Newsletter2Go nieuwsbrief studiebeurs: Wij zijn op zoek naar de perfecte studenten nieuwsbrief

Newsletter2Go Nieuwsbrief Studiebeurs

Welke studenten nieuwsbrief zou jij aan het begin van het semester willen ontvangen?

E-mail nieuwsbrieven zijn een populaire en veel gebruikte manier om gunstig veel mensen tegelijkertijd te bereiken. Ook veel universiteiten en hogescholen sturen nieuwsbrieven om hun studenten te kunnen informeren. De vraag is alleen, is e-mail wel het geschikte medium om in contact te komen met studenten? Of blijven de nieuwsbrieven ongeopend in de inbox van de student liggen?

Newsletter2Go heeft als missie om te ondervinden wat de beste manier is om als universiteit of hogeschool een interessante, aantrekkelijke nieuwsbrief voor studenten te maken. Hoe kan dit beter dan de student zelf te vragen?

Juist.

In de nieuwsbrief wedstrijd hebben studenten de kans om een nieuwsbrief concept op basis van eigen ideeën te ontwerpen. De beloning? Een studiebeurs ter waarde van één maand huur en 50.000 e-mailcredits voor de respectievelijke universiteit of hogeschool om hun vernieuwde nieuwsbrief mee te versturen. Elke deelnemende school ontvangt als dank voor de deelname tevens 10.000 e-mailcredits.

Wat is de opdracht precies? Studenten moeten een concept voor een nieuwsbrief ontwerpen, die door de universiteit of hogeschool aan het begin van het semester kan worden verzonden. Het is aan de studenten de taak om te onderzoeken welke informatie relevant en interessant voor hun medestudenten zal zijn.

Het concept moet een presentatie van de nieuwsbrief onderwerpen, een uitlijning of algemene opzet van de lay-out en de daadwerkelijke, uitgeschreven tekst van de nieuwsbrief bevatten. Studenten kunnen deelnemen wanneer hun universiteit of hogeschool aan de wedstrijd deelneemt.

Deadline: Alle documenten moeten uiterlijk 31.03.2017 naar *protected email* zijn ingezonden.

Veelgestelde vragen

Wie kan zich aanmelden voor de Newsletter2Go nieuwsbrief studiebeurs?

Voor de Newsletter2Go studiebeurs kunnen alle studenten die ingeschreven staan bij één van de deelnemende universiteiten en hogescholen zich aanmelden. Een lijst van deelnemende universiteiten en hogescholen is hieronder te vinden.
Hoe wordt bepaalt wie de Newsletter2Go nieuwsbrief studiebeurs ontvangt?

De keuze voor het winnende concept wordt gemaakt door het marketing team van Newsletter2Go. Hierbij wordt uit alle inzendingen het concept gekozen dat het beste aan de e-mailmarketing eisen voldoet, het meest overtuigd en het beste is uitgewerkt.

Hoe en wanneer weet ik of ik werd geselecteerd?

De winnaar wordt uiterlijk 15.04.2017 via e-mail op de hoogte gesteld.

Wat houdt de Newsletter2Go nieuwsbrief studiebeurs in?

De beurs omvat een huurvergoeding voor één maand (tot maximaal € 500) voor de winnende student en 50.000 Newsletter2Go e-mailcredits voor de universiteit of hogeschool waar de winnaar is ingeschreven.

Kan ik ook meedoen als ik al een andere beurs ontvang?

Ja, de Newsletter2Go studiebeurs is onafhankelijk van andere beurzen.

Lijst van deelnemende universiteiten of hogescholen

Academie Artemis Amsterdam
Universiteit Hasselt
American University in Bulgaria
Trinity College Dublin
Università degli Studi di Napoli Federico II
Università degli Studi di Sassari
Università di Bologna
Università degli Studi di Ferrara
Università degli Studi di Parma
Università degli Studi di Verona
Università di Cagliari
Università degli Studi di Padova
Università di Siena
Università degli Studi di Macerata

De lijst wordt voortdurend bijgewerkt.

Staat jouw hogeschool of universiteit niet in de lijst vermeldt? Neem dan alsjeblieft direct contact op met je universiteit of hogeschool en verwijs naar deze pagina.

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.