Groot nieuws: Newsletter2Go en SendinBlue fuseren!

Fusie Newsletter2Go SendinBlue

Spannend nieuws! Newsletter2Go en SendinBlue slaan de handen ineen om de Europese marktleider in e-mailmarketing te worden.

Afgelopen week was het zover, het grote nieuws mocht worden aangekondigd. We zijn officieel met het Franse e-mailmarketing software bedrijf SendinBlue gefuseerd. In dit artikel leggen we je uit waarom.

De snelle groei van Newsletter2Go

Newsletter2Go werd in 2011 als zelfgefinancieerd bedrijf opgericht en groeide in de afgelopen jaren uit van 3 enthousiaste ondernemers naar een team van 60 internationale medewerkers. Momenteel maken we wereldwijd 185.000 gebruikers blij met onze software. We begonnen als een kleine start-up en zijn inmiddels in de Duits sprekende landen uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van e-mailmarketing.

Het doel van Newsletter2Go was altijd helder. Namelijk om een intuïtief bedienbare en wettelijk compatibele software met de best mogelijke service te bieden. Met onze huidige krachtige software kunnen we aan veel klantwensen voldoen (flexibele editor, veel personalisatiemogelijkheden, uitgebreide rapporten en fijne kant-en-klare lay-outs). Hier komen maandelijks nieuwe functies bij (zoals binnenkort het marketing automation center).

Hoewel er altijd functies verbeterd en toegevoegd kunnen worden, heeft onze software zich ontwikkeld tot een solide SaaS systeem waar je als beginnende en gevorderde e-mailmarketeer goed mee uit de voeten kunt.

Daarom vonden wij het tijd voor de volgende stap!

Een fusie kwam voor ons ter sprake door de volgende voordelen:

  • In de toekomst nog sneller nieuwe functies ontwikkelen
  • Een betere service bieden
  • Sterker groeien buiten onze bestaande kernmarkten
Fuseren Newsletter2Go SendinBlue

Newsletter2Go en SendinBlue — It’s a match!

Daarom hebben we besloten om samen met SendinBlue — de Franse e-mailmarketing software voor het MKB — de handen ineen te slaan. Met meer dan 600.000 wereldwijde gebruikers en 180 medewerkers op 3 locaties heeft ook SendinBlue een indrukwekkende groei doorgemaakt.

Met deze fusie neemt SendinBlue 100% van de aandelen van Newsletter2Go over en blijft de Newsletter2Go GmbH een onafhankelijke Duitse onderneming.

Newsletter2Go en SendinBlue zijn de perfecte match door de soortgelijke DNA en zelfde visie. We willen allebei het best mogelijke product en een uitstekende service bieden. Wanneer we onze krachten bundelen vormen we de Europese marktleider op het gebied van e-mailmarketing.

💬 Armand Thiberge, CEO SendinBlue

“Newsletter2Go past perfect in onze groeistrategie. Het bedrijf geeft ons toegang tot de Duitstalige markt. Door onze krachten te bundelen zijn we in onze sector de eerste grote speler op de Europese markt.”

💬 Christoph Beuck, CEO Newsletter2Go

“Samen met SendinBlue zullen we ons richten op de uitbreiding van ons gezamenlijke marktaandeel in Europa. Newsletter2Go zal profiteren van de ervaring van SendinBlue, hun marktpositie en de synergieën die ontstaan door de samenwerking in alle bedrijfssectoren.”

Antwoorden op al je vragen

Verandert er iets in mijn contract met Newsletter2Go?
Nee, Newsletter2Go blijft zelfstandig dus ook alle contracten blijven ongewijzigd.

Zijn mijn gegevens nog steeds veilig?
Ja, je gegevens zijn natuurlijk nog steeds veilig! Het gegevensbeschermingscertificaat van de TÜV-Rheinland blijft geldig.

Zijn de servers nog steeds in Duitsland gevestigd?
Onze servers en jouw gegevens blijven in Duitsland. Wij delen je gegevens niet met SendinBlue.

Is Newsletter2Go nog steeds AVG-compatibel?
Ja, wij blijven aan de AVG-norm voldoen.

Is Newsletter2Go nog steeds een Duits bedrijf?
Ja, Newsletter2Go is nog steeds een Duits bedrijf (GmbH).

Moet ik een nieuw contract voor de orderverwerking afluiten?
Nee. Er verandert niets voor je. Een nieuw contract voor de orderverwerking is niet nodig.

Zullen er wijzigingen aan het product worden aangebracht?
Nee. We gaan zoals gewoonlijk verder met onze product roadmap. Ons volgende grote project dat we releasen is het automation center, waarmee je super eenvoudig automatische sales funnels kunt opzetten. Doordat we nu onze kennis met SendinBlue delen, kunnen we in de toekomst nog sneller productontwikkelingen doorvoeren.

Komt er nog een productmigratie naar een andere app?
Nee. Je hoeft niet te migreren naar een ander systeem.

Zijn er veranderingen in het prijsmodel?
Nee. Het prijsmodel blijft hetzelfde als op dit moment.

Wie zit er in de toekomst in het Newsletter2Go management?
Newsletter2Go wordt verder geleid door het huidige management, bestaande uit Christoph Beuck, Steffen Schebesta en Maximilian Modl.

Zijn er veranderingen voor de medewerkers van Newsletter2Go?
Nee. Beide bedrijven willen sterk blijven groeien, het enige wat veranderd is dat we in de toekomst nog meer goede werknemers nodig zullen hebben.

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.