Newsletter2Go is verhuisd!

Newsletter2Go verhuizing Berlijn

Maar we blijven in Berlijn. Na 5 jaar in de omgeving van de Technische Universiteit voelen we ons erg thuis op de nieuwe centrale plek in het centrum van Charlottenburg. We zijn nu te vinden in de Nürnberger Straße 8, 10787 Berlijn.

From startup to grownup

Vroeger huisde Newsletter2Go in het Innovation Center van de wijk Charlottenburg. Het begon allemaal met het oprichtersduo in 2011. Ondertussen heeft de onderneming meer dan 30 werknemers en dat aantal groeit. Uit het Startup-tijdschrift Gründerszene komen we op een van de hoogste plaatsen uit de ranking sterkstgroeiende onderneming van Duitsland. Hierdoor groeiden we bijna letterlijk uit de oude ruimte.

Newsletter2Go verhuizing Berlijn

Het werd tijd ons te verplaatsen naar een locatie met meer groeimogelijkheden.

En dit is mogelijk in ons nieuwe kantoor. Het team van Newsletter2Go heeft zich in twee grote etages gesplitst. We hebben nu meer dan twee keer zoveel ruimte als in ons oude kantoor. De verschillende ruimtes bieden genoeg plek voor ons groeiend aantal opdrachten en ons groter wordende team. Natuurlijk hopen we dat ons succes mee zal groeien!

Klaar om verder te gaan

Onze nieuwe ruimte is niet alleen groter, lichter en centraler gelegen, maar heeft ook vele andere voordelen. Hier kunnen we onze rol als innovatieve tech-onderneming nog beter uitvoeren.

Newsletter2Go verhuizing Berlijn

Tijdens een drukke periode hebben we ook de ruimte voldoende aandacht gegeven door het zorgvuldig in te richten. Na de housewarming van half april met collegas, vrienden en familieleden is Newsletter2Go helemaal op z’n plek!

Vanuit ons nieuwe kantoor kijken we uit naar een succesvolle toekomst van Newsletter2Go!

Groet namens het hele team.

Newsletter2Go verhuizing Berlijn
Newsletter2Go verhuizing Berlijn
Newsletter2Go verhuizing Berlijn
Newsletter2Go verhuizing Berlijn

Über den Autor

Maaike Reynaert
Maaike is online redacteur bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.