Nieuw ISIPP-certificaat voor nog hogere afleverratio

Isipp suretymail

De ISIPP-SuretyMail certificatie in detail

De nieuwsbrief-whitelisting van Newsletter2Go zorgt er dankzij de bestaande certificaten bij de Certified Senders Alliance(CSA), Return Path en de Duitse Dialoogmarketing Vereniging(DDV) reeds voor, dat e-mails verzonden worden zonder spamcontrole. Hierdoor belanden de e-mails die via Newsletter2Go verzonden worden, rechtstreeks in het postvak in van de ontvangers. Deze certificaten worden nu uitgebreidt met de bijkomende certificering van ISIPP SuretyMail. Welke voordelen dat heeft voor het verzenden van nieuwsbrieven met Newsletter2Go, leest u in dit artikel.

ISIPP SuretyMail

Nieuw certificaat – ISIPP SuretyMail

Met de nieuwe gratis certificering bij ISIPP SuretyMail worden e-mails nu ook rechtstreeks afgeleverd in inboxen van Yahoo, Hotmail, GoDaddy en AOL. Dat betekent dat verzonden e-mails onmiddellijk bezorgd worden bij de ontvangers. Bovendien profiteert de software van Newsletter2Go ook van whitelisting bij 59 andere diensten en internetproviders. Een uitgebreide lijst van de ondersteunde diensten vindt u hier (intro in het Duits). Daaronder vallen ook verschillende spamprogramma’s zoals SpamAssassin, SpamCop en SURBL.

Zo wordt het ook mogelijk inboxen te bereiken, die beschermd worden door deze programma’s. Bovendien krijgen e-mails, die verzonden worden via Newsletter2Go, een bonus bij een spamcontrole door deze programma’s. Met deze bonus kunnen nog meer ontvangers bereikt worden en neemt de afleverratio van uw mailing toe.

Hoe gebruik ik het nieuwe ISIPP SuretyMail programma?

Om de nieuwe certificering te kunnen gebruiken, moeten Newsletter2Go-klanten verder niets doen. Deze functie is automatisch geactiveerd en beschikbaar voor de gebruikers van onze software.

Über den Autor

linde

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.