Nieuwe functie: Gepersonaliseerde kortingscodes versturen (software update)

Gepersonaliseerde vouchers

Wat levert het verzenden van persoonlijke kortingscodes op?

Met onze nieuwste update van de software komt er weer een nieuwe functie bij: de gepersonaliseerde kortingscodes! Met deze functie kan u vanaf nu, automatisch gepersonaliseerde kortingscodes invoegen in uw e-mails. Daarmee spaart u veel kostbare tijd en kan u een nog persoonlijke relatie opbouwen met uw ontvangers.

De meeste online shops sturen zo nu en dan en naar aanleiding van bepaalde gelegenheden nieuwsbrieven met een kortingscode. De kortingen dienen als lokaas en hebben als doel de ontvangers iets te doen kopen in de webshop. Vaak wordt hierbij dezelfde kortingscode voor alle ontvangers gebruikt. Voorbeelden van zulke kortingscodes zijn “PROCENT10”, “KORTING-15%”, “KOOPJES”,… Zulke kortingscodes zijn geldig voor alle ontvangers en personen, die deze kortingscode ingeven, dus ook voor mensen die de nieuwsbrief niet krijgen. Daarom kan zo’n kortingscode onpersoonlijk overkomen. Om dat te vermijden, kan u gebruik maken van gepersonaliseerde kortingscodes. Dan krijgt elke ontvanger een individuele code, die niemand anders krijgt. Zelfs met een goede nieuwsbrief software is het invoeren van deze codes voor meer dan 1000 ontvangers
een heel karwei.

Met de nieuwe automatische korting-personalisering van Newsletter2Go verloopt het invoeren van persoonlijke kortingscodes automatisch. Zo bespaart u veel moeite en tijd. Ontvangers krijgen dan een individuele kortingscode. De e-mail komt hierdoor persoonlijker over en dat kan de conversieratio positief beïnvloeden.

Vanaf wanneer kan ik de nieuwe functie gebruiken?

De nieuwe uitbreiding van de Newsletter2Go-software is al beschikbaar en zeer gebruiksvriendelijk.

Hoe verzend ik gepersonaliseerde kortingscodes?

De nieuwe functie is gebruiksvriendelijk en u hoeft niets te installeren. Het enige wat u hoeft te doen, is een assortiment kortingscodes aanmaken in uw account, die u dan gebruiken kan wanneer u een mailing maakt of bewerkt. Voeg de kortingscode in als placeholder, deze wordt later dan automatisch gevuld.

Als u hierover nog vragen heeft kunt u contact opnemen met ons supportteam.

Wij wensen u veel plezier met deze nieuwe functie.

Über den Autor

linde

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.