Nieuwe integraties: Webshop, CMS en op maat gemaakte plug-ins

Nieuwe integraties

Ontdek onze webshop, CMS en op maat gemaakte plug-ins

Goed nieuws voor al wie gebruik maakt van de Content Management Systemen WordPress en Drupal:
met de nieuwe plug-ins heeft u nu ook met deze systemen toegang tot alle voordelen van de e-mailmarketing software van Newsletter2Go. Bovendien hoort de gloednieuwe functie 1-klik- inhoudovername daar ook bij. Hiermee kan inhoud volledig automatisch uit het CMS overgenomen worden in de nieuwsbrief.

1-klik-inhoudovername functie

1-klik-inhoudovername met de nieuwe CMS-plug-ins

De nieuwe plug-ins bieden meerdere voordelen. Eerst en vooral kan daarmee natuurlijk ook gebruik gemaakt worden van de automatische ontvangerssynchronisatie van Newsletter2Go. Ten tweede kan uiterst eenvoudig een aanmeldingformulier gemaakt, individueel aangepast en direct in de website ingevoegd worden. Bezoekers die zich via het formulier aanmelden, worden automatisch in de ontvangerslijst opgenomen.
Ten derde bevatten de plug-ins voor WordPress en Drupal de nieuwe 1-klik- inhoudovername. Net zoals bij de reeds gekende 1-klik-productovername kan u met deze functie onder andere titel, auteur, afbeelding en omschrijvingen eenvoudig van uw CMS overnemen in uw nieuwsbrief, waardoor veel handmatig knippen en plakken wordt uitgespaard. Daarnaast bieden de nieuwe plug-ins nog meer mogelijkheden om met weinig moeite professionele en aantrekkelijke nieuwsbrieven te maken.

CMS integratie nieuwsbrief

Voordelen van de Newsletter2Go-integraties

Nieuwe integraties voor Open Source-Shopsystemen

Ook op vlak van e-commerce plug-ins zijn er enorme vernieuwingen. De shopsystemen PrestaShop en commerce:seo kunnen van nu af aan verbonden worden, net zoals de Open Source-systemen osCommerce, Zen Cart en OpenCart. Ook deze plug-ins bevatten alle beschikbare functies van de software.

Voor elk systeem en elke soort plug-in heeft de software de gepaste functies. De automatische ontvangerssychronisatie is vooral voor de gebruikers van CRM-systemen interessant, omdat ontvangersgegevens hierdoor altijd synchroon en up-to-date zijn! De gebruikers van webshopsystemen kunnen met de 1-klik-productovername zeer eenvoudig uiterst efficiënte nieuwsbrieven maken.

Door een speciale bouwsteen, wordt bij ingave van de product-ID de overige informatie direct opgenomen
in de nieuwsbrief. De eigen producten kunnen hierdoor erg eenvoudig en professioneel gecommercialiseerd worden, waardoor de shopverkoop effectief stijgt. Nieuw voor CMS is de 1-klik-inhoudovername, die volgens hetzelfde principe werkt. Hier worden echter geen producten, maar inhouden van een website automatisch in de nieuwsbrief overgenomen. Op deze manier is het dan ook kinderspel een nieuwsbrief te schrijven en overeenkomstig met uw website te ontwerpen.

Om 1-klik-inhoudovername te kunnen gebruiken, heeft u een gepersonaliseerde premium template nodig.

Webshop integraties

Met de op maat gemaakt plug-in nieuwsbrieven verzenden voor elk shopsysteem

Reeds langer is het mogelijk om met de software van Newsletter2Go verschillende systemen gelijktijdig met eenzelfde Newsletter2Go-account te verbinden en synchroniseren. Met de nieuwe plug-ins zijn er nog meer combinatiemogelijkheden – voor een uiterst flexibele en effectieve e-mailmarketing.

Een andere praktische vernieuwing: met een op maat gemaakte plug-in kan nu bijna elk shopsysteem verbonden worden, ook wanneer er nog geen bestaande integratie met Newsletter2Go is. Deze op maat gemaakte plug-in kan in verbinding met een persoonlijke template ingericht worden en maakt het mogelijk
de handige 1-klik-productovername te gebruiken.

Vraag deze plug-in simpelweg aan bij de Newsletter2Go-support.

Ondertussen heeft Newsletter2Go al 27 plug-ins die voortdurend verder ontwikkeld en aangevuld worden:

Über den Autor

linde

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.