Van experts, voor experts: kent u onze nieuwe kennisbank al?

E-mail-kennisbank

Ontdek onze nieuwe kennisbank

Het doel van Newsletter2Go is de kwaliteit van e-mailmarketing te verbeteren. Marketing-e-mails moeten relevant en goed zijn, zodat ontvangers deze willen lezen. Voor ons is daarom uw succes ook van belang, want met goed aangekomen e-mails, stijgen uw resultaten en verbeterd daarmee de kwaliteit van e-mailmarketing.

Wij willen dat u het maximale uit uw e-mailmarketing kunt halen. Daarom hebben wij onlangs de hele kennis-sectie van de website verbeterd. U vindt blogbijdragen en artikelen gemakkelijker met behulp van het ‘tag-systeem’. Bovendien hebben we het lay-out geoptimaliseerd, zodat de artikelen leesbaarder en overzichtelijker zijn. Ook kunt u met de nieuwe Share-buttons gemakkelijker bijdragen delen.

Wij delen graag onze ervaringen en expertise rondom e-mailmarketing met u. Wanneer u meer wilt weten over een bepaald onderwerp of u heeft een tip voor ons, kunt u dat aan onze redactie doorgeven door een commentaar onder dit artikel achter te laten. Wij zijn benieuwd wat u van onze kennisbank vindt!

Het e-mailmarketing-blog

In het e-mailmarketing-blog kunt u interessante nieuwtjes en instructies rondom het thema e-mailmarketing en e-commerce. Het blog is uw startpunt voor alle actualiteiten rondom deze thema’s. Onze redactie publiceert hier regelmatig studieresultaten, verhalen van klanten, guidelines, samenvattingen en nog meer. De inhoud van de blog-artikelen zijn geschikt om uw e-mailmarketingkennis stap voor stap uit te breiden en up-to-date te houden.

Naar het blog

Complexe thema’s eenvoudig samengevat: infographics

Wij laten graag uitgebreide thema’s in overzichtelijke infographics zien. Heeft u wat oriëntatie nodig in een nieuw veld? Onze infographics geven u een goed eerste inkijkje. De interessante samenvattingen bieden een goede start waarvandaan u zich kunt verdiepen in het thema.

Naar infographics

Omvangrijke vak-kennis: whitepaper

Onze whitepapers bieden een antwoord op veel vragen. Hier vindt u verdiepende theorie met praktische tips. Whitepapers geven de details op een bepaald thema aan de hand van interessante informatie en concrete gebruikerstips voor uw eigen e-mailmarketing.

Naar de whitepapers

E-Mail Marketing-Glossar

Heeft u algemene vragen over e-mailmarketing? Onze e-mailmarketing encyclopedie biedt uitkomst. Met een duidelijke en eenvoudige beschrijving van meer dan 200 vaktermen kunt u snel meer te weten komen over e-mailmarketing en online marketing in het algemeen. Bij elk begrip vindt u een definitie of korte uitleg met deels links.

Naar de encyclopedie

Über den Autor

Maaike Reynaert
Maaike is online redacteur bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.