Deze nieuwsbrief software updates heeft u gemist in maart

Release Notes

Alle nieuwe nieuwsbrief software updates van het voorjaar

Een zinvolle segmentatie van uw doelgroep is van cruciaal belang voor succesvolle e-mailmarketing. Daarom hebben we de segmentering functies de afgelopen weken aanzienlijk verbeterd en onze ontvangersfilters nog nauwkeuriger gemaakt. Dit vereenvoudigt de segmentatie op basis van het gedrag van doelgroepen en helpt bij het creëren van gekoppelde seriemails. Daarnaast hebben we de nieuwsbrief editor nog verder geoptimaliseerd. U kunt nu afbeeldingen tot 50 kB in de nieuwsbrief insluiten en de uitlijning van tekst ook als justified instellen. Dankzij handige snelkoppelingen op het toetsenbord maakt u nog sneller uw nieuwsbrief. Foutieve links worden in de laatste stap gecontroleerd en gemarkeerd, zodat u deze eenvoudig kunt corrigeren. In uw software dashboard houden we u voortaan op de hoogte omtrent het laatste nieuws en trends in e-mailmarketing. In dit artikel leest u in detail alles over de nieuwe nieuwsbrief software updates.

Op gedrag gebaseerde ontvangersfilters voor automation mailings

Ontvangersfilter nieuwsbrief software

Stel de criteria voor uw auto-update groepen nog nauwkeuriger in. De software beschikt nu over aanzienlijk uitgebreide instellingen voor gedragskenmerken. Zo kunt u eenvoudiger definiëren op welk moment ontvangers met speciale kenmerken een specifieke mailing moeten ontvangen. Dit vereenvoudigt met name de ontwikkeling van onderling gekoppelde seriemails.

De nieuwe voorwaarden voor de ontvangersselectie zijn onder andere: niet ingesteld; vanaf […]; tot […]; op […]; in de laatste […] dagen; voor meer dan […] dagen; voor precies […] dagen.

Op deze manier kunt u bijvoorbeeld “Heeft geen aankoop gedaan in de laatste 6 maanden” als een segment voor een auto-update groep instellen en een effectieve reactivatie-mail of sales mailing opstellen. U kunt ook gebruik maken van meer nauwkeurige voorwaarden, zoals “Heeft de e-mail precies vijf dagen geleden geopend”. Maak bijvoorbeeld een welkomstmail serie waarin nieuwe ontvangers speciale mailings na één dag, drie dagen, een week en een maand ontvangen. Onderscheid op follow-up berichten in meer detail en verzendt verschillende e-mails, afhankelijk van de periode sinds de laatste actie.

Afbeeldingen in de nieuwsbrief insluiten

Afbeeldingen insluiten nieuwsbrief software

Afbeeldingen met een grootte tot 50 kB kunnen na de laatste nieuwsbrief software update in de nieuwsbrief worden ingesloten. Ingesloten afbeeldingen worden altijd weergegeven, zelfs wanneer de e-mailclient van de ontvanger afbeeldingen onderdrukt en eerst vraagt om de afbeeldingen te downloaden. Deze functie is vooral handig voor buttons en logo’s. Voor afbeeldingen met een grootte van maximaal 50 kB wordt de optie “insluiten” direct na de upload automatisch getoond. Wanneer u de optie aanklikt, wordt de afbeelding automatisch ingesloten. Grotere afbeeldingen kunnen niet worden ingesloten, omdat dit voor zeer lange laadtijden voor de ontvanger zorgt. De grotere afbeeldingen kunnen echter zoals gewoonlijk per upload worden toegevoegd.

Uitlijning voor de bouwstenen en tekst afzonderlijk instellen

Bouwsteen uitlijning nieuwsbrief editor

Voorheen kon u in de Newsletter2Go editor alleen voor de tekst instellen of deze links, rechts of gecentreerd moest worden uitgelijnd. Vanaf nu is dit ook mogelijk voor afbeeldingen. U bepaalt zelf uw tekst-beeldcombinatie en zorgt hiermee voor een nog duidelijkere indeling. Daarnaast kan de oriëntatie van de bouwstenen en teksten voor de desktop en de mobiele versie afzonderlijk worden ingesteld. Stel de oriëntatie voor de mobiele versie zoals gebruikelijk in de tab responsive design instellingen in.

Snellere bediening dankzij snelkoppelingen in de editor

Shortcuts nieuwsbrief software

Een innovatie die vooral erg interessant is voor onze ervaren gebruikers, zijn de nieuwe sneltoetsen. Door het gebruik van sneltoetsen kan de editor nog sneller worden bediend. Een overzicht van de snelkoppelingen vindt u terug in de nieuwsbrief editor. Deze omvatten bijvoorbeeld snelkoppelingen voor ‘Undo’ en ‘Redo’ functies, waardoor een groot deel van de nieuwsbrief software van Newsletter2Go met alleen het toetsenbord kan worden bediend. Zelfs het wisselen tussen de desktop en mobiele versie is met behulp van snelkoppelingen mogelijk.

Weergave van foutieve links in de nieuwsbrief controle

Link controle nieuwsbrief software

Vind en corrigeer foutieve links in de nieuwsbrief nu nog eenvoudiger. In de laatste stap net voor het verzenden van uw nieuwsbrief wordt vanaf nu de link controle weergeven. Deze weergeeft eventuele foutieve links, zodat u deze snel kunt identificeren en corrigeren.

Nieuws direct in uw editor dashboard

Nieuws nieuwsbrief software

Wanneer u regelmatig nieuws van Newsletter2Go wilt ontvangen, dan kunt u zich het beste voor onze nieuwsbrief aanmelden. Echter kunt u vanaf nu ook alle nieuwtjes in uw Newsletter2Go dashboard terugvinden. Nieuws over updates, evenementen, webinars en trends in e-mailmarketing worden direct in uw dashboard gepresenteerd.

Nieuwe integraties: ePages en modified

We hebben ons assortiment e-commerce integraties nog verder uitgebreid. Met de nieuwe integraties voor de winkelsystemen ePages en modified, kunt u ontvangers automatisch synchroniseren en producten rechtstreeks in uw nieuwsbrief overnemen. Het opstellen van een productnieuwsbrief is met de nieuwe integratie slechts een kwestie van enkele minuten werk.

Integratie epages
Integratie modified

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.