Release notes: Alle nieuwe januari functies

Release Notes

Ontdek de belangrijkste software updates uit januari

Nieuw jaar, nieuwe updates! In de afgelopen weken hebben we een hoop werk verzet om ervoor te zorgen dat u in het nieuwe jaar nog beter uw nieuwsbrief kunt ontwerpen en doeltreffender kunt verzenden. Wij hebben de in de mediabibliotheek een nieuwe mapfunctie toegevoegd en de responsive instellingen uitgebreid voor de mobiele weergave. U kunt nu tevens uw eigen HTML-template uploaden en aanpassen. Na het verzenden van de nieuwsbrief ziet u in een apart scherm de voortgang van de verzending, zodat u precies weet wanneer de verzending voltooid is. In het affiliate programma hebben we tevens de weergave verbeterd, u kunt nu precies zien welke klanten u heeft verworven. Tenslotte is voor CMS-gebruikers de toevoeging van de Drupal en Joomla plug-ins zeer effectief. In dit artikel leest u in detail wat de nieuwe functies inhouden!

Mappen in de mediabibliotheek

In de nieuw ontworpen mediabibliotheek heeft u nu de mogelijkheid om mappen, inclusief submappen te creëren. Dit maakt het organiseren van uw afbeeldingen en bijlagen veel eenvoudiger. Individuele afbeeldingen kunnen gemakkelijk worden verplaatst en snel aan mappen worden toegewezen. Zo kunt u bijvoorbeeld mappen voor buttons en logo’s creëren zodat u snel toegang heeft tot deze afbeeldingen.

HTML-upload met bewerkfunctie

Vanaf nu kunt u ook uw eigen nieuwsbrief templates in HTML uploaden via Newsletter2Go. In de nieuwsbrief editor dus kunnen niet alleen maar vooraf gedefinieerde templates worden geselecteerd, maar u kunt ook gebruik maken uw eigen ontwerp. Deze kunt u uiteraard in het HTML-veld in de editor achteraf aanpassen. De nieuwsbrief wordt verder zoals gebruikelijk via ons betrouwbare verzendsysteem afgeleverd.

Editor update: Mobiele kolommen en media weergave

Tegenwoordig worden de meeste nieuwsbrieven op mobiele apparaten geopend en gelezen. Daarom hebben we een extra mogelijkheid gemaakt voor het weergeven van lay-outs met meerdere kolommen op mobiele apparaten. U kunt vanaf nu zelf beslissen of de kolommen naast of onder elkaar weergeven worden.

De nieuwe media organisatiemogelijkheden zijn uiteraard ook in de editor terug te vinden. Zo is het door het sorteren van de bestanden in mappen en submappen mogelijk om snel de juiste bestanden te vinden. Bovendien worden ook verdere afbeeldingsdetails, zoals de bestandsnaam en de afmetingen, weergeven.

Voortgang verzending van nieuwsbrieven

Met de laatste update kunt u voortaan ook de voortgang van uw mailing verzending precies controlen. Op basis van de een grafisch overzicht die het percentage aanduidt, ziet u in één oogopslag hoe de verzending van uw mailing verloopt. Het overzicht laat zien hoeveel ontvangers van de totale hoeveelheid ontvangers zijn bereikt en hoeveel tijd er voor de verzending nog resteert.

Dit helpt u om beter de voortgang van de verzending te controleren en in te schatten hoelang de verzending zal duren. Na het afronden van de verzending kunt u nu ook sneller zien hoe uw nieuwsbrieven hebben gepresteert. De real-time rapporten worden namelijk sinds de laatste update vier keer sneller geladen, wat de evaluatie nauwkeuriger dan voorheen maakt.

Affiliate: Verbeterde weergave van geworven klanten

In het affiliate programma worden de door uw geworven klanten nu met inbegrip van URL’s van de klant weergegeven. Zo ziet u de link naar de site van desbetreffende klant en niet alleen maar het ID-nummer van de klant. Dit helpt u veel beter begrijpen welke klant u heeft verworven en om welk bedrijf het precies gaat.

Nieuwe integraties: Drupal en Joomla

Voor CMS-gebruikers die hun content via de nieuwsbrief willen integreren zijn er twee nieuwe integraties beschikbaar. Voor de systemen Drupal en Joomla kan vanaf nu via een integratie een koppeling met Newsletter2Go worden gemaakt. Op verzoek kan de praktische 1-klik-inhoudovername worden gebruikt. Dit maakt het mogelijk om alle artikelen in de nieuwsbrief over te nemen, enkel door het invoeren van de Content-ID. Handmatig kopiëren en plakken van tekst en afbeeldingen wordt hierbij geëlimineerd, waardoor u uw nieuwsbrief nog sneller kunt ontwerpen.

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.