Release notes april: Meer overzicht met slimme mobiele weergave

Release Notes

De mobiele weergave functie zorgt voor meer flexibiliteit

Met een nieuwe mobiele weergave willen we onze klanten een beter overzicht geven van de weergave van hun responsive template.

Hoewel voorheen veel instellingen alleen mogelijk waren in de desktop modus, zijn alle instellingen nu ook beschikbaar in de mobiele weergave.

Een maand voor de inwerkingtreding van het EU AVG willen wij al onze gebruikers nogmaals wijzen op de nieuwe maatregelen op het gebied van gegevensbescherming. Om ervoor te zorgen dat alle gebruikers direct van de wijzigingen op de hoogte zijn, maken de AVG-maatregelen voor gegevensbescherming nu deel uit van de sectie “Aan de slag” in het dashboard.

Tot slot laten we u zien hoe u uw adresboeken en extra gebruikers kunt beheren wanneer u een downgrade naar LITE of STANDARD doorvoert en hoe u de door u gewenste adresboeken en gebruikers kunt blijven gebruiken.

Meer mogelijkheden door de mobiele weergave functie

De nieuwe structuur van onze editor stelt onze klanten nu in staat om alle instellingen te bewerken, zowel in de desktopweergave als in de nieuwe mobiele weergave.

Overschakelen tussen desktop en mobiel gebeurt niet langer in de linker instellingenbalk, maar bevindt zich nu in de rechter bovenhoek van de editor. Zo heeft u de mogelijkheid om de navigator, instellingen, bouwstenen en mediabilbiotheek onafhankelijk van desktop en mobiel op te roepen en het template naar eigen wens aan te passen.

Voorheen was het invoegen en wijzigen van afbeeldingen en buttons alleen mogelijk in de desktop weergave.

De wijzigingen zijn bedoeld om het werk voor gebruikers met een sterke focus op responsive nieuwsbrieven te vereenvoudigen en om de twee nieuwsbrief varianten duidelijker te onderscheiden.

Mobiele weergave gif

Klaar voor de AVG met dashboard herinneringen

Op 25 mei 2018 treedt de EU AVG in werking. Om alle gebruikers direct op de hoogte te houden van de wijzigingen, hebben we de AVG maatregelen voor gegevensbescherming opgenomen in onze “Aan de slag” sectie in het dashboard.

Alle gebruikers die nog niet het contract voor de orderverwerking volgens de AVG hebben afgesloten, worden direct naar hun instellingen voor gegevensbescherming geleid en vinden hier een voorbeeldtekst voor de gegevensbeschermingsverklaring van uw website.

Download de AVG whitepaper “Een handleiding om de AVG optimaal te begrijpen en door te voeren”.

In deze whitepaper hebben we de belangrijkste inhoud van de basisverordening gegevensbescherming helder en beknopt uitgewerkt. Zo kunt u de nodige voorbereidingen treffen en voorkomt u boetes die op kunnen lopen tot wel 20 miljoen euro.

Whitepaper AVG 25 mei 2018

Gedeactiveerde adresboeken en gebruikers beheren

Newsletter2Go maakt gebruik van drie pakketten. Terwijl gebruikers slechts één adresboek en gebruiker beschikbaar hebben in het LITE pakket, kunnen tot vijf adresboeken en gebruikers in het STANDARD pakket aangemaakt worden. In het PRO pakket zijn beide functies onbeperkt beschikbaar.

Bij het overstappen naar een lager pakket moeten gebruikers daarom rekening houden met het aantal beschikbare adresboeken en gebruikers.

Als u bijvoorbeeld overschakelt van PRO naar STANDARD met zes adresboeken, dan wordt automatisch één adresboek uitgeschakeld. Om uw belangrijkste adresboeken en gebruikers te blijven gebruiken, heeft u nu de mogelijkheid om zelf de gewenste adresboeken en gebruikers te selecteren.

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.