Release notes april: 1-klik-evenementovername en betere gebruiksvriendelijkheid

Release Notes

Aan deze innovatieve functies hebben we in april gewerkt

Deze maand hebben we aan een aantal heel bijzondere nieuwe functies voor u gewerkt. De gloednieuwe 1-klik-evenementovername stelt u in staat om evenementen met één klik in de nieuwsbrief over te dragen. Door de samenwerking met het Duitse netwerk platform XING maakt u binnen enkele minuten een evenementen nieuwsbrief.

Daarnaast hebben we de bruikbaarheid van onze nieuwsbrief software verbeterd. U kunt nu ook naar individuele ontvangers uw nieuwsbrieven verzenden, in plaats van voor bepaalde ontvangers een compleet nieuwe groep aan te maken. Daarnaast kunnen gebruikersrollen nu worden voorzien van specifieke rechten voor groepen. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde gebruikers enkel groepen kunnen inzien of bewerken. In de mediabibliotheek kunt u in bulk afbeeldingen uploaden, wat u aanzienlijk veel tijd zal besparen. Tenslotte introduceren we u twee nieuwe integraties, namelijk voor webshop systeem xt:commerce 5 en e-mailsysteem Mailbeez.

Dit zijn de release notes april.

Met één klik evenementen in de nieuwsbrief integreren

1-klik-evenementovername

Net zo eenvoudig als producten en website inhoud kunt u nu gebeurtenissen in uw nieuwsbrief onmiddelijk overnemen. Verzend met de nieuwe 1-klik-evenementovername binnen enkele minuten uitnodigingen en updates voor uw evenementen. Voeg met de XING-integratie rechtstreeks uw evenmenten toe. U kunt onder andere de naam van de gebeurtenis, de begin- en einddatum, de locatie, de beschrijving en afbeeldingen automatisch in de nieuwsbrief overbrengen.

Om de XING evenementen integratie te gebruiken, maakt u een account bij XING evenementen aan en logt u daar in. Selecteer daarna de gebeurtenis waarvoor u wilt een nieuwsbrief wilt sturen. Koppel dit evenement aan Newsletter2Go, synchroniseer de ontvangers, maak uw e-mailcampagne en verzend deze daarna naar afzonderlijke ontvangers, een specifieke ontvangersgroep of uw hele adresboek. De 1-klik-evenementovername kan enkel in combinatie met een premium template gebruikt worden.

Afzonderlijke ontvangers voor de verzending selecteren

Afzonderlijke ontvangers

U kunt nu op verzoek ook aan individuele ontvangers uit uw adresboek een nieuwsbrief versturen. In aanvulling op de opties “Gehele adresboek” en “Afzonderlijke groepen” die u in stap één van het mailingproces kunt uitkiezen, kunt u na de laatste update ook afzonderlijke ontvangers voor de verzending selecteren. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een klein aantal ontvangers met speciale ontvangerskenmerken uitkiezen, zonder eerst een aparte groep voor deze ontvangers te hoeven creëren.

Groepsrechten voor gebruikersrollen vastleggen

Groepsrollen

Bij het aanmaken van nieuwe gebruikersrollen kunt u nu beslissen in welke mate de gebruikersrol de groepen mag bewerken. U kunt bijvoorbeeld helemaal geen rechten voor groepen toekennen of individuele functies toestaan, zoals het bekijken, aanpassen of verwijderen van groepen.

Nieuwe integraties

Mailbeez nieuwsbrief integratie

We hebben het bereik van de e-commerce integraties nogmaals verder uitgebreid. Zo bieden we nu ook een kant-en-klare integratie voor webshop systeem xt:commerce 5, zodat u sneller en eenvoudiger ontvangers kunt synchroniseren en producten rechtstreeks in uw nieuwsbrief kunt overnamen. Het maken van productnieuwsbrieven duurt hierdoor slechts enkele minuten. Een nieuwe integratie voor Mailbeez zorgt voor een betrouwbare levering van uw nieuwsbrieven doordat ze worden verzonden via de betrouwbare verzendinfrastructuur van Newsletter2Go.

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.