Release notes augustus: Unsplash foto’s en whitepaper download centrum

Release Notes

Hoge kwaliteit foto’s en een heus whitepaper download centrum

Ook in de maand augustus werkten we vol passie door aan de editor. Eerder deze zomer introduceerden we emoji’s en het toevoegen van social media buttons, deze maand maakt u kennis met:

 • 550.000 foto’s zonder copyright
 • Emoji’s in het menu in de editor
 • Een uitgebreid whitepaper download centrum
 • Nieuwe functies in de realtime rapporten

Prachtige HD-foto’s die u zonder copyright kunt gebruiken

U heeft de tekst geschreven, aantrekkelijke headings geformuleerd en overtuigende call to actions buttons in de nieuwsbrief geplaatst. Top! Het enige wat nu nog ontbreekt zijn de juiste afbeeldingen.

Met onze nieuwe samenwerking met Unsplash heeft u direct in de software toegang tot de meer dan 550.000 hoge kwaliteit foto’s die het platform biedt. Helemaal mooi: alle foto’s mag u copyright-free gebruiken.

Hoe gebruik ik de functie?

 1. Voeg een afbeeldingsbouwsteen in de nieuwsbrief toe.
 2. Open de persoonlijke mediabibliotheek.
 3. Klik op Unsplash foto’s.
 4. Zoek naar het soort foto dat u wilt gebruiken (bijvoorbeeld conversation, cafe, woman).
 5. Voeg de afbeelding in en eventueel bewerk de afmetingen — voor desktop kiest u een maximale breedte van 600 pixels, en op mobiel stelt u de breedte als 100% in.
Release Notes Unsplash
💡 Aangezien Unsplash een Engelstalige website is, kunt u het best uw zoekwoorden in het Engels invoegen. Dit levert de meeste zoekresultaten op.

Met emoji’s de sympathie van lezers winnen

Privéberichten zijn tegenwoordig lastig voor te stellen zonder emoji’s. Sterker nog, soms is een emoji genoeg om uit te drukken wat er precies bedoelt wordt of is de zin zonder emoji niet helemaal hetzelfde.

In nieuwsbrieven kunnen ze ook slim gebruikt worden. Eerder introduceerden we al dat emoji’s eindelijk in de nieuwsbrief konden worden gebruikt. Nu hebben we de editor uitgebreid met een emoji menubalk.

Hoe gebruik ik de functie?

  1. Klik op de gewenste positie in de tekst
  2. In het menu waar u normaal de tekst veranderd, ziet u nu helemaal rechts een optie om emoji’s te selecteren
  3. Zoek naar de juiste emoji en voeg deze in
👉 PS Niet alle emoji’s kunnen in e-mailclients worden weergeven. Gebruik daarom UTF-8 emoji’s en stuur een testnieuwsbrief voor de verzending.

Kleine veranderingen met een groot effect

U kunt uw zelfgemaakte templates, die zijn opgeslagen onder “Mijn templates”, nu op elk moment (sinds vorige maand) bewerken. Zo kunt u de templates voortdurend verbeteren en correcties aanbrengen.

Een andere belangrijke vernieuwing is dat u bij het verlaten van de editor wanneer u op “Afsluiten” klikt, ofwel de veranderingen kunt opslaan, of deze weg kan gooien.

We hebben ook een innovatie voor uw nieuwsbrief bijlagen. Een balk toont nu de maximale grootte van de bijlage, waardoor Newsletter2Go u automatisch waarschuwt als de bijlage te groot is. Zoals gewoonlijk dient u ervoor te zorgen dat uw bijlagen alleen overeenkomen met de bestandsformaten die zijn vermeld en maximaal niet meer dan 9 MB bevatten.

Verbeteringen in de API-documentatie en rapporten

De Application Programming Interface (API) is nu nog uitgebreider en omvat een integratie met Postman. Hierdoor kan de volledige API-map sneller en gemakkelijker worden geladen en getest.

Omdat rapporten belangrijk zijn voor het meten van succes, hebben we nu een overzicht in de categorie “Rapporten” gemaakt met alle groepen waarnaar de mailing is verstuurd.

🔍 Klik hier voor de volledige API-documentatie op Postman.

Uitgebreide whitepaper download centrum

Onze praktische whitepapers zijn ook erg populair bij onze klanten. Daarom hebben wij exclusief voor onze gebruikers een download centrum ingericht, waar u al onze whitepapers in één overzicht kunt vinden en downloaden.

In uw account vindt u het menupunt “Whitepaper” in de rubriek “Support” (rechtsboven in de zwarte menubalk). Hier kunt u alle whitepapers direct downloaden, bijvoorbeeld ons gloednieuwe branche benchmark onderzoek 2018, waarin we 360 miljoen e-mails in 29 verschillende branches analyseerden en vergeleken.

Whitepaper release notes

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.