Release notes augustus: Verbeterde A/B-testing en Shopify integratie

Release Notes

Leer uw ontvangers nog beter kennen door onze updates in augustus

Zoals altijd houden wij u maandelijks op de hoogte van de laatste updates hier bij Newsletter2Go. In augustus werkte ons team naast nieuwe integraties voor Shopify en Shopware 5.3, ook aan de optimalisatie van A/B-testen. Alle details leest u hieronder.

Optimalisatie van A/B-testen

A-B test optimalisatie

Uw wensen zijn onze prioriteit. Daarom hebben we in augustus gewerkt aan een verbeterde versie van de A/B-testfunctie. Om de resultaten van de tests te verbeteren vindt u in de toekomst meer gedetailleerde informatie in uw rapporten terug. Alle verzonden varianten en de winnende mailing worden als verschillende segmenten met individuele open-, klik- en conversieratio’s weergeven. Op deze manier is het mogelijk om in real-time de reis naar de winnende mailing te vervolgen en te zien waar de verschillen tussen de verschillende varianten zijn ontstaan. De conclusies helpen u om nog nauwkeuriger uw e-mailmarketingstrategie te verbeteren.

Nieuwe integraties: Shopify & Shopware 5.3

Integrations_Shopify_Shopware

We hebben onze integraties opnieuw uitgebreid. Deze maand is Shopify toegevoegd. De e-commerce integratie ondersteunt u bij het automatisch overdragen van ontvangergegevens en het maken van uw productnieuwsbrieven met behulp van de 1-klik-productovername. Daarnaast gaven we groen licht voor de nieuwste versie van de Shopware integratie. Deze plug-in ondersteunt Shopware 5.3. U vindt de integraties in uw dashboards and in het download centrum.

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.