Release notes juli: social media icons en emoji’s 😍

Release Notes

Daar zijn ze dan eindelijk! Social media icons en emoji’s 👏

Toegegeven, het duurde iets langer dan verwacht, maar in juli konden we eindelijk de langverwachte social media icons en emoji’s introduceren. Een wens van veel gebruikers en een mooie toevoeging aan onze al zeer complete editor.

Met de nieuwe social media bouwsteen kunnen gebruikers kunnen kiezen uit diverse social media icons, zoals gekleurd of zwart-wit. Ook is het vanaf deze maand mogelijk om emoji’s in de nieuwsbrief toe te voegen. Dit zorgt voor veel meer creativiteit in uw nieuwsbrief.

Met emoji’s kunt u zich van de menigte onderscheiden en vallen uw nieuwsbrieven nog meer op in de inbox van de ontvanger.

Tenslotte heeft ons programmeerteam ook gewerkt aan een update rondom het formatteren van tekstblokken.

Dit zijn de release notes van juli. Lees verder om alle nieuwe updates in detail te bekijken.

Nieuwe module brengt social media naar uw nieuwsbrieven

Onze nieuwe social media icons maken het gemakkelijk om uw sociale kanalen in de nieuwsbrief te integreren. Nadat u de nieuwe bouwsteen naar de juiste plaats in de nieuwsbrief heeft gesleept, kunt u met enkele muisklikken de icons aanpassen.

Selecteer bijvoorbeeld welke social media kanalen worden inbegrepen. Standaard zijn dit Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn, maar ook Pinterest en Instagram zijn onder andere inbegrepen.

Nadat de juiste selectie is gemaakt, selecteert u of de icons gekleurd of zwart-wit en vierkant of rond moeten zijn. De grootte van de icons kan worden ingesteld van erg klein tot erg groot. Kortom; met deze nieuwe social media bouwsteen kunt u eenvoudig social media buttons invoegen, bewerken en personaliseren.

Social media icons Newsletter2Go

Meer creatieve inhoud door kleurige emoji’s 🔥

Het was even wachten, maar u kunt nu eindelijk naar hartenlust emoji’s in uw nieuwsbrieven invoegen. Deze grappige en kleurrijke smileys brengen meer leven in uw nieuwsbrief.

Wanneer u ze gebruikt in het nieuwsbrief onderwerp, kan dit een zeer positieve invloed op de openratio hebben. Een onderwerp met kleuraccenten door verschillende emoji’s springt namelijk meer in het oog dan onderwerpen die alleen tekst bevatten.

Oordeel zelf:

Voorbeeld-emoji-nieuwsbrief

👉 PS Niet alle emoji’s kunnen in e-mailclients worden weergeven. Gebruik daarom UTF-8 emoji’s en stuur een testnieuwsbrief voor de verzending.

Meer vrijheid bij het formatteren van tekstbouwstenen

In de Newsletter2Go editor kunnen tekstbouwstenen te allen tijde met de drag & drop funtie op de gewenste positie neergezet worden. Hierna formatteert u de bouwstenen op basis van het lettertype, de tekstgrootte, tekstkleur en achtergrondkleur.

Bij reeds geformatteerde tekstblokken, zoals bijvoorbeeld headlines in de Standard en seizoenstemplates, is dit nu ook mogelijk. Met de nieuwe editor update kunt u ieder tekstblok direct formatteren en bestaande of kant-en-klare templates nog sneller naar wens aanpassen.

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.