Gratis aanmelden Log in
Home » Newsletter2Go blog » Release notes juli: Standaard instellingen, telefoonvelden & vernieuwd accountoverzicht

Release notes juli: Standaard instellingen, telefoonvelden & vernieuwd accountoverzicht

18/08/2017

Release Notes

Onze software is nu nog beter bedienbaar door onze updates in juli

Eens per maand informeren we u over onze nieuwe nieuwsbrief software functies en recente optimalisaties. In juli zijn er wederom extensies toegevoegd om het maken van nieuwsbrieven nog eenvoudiger voor u te maken.

We hebben de zoekfunctie uitgebreid zodat u nu ook inactieve ontvangers kunt filteren. Daarnaast kunt u instellingen als standaard voor een mailing instellen, wat voor minder handmatige inspanning zorgt.

Verder ziet u nu eenvoudiger in uw accountinstellingen welke actieve producten u gebruikt. Ook hebben we gewerkt aan de optimalisatie van het telefoonnummer veld, zodat er voortaan minder fouten bij het verwerken van de gegevens ontstaan. Tenslotte hebben wederom twee nieuwe integraties geprogrammeerd, namelijk de Amazon Seller Central en Microsoft Dynamics CRM.

Inactieve ontvangers selecteren

Release notes juli

Om succesvol te zijn in e-mailmarketing is het nuttig om van de nieuwsbrief afmeldingen te leren. Met deze bevindingen kunt u in de toekomst beter uw nieuwsbrieven optimaliseren. Vanaf nu kunt u daarom de inactieve ontvangers op basis van diverse criteria selecteren, net zoals u gewend bent bij de actieve ontvangers.

Nieuwe integraties: Amazon en Microsoft Dynamics CRM

In juli hebben we ook ons assortiment van integraties uitgebreid, zodat u nog beter met Newsletter2Go uit de voeten kan. De nieuwe plug-ins zijn de Amazon Seller Central en Microsoft Dynamics CRM. De e-commerce interface voor Amazon zorgt ervoor dat u al uw producten via de 1-klik-productovername functie kunnen worden geïntegreerd. Op deze manier creëert u in een paar minuten uw nieuwsbrief. Gebruik de integratie voor Microsoft Dynamics om automatisch uw contacten te synchroniseren. Door de automatische synchronisatie heeft u meer tijd voor uw e-mailcampagnes.

Instellingen als standaard selecteren

Release notes juli

Voorheen was het noodzakelijk voor elke nieuwe mailing de instellingen aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan de afzendernaam en het e-mailadres. Om u deze moeite voortaan te besparen kunt u nu deze velden als standaard instellen. Bij iedere volgende mailing zijn de velden dan al automatisch ingevuld. U drukt hiervoor eenvoudig op de knop “Als standaard instellen”, nadat u de gegevens heeft ingevuld. Dit bespaart u weer enkele minuten bij de nieuwsbrief creatie.

Actieve producten in de accountinstellingen

Release notes juli

Vanaf nu kunt u alle informatie over uw bestellingen en lopende abonnement in uw Newsletter2Go account overzichtelijk terugvinden. Waar voorheen alleen het aantal e-mailcredits weergeven werden, hebben we nu het overzicht uitgebreid met alle actieve producten. Zo weet u altijd precies van welke functies u gebruik kunt maken.

Nieuw veld voor telefoonnummers

Release notes juli

De snelle en betrouwbare synchronisatie tussen Newsletter2Go en andere integraties zoals een CRM of winkel-systeem is essentieel voor uw succes en daarom een ​​topprioriteit voor ons. Om inconsistenties in de overdracht van telefoonnummers te vermijden, hebben we het veld voor de invoer van telefoonnummers geoptimaliseerd. Waar contacten voorheen zelf moesten beslissen om “31” of “0031” in te voeren, wordt dit nu automatisch gedaan. Selecteer de landcode en voer het telefoonnummer zonder de “0” in. Voor mobiele nummers ziet dit er bijvoorbeeld zo uit: 6 222 11 8 11 en voor vaste nummers: 20 624 1111. Dit maakt de synchronisatie en verwerking van telefoonnummers effectiever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord