Gratis aanmelden Log in
Home » Newsletter2Go blog » Release notes maart: De introductie van onze nieuwe pakketten

Release notes maart: De introductie van onze nieuwe pakketten

28/03/2018

Release Notes

Maak kennis met onze nieuwe pakketten

Op 25 maart lanceerden we onze drie nieuwe pakketten, namelijk LITE, STANDARD en PRO. Met de introductie van de pakketten is het nu mogelijk om gebruik te maken van de zogenaamde voucher pools. Ook geniet u van meer dan 30 nieuwe speciaal ontworpen templates, waarvan enkele al met de 1-klik-overname functie voor inhoud en producten zijn uitgerust.

LITE, STANDARD en PRO: Welk pakket past bij u?

Op 25 maart lanceerden we nieuwe tarieven die beter inspelen op het niveau van de gebruiker. Verzendt u slechts af en toe nieuwsbrieven en heeft u alleen de basisfuncties nodig? Kies dan voor LITE. In dit pakket verzendt u nog steeds 1000 gratis e-mails per maand. E-mailmarketeers die meer functies nodig hebben kiezen voor de uitgebreide pakketten STANDARD of PRO.

Pakketten

LITE pakket: omvat alle belangrijke functies

Met dit pakket kunt u zoals voorheen de Newsletter2Go software gratis gebruiken en 1000 mailings per maand op onze kosten verzenden. Het pakket bevat de belangrijkste functies voor e-mailmarketing, 40 gratis bouwsteen templates, professionele tracking en 50 MB mediatheek ruimte. Het LITE pakket is daarom perfect voor iedereen die begint met e-mailmarketing en gebruik wil maken van een beveiligd platform. Als u toegang wilt hebben tot meer functies, kunt u direct vanuit uw account overschakelen naar het STANDARD of PRO pakket.

STANDARD pakket: alles wat u nodig hebt voor optimale e-mailmarketing

Dit pakket is het meest populair omdat het alle belangrijke functies voor professionele e-mailmarketing omvat. De prijs is inclusief het verzenden van automation mailings, de anti-spam test en gedetailleerde rapporten, evenals de mogelijkheid om automatisch kortingsbonnen te versturen naar klanten. Naast de 40 bouwsteen templates, beschikt u ook over 30 speciaal ontworpen kant-en-klare templates, waarvan sommige de 1-klik-overname functie voor inhoud en producten ondersteunen. Het STANDARD pakket biedt een ideale prijs-kwaliteitverhouding en stelt u, dankzij de mogelijkheid om 5 gebruikersprofielen aan te maken, uitstekend in staat om professionele campagnes te ontwerpen.

PRO pakket: speciaal voor professionals op het gebied van e-mailmarketing

Met dit pakket kunt u gebruik maken van alle functies van onze software. Naast de functies die worden aangeboden in het STANDARD pakket, kunt u onbeperkt adresboeken beheren, onbeperkte opslagruimte in de mediabibliotheek en meer dan 100 belangrijke functies gebruiken. Denk aan client testing, toegewijde IP’s (vanaf 100.000 maandelijkse e-mails) en de whitelabelfunctie. Het PRO pakket is daarom bedoeld voor degenen die regelmatig e-mailmarketingcampagnes opzetten en hiervoor zoveel mogelijk functies beschikbaar willen hebben.

Nieuwe integratie voor plentymarkets 7

De nieuwe integratie voor plentymarkets 7 is eindelijk gearriveerd! Tot nu toe was onze integratie met plentymarkets gebaseerd op hun SOAP-API uit plentymarkets 6.

Zelfs wanneer de SOAP-API via een workaround naar plentymarkets 7 zou kunnen doorlinken, zijn we blij dat we nu de plentymarkets 7 met een eigen rest-API als webshopverbinding aan onze klanten kunnen aanbieden. De plug-in ondersteunt logo-off synchronisatie, selecteerbare bronnen voor synchronisatie, nieuwe filteropties uit plentymarkets en snellere ontvangerssynchronisatie.

Tevens is de conversietracking nu ook in stap 5 van de nieuwsbrief verzending beschikbaar voor Magento, Magento 2 en xt:Commerce.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord