Release notes mei: Handige beginnersinstructies, csv-exports en 100 bugfixes

Release Notes

Aan deze nuttige uitbreidingen hebben we in mei gewerkt

Succesvolle e-mailmarketing begint een goede marketing software zodat u relevante e-mails kunt maken en verzenden. Om u hierbij te helpen hebben we nu aan elk dashboard een handig stappenplan toegevoegd. Hier ziet u precies welke stappen u al heeft ondernomen en welke andere functies nog kunnen bijdragen aan betere prestaties. Telkens wanneer u een stap voltooid wordt deze automatisch afgevinkt.

Zodat u nog sneller en efficiënter met Newsletter2Go kunt werken, hebben we voor u de afgelopen maand ook een aantal tijdbesparende functies ontwikkeld. Ten eerste zijn er meer quick actions beschikbaar, zodat u alle belangrijke stappen voor het ontwerpen en bewerken van e-mails met slechts één klik kunt openen. Ten tweede kunnen rapporten nu als csv-bestand worden geëxporteerd. Op deze manier kunt u uw resultaten snel in externe programma’s importeren en beheren. Daarnaast zijn er twee extra integraties voor een volledig geautomatiseerde synchronisatie van nieuwsbrief ontvangers toegevoegd, namelijk de Gambio 3 en modified plug-ins.

Bovendien wordt u in de toekomst in de informatiebalk geïnformeerd wanneer er Newsletter2Go updates beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat u altijd toegang heeft tot de nieuwste versie van de software.

Tenslotte hebben we bijna 100 kleine bugs verholpen en verbeteringen aangebracht.

Oh en, als antwoord op de resultaten van het klantenonderzoek introduceren we binnenkort ook social media buttons. Een verzoek dat bij veel Newsletter2Go klanten naar voren kwam.

Lees in dit artikel alle mei release notes.

De eerste stappen ondernemen

Release note mei Newsletter2Go

Wanneer u net begint met een nieuwe software duurt het meestal even voordat u alles onder de knie heeft. Aangezien ons klantenonderzoek heeft aangetoond dat veel gebruikers beginners zijn, hebben een handig stappenplan ontworpen om u op weg te helpen. Aan de hand van 5 eenvoudige stappen zet u eenvoudig uw e-mailmarketing op. In uw dashboard vindt u vanaf nu een handige handleiding. De stappen worden automatisch afgevinkt wanneer de opgave voltooid is.

Uitbreiding van de Quick Actions

Release note mei Newsletter2Go

Omdat het genereren van e-mailadressen essentieel is voor het opbouwen van een breed publiek, hebben we de snelactie voor het maken van een aanmeldformulier aan het dashboard toegevoegd. U kunt hierdoor met slechts enkele klikken een handig persoonlijk aanmeldformulier maken. Daarnaast hebben we de actie voor het opzetten van integraties toegevoegd, zodat u sneller plug-ins kunt installeren. Tegelijkertijd hebben we de snelacties benadrukt om ze beter zichtbaar te maken.

Rapporten als csv-bestand exporteren

Release note mei Newsletter2Go

Om ook buiten Newsletter2Go om uw gegevens te gebruiken hebben we de csv-export geïntegreerd. Zo kunt u de meest belangrijke informatie, zoals openratio en click-through ratio van één of meer mailings in externe programma’s importeren en beheren. Wanneer u gebruik maakt van Google Spreadsheets voegt u de gegevens van het csv-bestand met behulp van de importfunctie in, zodat de afbakening en codering automatisch correct worden geselecteerd. Voor alle andere spreadsheetprogramma’s zoals Excel, raden we u aan om op de codering te letten en deze eerst in UTF-8 om te zetten.

Melding bij nieuwe software updates

Teaser mac nieuwsbrief maken

Onze software-updates worden volledig geautomatiseerd uitgevoerd. Echter, toekomstige software updates moeten eerst worden goedgekeurd, vandaar dat u vanaf nu een melding onderin het scherm ontvangt telkens wanneer een nieuwe update beschikbaar is. Hierdoor kunt u meteen profiteren van nieuwe updates en verbeteringen. Sla voor de update altijd eerst de actuele status op, mocht u zich middenin een e-mailontwerp bevinden. Klik daarna voor de update op de aangegeven link of gebruik de F5 toets op je toetsenbord. U kunt dan zoals gewoonlijk verdergaan met het maken van uw nieuwsbrief.

Nieuwe integraties: Gambio 3 en modified

Gambio nieuwsbrief integratie

We hebben ons bereik e-commerce integraties opnieuw verder uitgebreid. De nieuwe plug-ins voor Gambio 3 en modifief zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief ontvangers automatisch worden gesynchroniseerd. Tijdens de uitwisseling van gegevens, die eerder was beperkt tot de 1-klik-productovername, is nu ook de overdracht van e-mailadressen mogelijk. Het creëren van geschikte ontvangerslijsten kan met de nieuwe integraties in een kwestie van minuten worden voltooid.

Bijna 100 kleine verbeteringen en bugfixes

Naast alle nieuwe functies heeft ons IT-team ook aan bijna 100 kleine verbeteringen en bugfixes gewerkt. Het is voor ons erg belangrijk dat de software kwaliteit zich constant verbeterd en uw ervaring met Newsletter2Go zo soepel mogelijk verloopt.

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.