Release notes september: Bouwsteen optimeringen en nieuwe integraties

Release Notes

Nieuwe optimeringen en integraties

Graag presenteren wij u in onze release notes wederom al ons harde werk. In september brachten we verberingen aan en zorgden we voor nog beter werkende bouwsteen personalisaties. U kunt vanaf nu ook gebruik maken van de Salesforce en Opencart integraties, om zo onder andere eenvoudiger uw contacten te synchroniseren.

Bouwstenen personaliseren is nu nog eenvoudiger

Bouwsteen personalisering Newsletter2Go

Voorheen was het alleen mogelijk om bouwstenen te personaliseren op basis van eigenschappen. Typische voorbeelden waren bijvoorbeeld geslacht, woonplaats, schoenmaat en andere ontvangerskenmerken. Niet elke doelgroep is echter zo eenvoudig te definiëren. Stel, u bent een schoenenwinkel en wilt alleen uw vrouwelijke klanten in Amsterdam met een schoenmaat groter dan 40 aanspreken, dan betekende dit dat u deze afzonderlijke variabelen moest instellen.

Voorbeeld: Deze module alleen weergeven als aan alle van de volgende voorwaarden wordt voldaan
Sekse = Vrouwelijk
Woonplaats = Berlijn
Schoenmaat is gelijk aan of groter dan = 40

Bouwsteen personalisering

Oftewel, dit kon stukken beter! Vandaar dat ons IT-team ervoor heeft gezorgd dat u voortaan ook eenvoudig vooraf gedefinieerde groepen voor de personalisatie kunt selecteren. U kunt een of meer groepen opnemen of uitsluiten. Uw nieuwsbrieven maken het op deze manier nog makkelijker om uw doelgroep zo individueel mogelijk aan te spreken, zonder veel extra inspanning.

Nieuwe integraties: Salesforce en Opencart

Integrations_Salesforce_Opencart

In september ging dan eindelijk de veelgevraagde Salesforce interface online. De CRM plug-in zorgt voor een soepele ontvangersynchronisatie. Door de integratie aan uw Newsletter2Go account te koppelen kunt u voortaan de ontvangerstatus, groepaansluiting van de individuele ontvangers en eventuele kenmerken die u individueel selecteert overdragen. Om Salesforce te integreren is geen download nodig. Ga zoals gebruikelijk naar uw account in het menu rechtsboven en klik dan op het tabblad “Integraties”. Selecteer Salesforce en klik vervolgens op “Test access data”. U wordt doorgestuurd naar een Salesforce pagina waar u zoals gewend kunt inloggen. Na het inloggen kan de ontvangersynchronisatie met Newsletter2Go direct beginnen.

Naast de Salesforce integratie bieden we vanaf nu ook een nieuwe winkelintegratie aan, namelijk Opencart. De e-commerce interface helpt u om ontvangergegevens automatisch met elkaar te synchroniseren en biedt tegelijkertijd de optie voor de 1-klik-productovername.

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.