E-mailmarketing voor beginners met Newsletter2Go

Met Newsletter2Go is e-mailmarketing voor beginners een eitje. Wij bieden de juiste tools om direct aan de slag te gaan.
Met de slimme en unieke functies maak je binnen een handomdraai professionele nieuwsbrieven.

Account binnen enkele minuten aanmaken

Je account instellen is met onze e-mailmarketing voor beginners software eenvoudig en snel gedaan. In je persoonlijke dashboard vind je instructies om direct aan de slag te gaan. Begin met het toevoegen van je ontvangers. Dit doe je bijvoorbeeld handmatig of via een Excel-bestand. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een integratie te koppelen en de ontvangers automatisch te laten synchroniseren. Nieuwe nieuwsbrief abonnees kunnen eenvoudig via double opt-in aanmeldformulieren gewonnen worden.

Ontvangers met 1 klik importeren
Toegewijde IPs

Met expert kennisartikelen alles over e-mailmarketing leren

Als e-mailmarketing beginner kan het lastig en overweldigend zijn om te beginnen, vandaar dat we je graag verder helpen. We laten je zien hoe je een goede strategie voorbereid, wat handige tips & tricks zijn en waar je extra op moet letten bij het maken en verzenden van je nieuwsbrieven. Onze kennisbank staat bomvol handige artikelen, whitepapers en infographics.

Individuele nieuwsbrief eenvoudig in elkaar gezet

Gebruik onze handige vooraf gedefinieerde nieuwsbrief templates en pas deze geheel aan je wensen en inhoud aan. Je hebt de keuze uit meer dan 50 gratis templates, die nog leeg zijn en met je eigen content en afbeeldingen gevuld kunnen worden. Dit zorgt voor een goede basis van je nieuwsbrief. Profiteer van het responsive design en bouw binnen enkele minuten een professionele nieuwsbrief.

Nieuwsbrief software verenigingen editor
Automatisch bouncemanagement

Ontvangersbeheer in autopilot modus

Heb je geen tijd om je adressenlijst te onderhouden? Mooi, wij namelijk ook niet. Met Newsletter2Go hoef je je daar echter geen zorgen om te maken. Ook voor beginnende e-mailmarketeers maken we het eenvoudig, we nemen dit karwei namelijk geheel van je over. Zodra je je adressenlijst hebt geimporteerd en je de contacten gaat gebruiken voor de nieuwsbrief verzending, houdt ons systeem automatisch in de gaten wie zich voor de nieuwsbrief afmeldt en welke e-mailadressen bouncen. Deze contacten worden vervolgens naar een inactieve lijst overgeplaatst en niet meer gecontacteerd. Je contactenlijst blijft hierdoor altijd up-to-date.

Bye bye spamfilter – Wij gebruiken whitelisting!

Newsletter2Go is lid van de Certified Senders Alliance (CSA). Dit garandeert een betrouwbare levering van je nieuwsbrieven. Providers zoals Gmail, Hotmail en Yahoo checken niet van tevoren onze servers, maar leveren de e-mails direct in de mailbox van de ontvanger af. Je profiteert hiermee van een afleverratio van ruim 99% voor iedere verzonden mailing.

Certified-Senders-Alliance
Nieuwsbrieven-verzenden-gepersonaliseerde-kortingscodes

Door professionele klantbinding meer omzet genereren

Met een aanmeldformulier wordt het wel heel eenvoudig om nieuwe nieuwsbrief abonnees te verzamelen. Plaats ze strategisch op je website en verbeter zo op een snelle en eenvoudige manier nieuwe abonnees. Je kunt het formulier bijvoorbeeld in de sidebar insluiten of als pop-up tevoorschijn laten komen. Je hoeft hiervoor enkel het formulier op te zetten, de Javascript code voor de insluiting wordt automatisch door ons gegeneerd. Geen HTML-kennis vereist! Dit maakt Newsletter2Go de perfecte e-mailmarketing voor beginners.

Met uitgebreide rapporten alle statistieken binnen handbereik

Geautomatiseerde rapporten geven je de mogelijkheid om altijd het succes van je nieuwsbrief in het oog te houden. Onze realtime rapporten bevatten informatie over zowel de openratio, CTR, klikratio en het aantal bounces en afmeldingen. Deze statistieken helpen je enorm bij het evalueren van je nieuwsbrief succes en het optimaliseren van de volgende e-mails.

nieuwsbrieven analyseren functie-overzicht

Met Newsletter2Go wordt individuele e-mailmarketing voor beginners eenvoudig en doeltreffend.
Laat je overtuigen en probeer onze tool zelf gratis en vrijblijvend!

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.