Gratis aanmelden Log in
Home » E-mailmarketing voor beginners

E-mailmarketing voor beginners met Newsletter2Go

Met Newsletter2Go is e-mailmarketing voor beginners een eitje. Wij beiden u de juiste tools en tips & tricks om direct aan de slag te gaan.
Door onze unieke functies maakt u binnen een handomdraai professionele nieuwsbrieven.

Account in een handomdraai instellen

Uw account instellen is met onze e-mailmarketing voor beginners software eenvoudig en snel gedaan. In uw persoonlijke dashboard vindt u instructies om direct aan de slag te gaan. Begin bijvoorbeeld met het toevoegen van uw ontvangers. Dit doet u bijvoorbeeld handmatig of via een Excel-bestand. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een integratie te koppelen en de ontvangers automatisch te laten synchroniseren. Nieuwe nieuwsbrief abonnees kunnen eenvoudig via double opt-in aanmeldformulieren gewonnen worden.

Ontvangers met 1 klik importeren
Toegewijde IPs

Experts help u verder – Meer dan 250 kennisartikelen

Als e-mailmarketing beginner kan het lastig en overweldigend zijn om te beginnen, vandaar dat we u graag verder helpen. We laten u zien hoe u een goede strategie voorbereid, wat handige tips & tricks zijn en waar u extra op moet letten bij het maken en verzenden van uw nieuwsbrieven. Onze kennisbank staat bomvol handige artikelen, whitepapers en infographics.

Individuele nieuwsbrief eenvoudig in elkaar gezet

Gebruik onze handige vooraf gedefinieerde nieuwsbrief templates en pas deze geheel aan uw wensen en inhoud aan. U heeft de keuze uit meer dan 50 gratis templates, die nog leeg zijn en met uw eigen content en afbeeldingen gevuld kunnen worden. Dit zorgt voor een goede basis van uw nieuwsbrief. Profiteer van het responsive design en bouw binnen enkele minuten een professionele nieuwsbrief.

Nieuwsbrief software verenigingen editor
bouncemanagement

Ontvangersbeheer in autopilot modus

Heeft u geen tijd om uw adressenlijst te onderhouden? Mooi, wij namelijk ook niet. Met Newsletter2Go hoeft u zich daar echter geen zorgen om te maken. Ook voor beginnende e-mailmarketeers maken we het eenvoudig, we nemen dit karwei namelijk geheel van uw over. Zodra u uw adressenlijst heeft geimporteerd en u de contacten gaat gebruiken voor de nieuwsbrief verzending, houdt ons systeem automatisch in de gaten wie zich voor de nieuwsbrief afmeldt en welke e-mailadressen bouncen. Deze contacten worden vervolgens naar een inactieve lijst overgeplaatst en niet meer gecontacteerd. Uw contactenlijst blijft hierdoor altijd up-to-date.

Bye bye spamfilter – Wij gebruiken whitelisting!

Newsletter2Go is lid van de Certified Senders Alliance (CSA). Dit garandeert een betrouwbare levering van uw nieuwsbrieven. Providers zoals Gmail, Hotmail en Yahoo checken niet van tevoren onze servers, maar leveren de e-mails direct in de mailbox van de ontvanger af. U profiteert hiermee van een afleverratio van ruim 99% voor iedere verzonden mailing.

Certified-Senders-Alliance
Nieuwsbrieven-verzenden-gepersonaliseerde-kortingscodes

Door professionele klantbinding meer omzet genereren

Met een aanmeldformulier wordt het wel heel eenvoudig om nieuwe nieuwsbrief abonnees te verzamelen. Plaats ze strategisch op uw website en verbeter zo op een snelle en eenvoudige manier nieuwe abonnees. U kunt het formulier bijvoorbeeld in de sidebar insluiten of als pop-up tevoorschijn laten komen. U hoeft hiervoor enkel het formulier op te zetten, de Javascript code voor de insluiting wordt automatisch door ons gegeneerd. Geen HTML-kennis vereist! Dit maakt Newsletter2Go de perfecte e-mailmarketing voor beginners.

Met uitgebreide rapporten alle statistieken binnen handbereik

Geautomatiseerde rapporten geven u de mogelijkheid om altijd het succes van uw nieuwsbrief in het oog te houden. Onze realtime rapporten bevatten informatie over zowel de openratio, CTR, klikratio en het aantal bounces en afmeldingen. Deze statistieken helpen u enorm bij het evalueren van uw nieuwsbrief succes en het optimaliseren van de volgende e-mails.

nieuwsbrieven analyseren functie-overzicht

Met Newsletter2Go wordt individuele e-mailmarketing voor beginners eenvoudig en doeltreffend.
Laat u overtuigen en probeer onze tool zelf gratis en vrijblijvend!

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord