Gratis aanmelden Log in
Home » Emailmarketing voor experts

High performance e-mailmarketing voor experts

E-mailmarketing voor experts: Met de nieuwsbrief software van Newsletter2Go beschikt u over meer dan 100 innovatieve functies die u helpen om het beste uit uw nieuwsbrieven te halen. Newsletter2Go staat voor professionele nieuwsbrief marketing en optimale resultaten.

Toegewijd IP-adres voor uitstekend reputatiemanagement

Wordt een expert in e-mailmarketing en gebruik onze innovatieve functies om uw afleverratio nog preciezer te maken. Met een exclusief toegewijd IP-adres geniet u van een geheel individuele reputatie. U bent namelijk de enige die van het IP-adres gebruik maakt en heeft hierdoor volledige controle over de reputatie van het IP-adres. Uiteraard worden alle adressen van tevoren door ons grondig opgewarmd. E-mailmarketing experts zijn te spreken over deze functie, omdat zo het nieuwsbrief succes nog specifieker geoptimaliseerd kan worden. De kans op een directe aflevering in de inbox van de ontvanger wordt hiermee gegarandeerd verhoogd.

Toegewijde exclusieve IPs
REST-API nieuwsbrief integratie

API – Koppel Newsletter2Go aan uw webservice

Een andere handige tip & trick voor e-mailmarketing experts is het gebruik van onze vooruitstrevende API. Onze REST-API maakt het mogelijk om uw webservice aan onze nieuwsbrief tool te koppelen. De API is krachtig en kan onafhankelijk van een programmeertaal gebruikt worden. Onze developers werken continue aan de kwaliteit van de API en ook de beschikbare integraties worden regelmatig upgedate. Profiteer bijvoorbeeld van integraties voor WordPress, Lightspeed en Shopify. U kunt met de API ook uw eigen webservice aan onze nieuwsbrief software koppelen of door ons de integratie laten maken. Met deze integratie kunt u vervolgens automatisch uw ontvangers synchroniseren en met één klik producten uit uw webshop in de nieuwsbrief integreren. Beide functies die het merk van e-mailmarketing experts aanzienlijk efficiënter maken.

High Volume – Krachtig verzendsysteem

Maximale prestaties en de hoogste veiligheid is waar Newsletter2Go voor staat. Doordat onze servers zich in Duitsland bevinden, betekent dit dat we aan strenge eisen en wetgeving moeten voldoen. Dit garandeert voor uw als e-mailmarketing expert dat al uw gegevens in goede handen zijn. Het is onze taak om uw gegevens veilig op te slaan en te zorgen dat onze medewerkers discreet met de klanteninformatie omgaan. U kunt dus met een gerust hart uw klantenbestand in onze nieuwsbrief software uploaden. Naast een veilige informatie omgeving geniet u bij ons ook van krachtige servers en een razendsnel afleversysteem. Uw nieuwsbrieven worden enkele seconden na de verzending in de inbox van de ontvangers geplaatst, ook wanneer u in bulk e-mails verzendt.

Afleverratio
Certified Senders Alliance Newsletter2Go

Altijd veilig – Uw gegevens wettelijk beschermd

Newsletter2Go garandeert een vertrouwelijke behandeling van uw gegevens. We beschikken over een TÜV-certificatie, wat betekent dat we moeten kunnen garanderen dat onze servers waterdicht zijn en de informatie uitwisseling discreet is. U hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken om de gegevensbescherming. Daarnaast zijn we ook aangesloten bij de CSA, een whitelisting service waarmee spamfilters handig omzeild worden en e-mails direct in de mailbox van de ontvangers worden afgeleverd. Snelle, vertrouwelijke verzending: dat kunt u van ons verwachten.

Trackingdomein

Met een eigen trackingdomein controleert u de klikratio na de verzending van een nieuwsbrief. Een e-mailmarketing expert weet dat het echte werk pas begint wanneer de e-mail verzonden is. Aan de hand van realtime rapporten kan worden vastgesteld hoe goot het succes van de e-mailcampagne was. Hoe was de openratio? Waar hebben de meeste ontvangers in de nieuwsbrief geklikt? Hebben er conversies plaatsgevonden? Met de handige rapporten van Newsletter2Go heeft u alle belangrijke statistieken in één oogopslag. Exporteer het rapport als pdf or Excel-bestand om deze vervolgens met uw collega’s of klanten te delen.

functies eigen tracking domein

Met Newsletter2Go wordt individuele e-mailmarketing voor expert doeltreffend en tijdbesparend.
Laat u overtuigen en probeer onze tool nu zelf – gratis en vrijblijvend!

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord