Newsletter2Go e-mailmarketing tutorials

Onze e-mailmarketing video tutorials leggen je stap voor stap de belangrijkste functies van onze nieuwsbrief software uit.
Word binnen no-time een e-mailmarketing expert. Succes!

Ontvangersbeheer

01.

Ontvangersbeheer

Overzicht ontvangersbeheer

Een kort overzicht van het Newsletter2Go ontvangersbeheer. In deze tutorial leer je hoe de ontvangers worden beheerd en hoe je de instellingen snel en correct kunt opzetten.

02.

Ontvangersbeheer

Overzicht adresboeken

In deze video leer je hoe adresboeken werken, hoe je ze kunt gebruiken om je e-mailmarketingprestaties te verbeteren en hoe je ontvangers kunt segmenteren.

03.

Ontvangersbeheer

Import via xls-, csv- or ods-bestand

Importeer met slechts enkele klikken contactpersonen in je Newsletter2Go account met behulp van xls, csv of ods-bestanden.

04.

Ontvangersbeheer

Automatische import via integraties

Synchroniseer contacten vanuit je e-commerce platform, CRM of CMS systeem automatisch met Newsletter2Go. Bekijk de beschikbare integraties in ons download centrum.

Video komt binnenkort

05.

Ontvangersbeheer

Handmatig toevoegen van ontvangers

Importeer contactpersonen één voor één handmatig. je kunt ze meteen aan een groep toevoegen of in een black list importeren om ervoor te zorgen dat ze geen nieuwsbrieven meer ontvangen.

06.

Ontvangersbeheer

Ontvangersbeoordeling en -profiel

Al je contactpersonen ontvangen automatisch een ontvangersbeoordeling toegewezen op basis van hoe vaak ze de nieuwsbrieven hebben geopend, gelezen en ergens hebben geklikt. Het ontvangersprofiel laat je zien welke nieuwsbrieven specifieke contacten hebben ontvangen, geopend en geklikt.

07.

Ontvangersbeheer

Statische ontvangersgroepen maken

Verdeel je ontvangers in groepen. Eén ontvanger kan tot verschillende groepen behoren. Statische groepen worden niet automatisch bijgewerkt.

08.

Ontvangersbeheer

Auto-update ontvangersgroepen maken

Auto-update groepen worden automatisch bijgewerkt. Zodra een contact met bepaalde kenmerken (bijvoorbeeld koper/niet-koper) is gemarkeerd, wordt hij/zij automatisch aan de groep toegevoegd. Zodra je de groep hebt opgesteld, hoef je geen contacten meer handmatig toe te voegen.

09.

Ontvangersbeheer

Eigen ontvangerskenmerken toevoegen en beheren

Identificeer kenmerken voor je contacten, voeg nieuwe toe en beheer de kenmerken. je kunt zoveel kenmerken toevoegen als je wilt, denk aan onder andere de aankoopgeschiedenis, geslacht, verjaardag en locatie.

10.

Ontvangersbeheer

Nieuwsbrief aanmeldformulier maken

Maak een nieuwsbrief aanmeldformulier. Contactpersonen die zich aanmelden voor je nieuwsbrief worden automatisch in Newsletter2Go geïmporteerd en krijgen ontvangerskenmerken toegewezen, waarna ze automatisch in je auto-update groepen worden gesegmenteerd.

Premium functies:

11.

Ontvangersbeheer

Blacklist en inactief ontvangersbeheer

Stel een blacklist in om ervoor te zorgen dat bepaalde e-mailadressen of domeinen je nieuwsbrieven nooit ontvangen (bijvoorbeeld eBay- en Amazonadressen). De nieuwsbriefsoftware update automatisch afmeldingen.

E-mailcampagne maken

12.

E-mailcampagne maken

Overzicht: Standaard, A/B-test en lifecycle campagne

Met Newsletter2Go maak, ontwerp en verzend je nieuwsbrieven: eenvoudig en professioneel. In deze tutorial zie je hoe je in een paar klikken een aantrekkelijke nieuwsbrief maakt.

13.

E-mailcampagne maken

Mailing maken: stap 1 & 2

Selecteer in de eerste stappen van je nieuwe e-mailcampagne de contactpersonen, het onderwerp, het afzenderadres en de preheader. Begin daarna met het ontwerp van de nieuwsbrief.

14.

E-mailcampagne maken

Template selecteren en editor uitgelegd

Newsletter2Go biedt meer dan 50 HTML nieuwsbrief templates. Gebruik een van de onze templates of creëer eenvoudig je eigen template met de drag&drop editor.

a)

E-mailcampagne maken

Afbeeldingen invoegen en bewerken

Voeg zoveel afbeeldingen in je nieuwsbrief toe als je wenst. Denk aan logo’ s, foto’s en productafbeeldingen.

b)

E-mailcampagne maken

Tekst invoegen en bewerken

Tekst invoegen en bewerken in nieuwsbrieven is zeer eenvoudig met onze teksteditor. Klik op een ontwerpbouwsteen en begin met typen. Zo eenvoudig is het!

c)

E-mailcampagne maken

Personalisatie invoegen

Groet je ontvangers persoonlijk bij naam of maak het onderwerp, de preheader en iedere andere tekstbouwsteen individueel afgestemd op al je contactpersonen.

d)

E-mailcampagne maken

Bouwstenen toevoegen en bewerken

Het is eenvoudig om de lay-out van je nieuwsbrief te bewerken en zelf te maken, als je dat graag wilt. Drag en drop bouwstenen in de nieuwsbrief en rangschik op elke gewenste manier.

e)

E-mailcampagne maken

Links invoegen

Voeg snel en eenvoudig links toe in tekst en afbeeldingen. Je kunt ook links invoegen naar de webversie van de nieuwsbrief, bevestiginglinks voor nieuwe aanmeldingen en afmeldlinks.

f)

E-mailcampagne maken

Link voor afmelding, DOI en webversie invoegen

Integreer eenvoudig afmeldlinks, double opt-in links and webversie links in je nieuwsbrief. Webversies worden door Newsletter2Go automatisch aangemaakt.

g)

E-mailcampagne maken

Producten in de nieuwsbrief integreren

Plaats producten vanuit je e-commerce platform direct in een nieuwsbrief met behulp van de 1-klik-productovername functie. Eenvoudig, effectief en krachtig.

Ken je onze extra functies al?:

h)

E-mailcampagne maken

CMS inhoud in de nieuwsbrief integreren

Importeer content van je website of CMS-systeem direct met één klik in je nieuwsbrieven met behulp van de 1-klik-inhoudovername functie. Exclusief bij Newsletter2Go.

Ken je onze extra functies al?:

Video komt binnenkort

15.

E-mailcampagne maken

Mailing verzenden

De laatste stap is het verzenden van je nieuwsbrief. Newsletter2Go scant automatisch je nieuwsbrief en laat je weten of er iets is dat je moet oplossen, zoals links of ontbrekende informatie.

Rapporten

16.

Rapporten

Overzicht rapporten

Gedetailleerde en uitgebreide rapporten worden voor elke nieuwsbrief die je verstuurt gegenereerd. Bekijk de afleverratio, opentarieven, kliks en conversies in realtime.

Account & instellingen

17.

Account & instellingen

Account overzicht

Beheer je account, verzendinstellingen, integraties, mediabibliotheek en e-mailcredits.

18.

Account & instellingen

Overzicht e-mail instellingen

Beheer je verzend- en trackinginstellingen. Kies hoe je je nieuwsbrieven wilt verzenden en beheer je rapportage- en trackingtools.

19.

Account & instellingen

Integraties

Beheer je e-commerce, CRM of CMS integraties. Gebruik onze exclusieve 1-klik-productovername of 1-klik-inhoudovername functies.

Video komt binnenkort

20.

Account & instellingen

Mediabibliotheek

Gebruik de mediabibliotheek om een onbeperkt aantal afbeeldingen en bestanden up te uploaden en op te slaan. Sorteer afbeeldingen in groepen en importeer ze met één klik in de nieuwsbrief.

21.

Account & instellingen

Credits, templates en extras

Lees hoe je e-mailcredits kunt bestellen, evenals nieuwsbrief templates, toegewijde IP-adressen, persoonlijke afmeldpagina’s en andere premium functies van Newsletter2Go.

E-mailmarketing automation

22.

E-mailmarketing automation

Overzicht e-mail automation

Ontdek onze krachtige e-mail automation functies. Maak eenmaal een e-mailcampagne en verstuur deze vervolgens precies op het juiste moment automatisch naar je ontvangers.

23.

E-mailmarketing automation

Double opt-in aanmeldformulier

Onze nieuwsbrief software stuurt automatisch bevestigingsmails met abonnementslinks in de nieuwsbrief. Leer hoe je een e-mailtemplate voor de bevestiging kunt samenstellen.

24.

E-mailmarketing automation

Welkomstmailings

Begroet nieuwe abonnees met een welkomstmailing. Laat ze weten hoe enthousiast je bent om met ze in contact te zijn en informeer wat ze kunnen verwachten van de nieuwsbrief.

25.

E-mailmarketing automation

Verjaardagsmailings

Stuur abonnees een geautomatiseerde verjaardagsmail. Maak en ontwerp de nieuwsbrieven één keer en stuur ze daarna automatisch naar je contactpersonen op hun speciale dag.

26.

E-mailmarketing automation

Follow-up mailings

Sommige van je contactpersonen reageren wellicht niet op je eerste mail. Gebruik een follow-up nieuwsbrief om hun interesse te wekken, de verbinding te versterken en uiteindelijk geëngageerde gebruikers te creëren.

Video komt binnenkort

27.

E-mailmarketing automation

Re-activatie mailings

Leer wat re-activatiemailings zijn en hoe je dit soort automation e-mails kunt inzetten om je ontvangers te re-activeren en tot interactie te motiveren.

Video komt binnenkort

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.