Gratis aanmelden Log in
Home » Ervaringen Newsletter2Go

Ervaringen Newsletter2Go

Klanttevredenheid staat bij Newsletter2Go in het middelpunt. We willen het voor onze gebruikers zo eenvoudig
mogelijk om met onze professionele en succesvolle nieuwsbrief software e-mails te verzenden. Ons doel is om
ervoor te zorgen dat al onze gebruikers nieuwsbrieven kunnen creëren die hun ontvangers inspireren.

Newsletter2Go biedt alle functies die u nodig heeft om effectieve mailings te maken en verzenden. Onze klanten waarderen onze nieuwsbrief tool zeer, wat wordt weerspiegeld in de vele positieve ervaringen. Echter, bieden we niet alleen een breed scala aan functies, maar hechten we ook veel belang aan het persoonlijk en deskundig ondersteunen van onze klanten.

Op deze pagina laten wij onze klanten zelf aan het woord. Ze vertellen waarom ze voor Newsletter2Go hebben gekozen, hoe ze de software gebruiken en van welke voordelen ze vooral gebruik maken. Kom er door de Newsletter2Go ervaringen van klanten achter, in wat voor soort verschillende bedrijven de software toegepast kan worden en hoe u zelf de software kunt inzetten om uw e-mailmarketing prestaties te verhogen.

Ervaringen over Newsletter2Go

Alicia Antonietty click&care

“Wij behoren zeker tot de 99,5% tevreden klanten van Newsletter2Go. Bedankt voor de high-level technische oplossingen en de zeer prettige samenwerking!”

Alicia Antonietty | CEO en Head of Online Marketing | click&care

click and care

“Het gebruiksgemak van Newsletter2Go en vooral de 1-klik-productovername zorgen ervoor dat het maken van een goede nieuwsbrief in vijf minuten gedaan is. Deze taak constant uitstellen is verleden tijd. Het resultaat? Een betere en frequentere nieuwsbrief!”

Sebastian Poll | CEO | Tradeo GmbH

Sebastian Poll Tradeo GmbH
Dirk Baumann

“Voor de meerderheid van onze klanten is de nieuwsbrief een van de belangrijkste marketing tools. Met Newsletter2Go hebben we in gezamenlijke klantenprojecten goede ervaringen gehad. Onze retailers waarden de omvangrijke integratie met Shopware en de gedetailleerde rapporten.”

Dirk Baumann | CEO | Sell it smart

Sell It Smart - Partner van Newsletter2Go

“Newsletter2Go is bij Webfox een vaste tool voor de e-mailmarketing van onze klanten. Onze klanten waarderen niet alleen de eenvoud van de software, maar vooral de transparante rapporten, die, ook voor beginners, eenvoudig te begrijpen zijn.”

Bert Szilagyi | Senior Online Marketing Manager
Agentur Webfox – TYPO3 Agentur aus Berlin

Webfox
Webfox
Volker Ammann

“Ik heb een aantal e-mailmarketing programma’s geprobeerd en was altijd teleurgesteld. Dit was heel anders bij Newsletter2o. Vanaf het begin was de software eenvoudig te gebruiken, het bevat over aantrekkelijke templates en het eenvoudige content management systeem heeft me geholpen om veel nieuwe klanten te winnen en werkgelegenheden te genereren.”

Volker Ammann | CEO | Ammann Fotodesign

“Door de uitstekende eigenschappen en een vriendelijk, goed bereikbaar supportteam is het ook voor ons als absolute nieuwsbrief amateurs mogelijk om een professionele mailing voor onze klanten te maken. Een echte aanrader!”

Sebastian Kreuger | Klantemanager | Capital Future AG

Sebastian Kreuger

Klantenmeningen

Geselecteerde beoordelingen:

“Perfect nieuwsbrief service voor mijn middelgrote onderneming”

“Zeer goede prestaties bij de nieuwsbriefverzending. Zeer eenvoudig is het maken van nieuwsbrieven met de editor. Zeer snel en eenvoudig te hanteren. Super.”

“De beste nieuwsbrief agentuuroplossing die beschikbaar is in Duitsland.
Dankuwel, ook voor de geweldige support!”

Laat u zelf overtuigen door Newsletter2Go

Meer dan 185.000 klanten wereldwijd Newsletter2Go hebben reeds succes en goede ervaringen met de nieuwsbrief software. De software is geschikt voor alle soorten ondernemingen, ongeacht de grootte, en is speciaal afgestemd op de behoeften van (online) retailers, organisaties, verenigingen, MKB’s en grote bedrijven.

De Newsletter2Go ervaringen laten zien dat gebruikers in het bijzonder de eenvoudige bediening, het flexibele nieuwsbriefontwerp, de ruime selectie responsive templates en de gedetailleerde rapporten waarderen. Ook de gratis en deskundige ondersteuning Newsletter2Go is zeer geliefd bij klanten. Veel klanten spreken daarnaast vol lof over de integratiemogelijkheden met veel e-commerce-, CRM- en CMS- systemen, waarmee de nieuwsbrief software eenvoudig aan bestaande systemen kan worden gekoppeld.

Speciale functies zoals de 1-klik-productovername onderscheiden Newsletter2Go van andere nieuwsbrief software aanbieders. Deze exclusieve functies zorgen ervoor dat klanten met minder inspanning, meer frequent en effectief hun nieuwsbrieven kunnen verzenden en zo hun omzet kunnen verhogen.

De ervaringen met Newsletter2Go bewijzen dat de nieuwsbrief software voor onder andere e-commerce, agenturen, verenigingen en zelfstandigen een onmisbare marketing tool is. Newsletter2Go voldoet aan alle wensen, of u nu een expert bent in het maken van nieuwsbrieven of net begint. In onze referenties en case studies vindt u meer klantenbeoordelingen en ontdekt u hoe u zelf succesvol Newsletter2Go in de praktijk kunt toepassen.

Ik accepteer de algemene voorwaarden.

Nieuwsbrief software functies voor iedere behoefte

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord