Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » 1-klik-inhoudovername

1-klik-inhoudovername

Met de 1-klik-inhoudovername kunt u eenvoudig inhoud overnemen vanuit uw CMS direct in de nieuwsbrief. De nieuwsbrief plug-in voor inhoudovername kan bijvoorbeeld gebruik worden voor:

  • Enkele design templates in het STANDARD en PRO pakket zijn met de functie uitgerust
  • Titel
  • Auteur
  • Datum
  • Post-URL
  • Afbeeldingen
  • Omschrijving
  • Categorie en tags
1-klik-inhoudovername nieuwsbrief integratie

Neem de CMS nieuwsbrief integratie voor webshops met 1 klik inhoud overnemen

Zijn uw nieuwsbrieven voorzien van zeer veel inhoud? Deelt u regelmatig de laatst gepubliceerde artikelen op uw website in de nieuwsbrief? Dan is de 1-klik-inhoudovername een functie waar u zeer veel plezier van zult hebben. Met deze tijdbesparende e-mailmarketing plug-in voor webshops kunt u namelijk met één klik inhoud overnemen vanuit uw CMS in de nieuwsbrief. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw CMS te koppelen aan uw Newsletter2Go account. Dit doet u met behulp van een persoonlijke template, die ons vakkundige team voor u op maat programmeert. De nieuwsbrief template bevat een code die kan teruggrijpen op uw CMS-systeem en informatie kan overdragen in uw nieuwsbrief. Door deze koppeling kunt u voortaan altijd snel inhoud overnemen in uw e-mails.

Wanneer u een blogartikel in uw nieuwsbrief wilt delen, hoeft u hiervoor alleen de Post-ID of Entity-ID op te geven. Dit nummer wordt dan in uw CMS gezocht, waarna automatisch de bijbehorende informatie zoals de titel van het artikel, de auteur, omschrijving, afbeelding, link en tags worden overgenomen. Deze informatie kunt u altijd later nog aanpassen. Met de 1-klik-inhoudovername bespaart u aanzienlijk veel tijd. U hoeft in de toekomst namelijk nooit meer handmatig alle informatie te kopiëren en plakken, maar kunt u met 1 klik inhoud overnemen.

Hoe de nieuwsbrief 1-klik-inhoudovername precies werkt? Heel simpel. Tijdens het maken van de nieuwsbrief selecteert u eerst uw eigen, persoonlijke template. In de nieuwsbrief editor kunt u vervolgens de lege template met een gepersonaliseerde aanhef, een passende header en andere inhoud vullen. Om gebruik te maken van de 1-klik-inhoudovername webshop nieuwsbrief integratie, selecteert u de lege bouwsteen voor de overname. U kunt de bouwsteen op iedere gewenste plek invoegen en aanpassen. Denk aan meer witte ruimte rondom, een achtergrondkleur of een kader. Wanneer de bouwsteen geplaatst is, kunt u met behulp van de winkeltas icoon de 1-klik-inhoudovername starten.

In het nieuwe scherm vult u de Post-ID in en zoekt u naar het bijbehorende artikel. Eenmaal gevonden ziet u dat alle lege gegevensvelden met de juiste inhoud wordt gevuld. U kunt hierna deze informatie aanpassen en vervolgens opslaan. Met deze simpele stappen is de inhoud in een mum van tijd in uw nieuwsbrief geïntegreerd.

De nieuwsbrief plug-in voor inhoudovername is onder andere reeds beschikbaar voor de CMS-systemen WordPress en Drupal. Meer informatie over alle nieuwsbrief plug-ins vindt u in het nieuwsbrief plug-in download centrum.

Tip: Om gebruik te kunnen maken van 1-klik-inhoudovername, heeft u een premium template met nieuwsbrief integratie voor webshops nodig. Wij maken met plezier deze template voor u. U kunt de template eenmalig bestellen via uw Newsletter2Go-account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534698032g2ret1534698032telsw1534698032en@se1534698032las1534698032. Een premium template kan of enkel geprogrammeerd worden, wanneer u al een ontwerp heeft, of zowel ontworpen als geprogrammeerd worden.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord