Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » 1-klik-productovername

1-klik-productovername

Kopieer uw productdetails met slechts één klik naar uw nieuwsbrief. De volgende details kunnen overgenomen worden:

 • Met één klik onder andere titel, afbeelding, prijs en link invoegen
 • Met e-mailmarketing plug-ins webshops aan Newsletter2Go koppelen
 • Voor veel webshops beschikbaar
 • Productnieuwsbrieven in een handomdraai maken
 • Eigen productkenmerken toevoegen
 • Enkele design templates in het STANDARD en PRO pakket zijn met de functie uitgerust
1-klik-productovername

Neem producten uit uw webshop met slechts één klik over in uw nieuwsbrief

U bent de beheerder van een e-commerce en wilt graag de reguliere verkoop stimuleren door een nieuwsbrief met productaanbevelingen naar uw klanten te verzenden? Hoewel dit soort nieuwsbrieven gegarandeerd invloed zullen hebben op de verkoopcijfers, zijn ze tegelijkertijd zeer tijdintensief om te maken. Hier heeft Newsletter2Go de ideale oplossing voor, namelijk de 1-klik-productovername.

Met de 1-klik-productovername wordt een koppeling tussen uw webshop en Newsletter2Go gelegd. U kunt hierdoor aan de hand van de product-ID of het productnummer met één klik alle belangrijke informatie in uw nieuwsbrief overnemen. Dankzij deze praktische, innovatieve functie neemt producten toevoegen voortaan slechts enkele minuten in beslag. Handmatig kopieer- en plakwerk is hiermee verleden tijd.

De volgende productkenmerken kunnen handig worden overgenomen nadat u de nieuwsbrief intergratie voor webshops heeft geinstalleerd.

 • Productnaam
 • Productbeschrijving
 • Afbeelding
 • Prijs
 • Gereduceerde prijs
 • Links

En nog veel meer…

Zo werkt de 1-klik-productovername functie

Dankzij de 1-klik-productovername nieuwsbrief functie zult u ongetwijfeld aanzienlijk veel tijd en handmatige inspanning besparen op de nieuwsbriefcreatie. Het moeizaam kopiëren en plakken van producten in de nieuwsbrief wordt met deze functie overbodig. Op deze manier kunt u meerdere sales nieuwsbrieven binnen enkele minuten in elkaar zetten. Voeg eenvoudigweg zoveel producten toe als u wenst. Ook het aanpassen van en het formatteren van de productafbeeldingen en informatie is voortaan niet meer nodig. De informatie wordt direct vanuit uw systeem overgenomen en is dus altijd up-to-date. Met de 1-klik-productovername voor nieuwsbrieven kunt u complexe e-mails in enkele klikken ontwerpen en verzenden.

In uw individuele nieuwsbrief template heeft u volledige creatieve vrijheid. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername heeft u een premium template nodig. Deze moet u in uw Newsletter2Go account eenmalig bestellen. In uw persoonlijke template wordt de koppeling met uw webshop geprogrammeerd, waardoor onze nieuwsbrief integratie voor webshops de informatie van het desbetreffende product kan ophalen. Wanneer de 1-klik-productovername voor nieuwsbrieven is geprogrammeerd kunt u de template zo vaak gebruiken als u wenst. Producten kunnen op iedere positie in de nieuwsbrief worden toegevoegd. U verplaatst daarna de producten eenvoudig via het drag & drop systeem. Zo simpel is producten toevoegen met Newsletter2Go.

De exclusieve 1-klik-productovername functie is momenteel beschikbaar voor de onderstaande shopsystemen.

Staat uw shopsysteem er niet bij of gebruikt u een zelfontworpen systeem? Geen probleem! Ons team helpt u graag bij het ontwerpen van een individuele webshop e-mailmarketing plug-in, zodat u alsnog van de 1-klik-productovername gebruik kunt maken.

Tip: Om gebruik te kunnen maken van 1-klik-productovername, heeft u een premium template met nieuwsbrief integratie voor webshops nodig. Wij maken met plezier deze template voor u. U kunt de template eenmalig bestellen via uw Newsletter2Go-account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534698099g2ret1534698099telsw1534698099en@se1534698099las1534698099. Een premium template kan of enkel geprogrammeerd worden, wanneer u al een ontwerp heeft, of zowel ontworpen als geprogrammeerd worden.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord