Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » 1-klik-productovername

1-klik-productovername

Kopieer je productdetails met één klik naar de nieuwsbrief, simpel en tijdbesparend!

 • Maak in een handomdraai een productnieuwsbrief
 • Voeg met één klik onder andere de titel, afbeelding, prijs en link in
 • Of voeg eigen productkenmerken toe
 • Koppel een webshop e-mailmarketing plug-in aan Newsletter2Go
 • Plug-ins voor veel webshops beschikbaar
 • Enkele Standard en Pro templates zijn met de 1-klik-productovername uitgerust
1-klik-productovername

Producten met één klik van je webshop naar je nieuwsbrief

Beheer je een e-commerce en wil je graag de reguliere verkoop stimuleren door een nieuwsbrief met productaanbevelingen naar je klanten te verzenden?

Perfect! Sales nieuwsbrieven hebben wel degelijk effect op de verkoop. Wanneer je passende producten via de nieuwsbrief aan de ontvanger presenteert, verhoog je de kans op een verkoop. Je kunt sales nieuwsbrieven zowel voor up- als cross-selling gebruiken.

Het enige probleem? Dit soort nieuwsbrieven zijn vaak zeer tijdsintensief om te maken. Gelukkig hebben we hier bij Newsletter2Go een oplossing voor, namelijk de 1-klik-productovername.

Let op: De 1-klik-productovername nieuwsbrief module kan alleen worden gebruikt wanneer je een premium template of het Standard of Pro pakket gebruikt. In de template gallerij vind je kant-en-klare nieuwsbrief templates terug die de 1-klik-productovername bouwstenen al bevatten. Selecteer het template, pas deze naar wens aan en sla de lay-out vervolgens op als eigen template om de structuur voor toekomstige nieuwsbrieven te gebruiken.

Met de 1-klik-productovername wordt een koppeling tussen je webshop en Newsletter2Go gelegd. Door beide systemen op elkaar aan te sluiten kan ons systeem producten in jouw backend vinden.

Wanneer de plug-in gekoppeld is en je een productbouwsteen in de nieuwsbrief toevoegd, kun je aan de hand van de product-ID producten invoegen. Met één klik neem je alle belangrijke informatie in de nieuwsbrief over.

Dankzij de praktische, innovatieve 1-klik-productovername bespaar je veel tijd op het samenstellen van een productnieuwsbrief. Handmatig kopieer- en plakwerk is voor jouw nu verleden tijd.

De volgende productkenmerken kun je in de nieuwsbrief overnemen:

 • Productnaam
 • Productbeschrijving
 • Afbeelding
 • Prijs
 • Gereduceerde prijs
 • Links

Zo werkt de 1-klik-productovername

Dankzij de 1-klik-productovername nieuwsbrief functie bespaar je dus veel tijd en handmatige inspanning tijdens het maken van een nieuwsbrief. Het moeizaam kopiëren en plakken van producten in de nieuwsbrief wordt met de 1-klik-productovername overbodig.

Je kunt zoveel producten als gewenst toevoegen. Ook het aanpassen en formatteren van de productafbeeldingen en informatie is niet meer nodig. De informatie wordt direct vanuit je systeem overgenomen en is hierdoor altijd up-to-date.

Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername heb je ofwel een Standard of Pro pakket nodig, of een premium template. Een premium template kun je in je account bestellen. Ons designteam vraagt je dan naar je wensen en maakt in overleg een template op maat. In dit template wordt een productbouwsteen ingevoegd die aan je webshop is gekoppeld. Door deze nieuwsbrief integratie voor webshops kan de productinformatie worden opgehaald en in de nieuwsbrief worden ingevoegd.

Wanneer je template met de 1-klik-productovername door ons team is gemaakt, plaatsen we deze in je template gallerij (in stap 3 van het nieuwsbrief proces). Je kunt de template dan zo vaak als je wilt gebruiken (en aanpassen). Producten kunnen op iedere positie in de nieuwsbrief worden toegevoegd, de bouwstenen kunnen namelijk flexibel versleept worden.

Zo simpel is productnieuwsbrieven maken met Newsletter2Go.

De exclusieve 1-klik-productovername functie is momenteel beschikbaar voor de onderstaande shopsystemen.

Staat je shopsysteem er niet bij of gebruik je een zelfontworpen systeem? Geen probleem! Ons team helpt je graag bij het ontwerpen van een individuele webshop e-mailmarketing plug-in, zodat je alsnog van de 1-klik-productovername gebruik kunt maken.

Hulp nodig?

💡 Lees hier het hulpartikel over de 1-klik-productovername.
💡 Lees hier de handleidingen voor alle shopsystemen die op Newsletter2Go kunnen worden aangesloten.
💡 Klik hier om naar het plug-in download centrum te gaan.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.