Home »  Functies »  Veilige e-mailmarketing » Adresbescherming

Adresbescherming

Voordelen van onze gegevensbescherming voor e-mailmarketing.

  • TÜV-gecertificeerd management voor gegevensbescherming
  • E-mailmarketing informatie wordt nooit doorgegeven of verkocht
  • Niet-bevoegde personen hebben geen toegang tot uw adressen
  • 256-bit SSL-encryptie
  • Wij handelen overeenkomstig de Europese richtlijn
adresbescherming

Uw gegevens in veilige handen met onze adresbescherming

Met zoveel gegevens over contactpersonen in het niet onbegrijpelijk dat u zich wellicht afvraagt hoe u gegevens worden behandeld. Worden uw gegevens veilig bewaard? Hoe zit het met de adresbescherming? Bestaat er de kans dat de ontvangersgegevens worden doorverkocht aan derden? Gegevensbescherming staat ook bij Newsletter2Go hoog in het vaandel. We willen u te allen tijde kunnen garanderen dat uw gegevens in vertrouwde handen zijn. Newsletter2Go moet u het gevoel geven dat u zich nooit druk hoeft te maken om de gegevensbescherming en uw adresbescherming van uw e-mailmarketing.

De nieuwsbrief tool van Newsletter2Go voldoet aan de hoogste veiligheidsmaatregelen. Onze servers zijn gevestigd in Duitsland en moeten daarom voldoen aan alle strenge Duitse criteria. We voldoen aan de Europese richtlijn 95/46/EG voor gegevensbescherming. Wij richten ons ook naar de Duitse wet voor adresbescherming, genaamd de BDSG. Deze wet schrijft onder andere voor dat het doorspelen van gegevens aan derde partijen in het buitenland absoluut verboden is. De enige plaats waar u uw gegevens kunt inzien is in uw Newsletter2Go account. Het verliezen van e-mailmarketing gegevens wordt voorkomen door dagelijkse back-ups.

Uw bij ons ingevoerde gegevens zullen nooit worden doorgespeeld aan derden en we vermijden actief de ongeautoriseerde toegang van andere partijen. Dit doen we onder andere door de veilige 256-bit SSL-encryptie voor adresbescherming. Deze zelfde verbinding wordt ook gebruikt wanneer u online geld overmaakt via internet bankieren. Onze e-mailmarketing software beschikt tevens over een API om de encryptie en gegevenstransport nog beter te kunnen beveiligen. U kunt inzien of de encryptie is beveiligd door uw adresbalk te controleren. Wanneer de balk groen is gemarkeerd betekent dit dat u over een veilige verbinding uw gegevens verzendt.

Onze medewerkers moeten tevens contracten onderteken waarin ze toestemmen dat de gegevens van klanten in vertrouwen worden behandeld, niet worden doorgespeeld of per ongeluk worden gelekt. Hierdoor wordt uw adresbescherming gegarandeerd. Zoals u ziet heeft Newsletter2Go overal aan gedacht en garanderen we absoluut een waterdicht systeem waarin u vol vertrouwen uw ontvangers kunt opslaan.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord