Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Afterbuy nieuwsbrief integratie

Afterbuy nieuwsbrief integratie

Ga voor professionele e-mailmarketing met de e-mailmarketing integratie voor Afterbuy van Newsletter2Go.

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername functie
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Uitgebreide statistieken
  • Gebruiksvriendelijke nieuwsbrief editor met bouwstenenprincipe
  • Goede afleverratio dankzij whitelisted servers
AfterBuy nieuwsbrief integratie

Professionele nieuwsbrieven verzenden met Afterbuy

Newsletter2Go zorgt er met de Afterbuy nieuwsbrief integratie voor dat u eenvoudig en effectief de prestaties van uw nieuwsbrieven kunt verhogen. De krachtige e-commerce mogelijkheden helpen u om effectief nieuwe nieuwsbrief ontvangers te winnnen en de inkomsten van bestaande klanten te verhogen. De e-mailmarketing integratie voor Afterbuy zorgt voor een automatische synchronisatie van de ontvangersgegevens en productinformatie. Wanneer u Afterbuy met Newsletter2Go integreert blijft manueel werk achterwege en wordt het onderhoud voortaan automatisch uitgevoerd. Met onze unieke 1-klik-productovername kunt u binnen no-time effectieve nieuwsbrieven creëren.

Wanneer u nieuwsbrieven verzendt met Afterbuy heeft u tevens beschikking tot vele andere functies, waaronder de A/B test functie. Hiermee kunt u tot maximaal 9 varianten tegelijkertijd testen, zodat u altijd de beste variant van uw nieuwsbrief verzendt. Test bijvoorbeeld diverse onderwerpregels, afzenderversies en contentelementen. De winnende nieuwsbrief variant wordt daarna automatisch verzonden. U kunt voor de test zelf instellen naar welk percentage u de verschillende tests wilt sturen.

Daarnaast staan ook uitgebreide real-time rapporten voor u klaar. Hier controleert u alle belangrijke indicatoren, zoals de openratio, kliks en afmeldingen. Hierna kunt u eenvoudig de prestaties van uw nieuwsbrief in meer detail analyseren. Een clickmap laat u zien welke links hoe vaak in de nieuwsbrief zijn aangeklikt. Met de geolocatie optie kunt u ook precies zien waar de nieuwsbrieven geopend zijn. Oftewel; Integreer Afterbuy in Newsletter2Go en geniet van effectievere e-mailmarketing.

De Afterbuy nieuwsbrief integratie van Newsletter2Go is soepel en flexibel, net als het gebruik van onze complete software. Maak eenvoudig gratis een account aan en koppel de e-mailmarketing integratie voor Afterbuy. U kunt daarna direct aan de slag!

Snelle ontvangerssynchronisatie

Adressenbestanden manueel updaten is met deze functie voltooid verleden tijd. De automatische synchronisatie gebeurt dagelijks, maar kan op eender welk tijdstip aangevraagd worden, bijvoorbeeld net voor het verzenden van uw nieuwsbrief. Zo gebruikt u op elk moment een actueel adresboek. De synchronisatie van afmeldingen en bounces vindt in beide systemen plaats, zodat u voorkomt dat u onverhoopt een e-mail stuurt naar een contactpersoon die zich al heeft afgemeld voor de nieuwsbrief. Handig en effectief!

Geniet van de 1-klik-productovername

Naast de automatische ontvangerssynchronisatie kunt u ook gebruik maken van de fantastische 1-klik-productovernamefunctie in combinatie met een Newsletter2Go nieuwsbrief template. Hiermee kunt u met slechts één klik volledige productinformatie (onder andere de afbeelding, prijs, omschrijving, productnaam) in uw nieuwsbrief integreren. Met Newsletter2Go behoort de tijd van manueel kopiëren en plakken tot het verleden.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de Afterbuy nieuwsbrief integratie geheel automatisch en gratis laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559365g2ret1534559365telsw1534559365en@se1534559365las1534559365. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord