Home »  Functies » Ontvangers beheren » Afzonderlijke adresboeken

Afzonderlijke adresboeken

Ontdek de voordelen van deze handige Newsletter2Go functie.

  • Meerdere ontvangerslijsten in een account beheren
  • LITE pakket – één adresboek tot uw beschikking
  • STANDARD/PRO pakket – Zoveel adresboeken beheren in een account als u wilt
  • Afzonderlijke aan- en afmelding van ontvangers
Afzonderlijke adresboeken Newsletter2Go

Afzonderlijke adresboeken voor professionele e-mailmarketing

Met het afzonderlijke adresboekbeheer van Newsletter2Go organiseert u effectief en eenvoudig al uw ontvangers. U kunt in uw account zoveel adresboeken beheren en aanmaken als u wenst en hierin een onbeperkt aantal ontvangers opslaan. Deze adresboeken kunnen vervolgens afzonderlijk van elkaar beheerd worden. Dit betekent dat ontvangers in meerdere adresboeken kunnen worden ingedeeld en individueel beheerd kunnen worden. Wanneer een contactpersoon bij meerdere afzonderlijke adresboeken is aangemeld en zich voor een adresboek afmeldt, blijft deze in het andere adresboek vermeldt.

De ontvangerslijst functie is vooral efficiënt voor e-commerce gebruikers van onze software. U kunt met behulp van de afzonderlijke adresboeken kunt u namelijk meerdere webshops in één Newsletter2Go account beheren. Verkoopt u zowel schoenen als kleding? Maak dan bijvoorbeeld twee verschillende adresboeken, voor iedere contactgroep één adresboek. Bovenin in de nieuwsbrief tool heeft u altijd de mogelijkheid om snel te wisselen van adresboek en de voor dit adresboek gemaakte formulieren en nieuwsbrieven te beheren. U kunt na het samenstellen van de afzonderlijke adresboeken in de editor heel eenvoudig twee nieuwsbrieven maken en deze naar uw meerdere ontvangerslijsten sturen. De afmeldingen en blacklist noteringen zijn enkel geldig voor het desbetreffende adresboek.

Het afzonderlijke adresboek beheer is slechts één van de weinige handige functies waarover de software van Newsletter2Go beschikt. Om uw ontvangers persoonlijk en direct aan te spreken biedt Newsletter2Go gepersonaliseerde bouwstenen, die u aan de nieuwsbrief toe kunt voegen. Hiermee kunt u complete bouwstenen individueel en passend voor de ontvangersgroep maken. Denk bijvoorbeeld aan de passende header afbeeldingen, een ander soort tekst of een ander soort aanbieding. Uiteraard kunt u ook de aanhef en het onderwerp van de e-mail personaliseren.

Met de ontvangerscriteria en ontvangerssegmenten leert u uw klanten beter kennen en kunt u deze aan de hand van hun interesses en kenmerken in verschillende segmenten opdelen. De ontvangersbeoordeling voorziet iedere ontvanger van een aantal sterren. Één ster wil zeggen dat de actief vrijwel niet geen actie onderneemt, terwijl een ontvanger met vijf sterren zeer interactief is met uw nieuwsbrief. Deze beoordeling verteld u meer over het enthousiasme van de ontvanger en de relevantie van de nieuwsbrief degene.

De ontvangerssegmenten helpen u er vervolgens bij om nauwkeuriger en doelgerichter uw nieuwsbrieven te kunnen verzenden. Ontdek nu deze exclusieve functie en meer Newsletter2Go functies zelf gratis en vrijblijvend door u aan te melden.

Introductievideo overzicht adresboeken

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord