Home »  Functies » Nieuwsbrief API » API-documentatie

Onze nieuwsbrief API-documentatie

Met de veelzijdige API-documentatie van Newsletter2Go bent u altijd juist geïnformeerd.

  • Uitvoerige en heldere nieuwsbrief API-documentatie
  • Eenvoudige integratie, snel ingesteld
  • Gratis voor u als klant te gebruiken
API-documentatie nieuwsbrief integratie

Professionele e-mailmarketing met API-integratie

E-mailmarketing via onze API-documentatie

Een API wordt voluit een Application Programming Interface genoemd en is een basis waarop computerprogramma’s met elkaar kunnen communiceren. In ons geval is dit de Newsletter2Go nieuwsbrief tool met uw huidige CMS-, CRM- of shopsysteem. Over de API worden instructies en afspraken gecommuniceerd, die het ontvangende eind kan gebruiken om de instructies uit te voeren.

Bij Newsletter2Go wordt de API gebruikt om bijvoorbeeld van de 1-klik-productovername gebruik te maken. Dit is een unieke functie waarmee u producten vanuit uw shopsysteem met één klik in uw nieuwsbrief kunt integreren. De API die u heeft opgezet zorgt hierbij voor de connectie tussen beiden systemen. Door het opgeven van het productnummer heeft Newsletter2Go toegang tot uw shopsysteem en kan zo de desbetreffende productinformatie worden overgenomen. Deze functie is vooral handig voor e-commerce gebruikers van onze nieuwsbrief software, aangezien de productinformatie voortaan niet langer manueel één voor één moet worden ingevoerd.

Een programmeertaal onafhankelijke REST API

Onze krachtige REST API is onafhankelijk van een bepaalde programmeertaal. Dit zorgt ervoor dat de API van Newsletter2Go flexibel inzetbaar is en vrijwel altijd gebruikt kan worden om van de unieke functies van onze innovatieve nieuwsbrief software te profiteren. U kunt met de REST API onder andere ontvangers toevoegen, in groepen segmenteren, nieuwsbrieven verzenden en statistieken opvragen. U maakt gebruik van alle functies die onze nieuwsbrief software aanbiedt en integreert deze snel en eenvoudig via de API. De API-integratie zorgt voor de flexibiliteit die u nodig heeft. Voor de verzending van uw nieuwsbrieven maakt u uiteraard gebruik van ons performant verzendsysteem en krachtige server. Onze nieuwsbrief API-documentatie wordt constant bijgewerkt, zodat de service altijd eenvoudig voor u te gebruiken is.

Komt u er even niet uit? Geen zorgen! Onze implementatievoorbeelden helpen u graag op weg bij het implementatieproces.

Gedetailleerde, up-to-date nieuwsbrief API-documentatie van de afzonderlijke plug-ins vindt u hier.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord