Home »  Functies » Nieuwsbrief API » API-documentatie

Nieuwsbrief API-documentatie

Met onze veelzijdige en uitgebreide API-documentatie kun je vrijwel alle Newsletter2Go functies gebruiken.

1. Uitvoerige en heldere nieuwsbrief API-documentatie
2. Eenvoudige integratie, snel ingesteld
3. Gratis voor iedereen te gebruiken

API-documentatie nieuwsbrief integratie

Professionele e-mailmarketing met API-integratie

E-mailmarketing via onze API-documentatie

Een API wordt voluit een Application Programming Interface genoemd en is een basis waarop computerprogramma’s met elkaar kunnen communiceren. In ons geval is dit de Newsletter2Go nieuwsbrief tool die via de API met je huidige CMS-, CRM- of shopsysteem kan communiceren. Over de API worden instructies en afspraken gecommuniceerd, die het ontvangende eind kan gebruiken om de instructies uit te voeren.

Bij Newsletter2Go kun je API gebruiken om bijvoorbeeld van de 1-klik-productovername gebruik te maken. Dit is een unieke functie waarmee je producten vanuit je shopsysteem met één klik in de nieuwsbrief kunt integreren.

De API zorgt hierbij voor de connectie tussen beiden systemen. Door het opgeven van het productnummer heeft Newsletter2Go toegang tot je shopsysteem en kunnen zo de desbetreffende productinformatie worden overgenomen in de nieuwsbrief.

Deze functie is vooral handig voor e-commerce gebruikers van onze nieuwsbrief software, aangezien je met de 1-klik-overname niet langer de productinformatie handmatig één voor één hoeft in te voeren.

Een programmeertaal onafhankelijke REST API

Onze krachtige REST API is onafhankelijk van een bepaalde programmeertaal. Dit zorgt ervoor dat de API van Newsletter2Go flexibel inzetbaar is en vrijwel altijd gebruikt kan worden om van de unieke functies van onze innovatieve nieuwsbrief software te profiteren.

Je kunt met de REST API onder andere ontvangers toevoegen, in groepen segmenteren, nieuwsbrieven verzenden en statistieken opvragen. Je maakt gebruik van alle functies die onze nieuwsbrief software aanbiedt en integreert deze snel en eenvoudig via de API.

De API-integratie zorgt voor de flexibiliteit die je nodig hebt. Voor de verzending van je nieuwsbrieven maak je uiteraard gebruik van ons performant verzendsysteem en veilige, krachtige server. Onze nieuwsbrief API-documentatie wordt constant bijgewerkt, zodat deze continu in topvorm is.

Kom je er even niet uit? Geen zorgen! Onze implementatievoorbeelden helpen je op weg bij het implementatieproces.

Gedetailleerde, up-to-date nieuwsbrief API-documentatie van de afzonderlijke plug-ins vind je hier.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.