Home »  Functies » Nieuwsbrief API » Nieuwsbrief API-implementatie

Nieuwsbrief API-implementatie

Ervaar aan de hand van de API-implementatie voorbeelden hoe onze performante API Newsletter2Go met uw systeem verbonden wordt.

 • API-voorbeelden voor veel verschillende systemen (PHP,
  Node .js en meer)
 • API-voorbeeldimplementaties met toepassingen
 • Omvangrijke, eenvoudig te begrijpen REST API documentatie
Voorbeeld implementatie nieuwsbrief integratie

Eenvoudige integratie van onze software met uw systeem per REST API

Koppel met de krachtige Newsletter2Go API uw systeem met onze
e-mailmarketing software. U kunt de integratie voor verschillende toepassingen gebruiken. Op deze manier kunt u genieten van alle voordelen van de snelle verzendinfrastructuur van Newsletter2Go. De inzichtelijke nieuwsbrief rapporten kunnen via de API direct opgevraagd en bekeken worden.

De nieuwsbrief API-implementatie is onafhankelijk van programmeertaal en daardoor zeer flexibel. Om u op weg te helpen, raden wij u aan om de API-documentatie te lezen of een van de API-voorbeeld implementaties te gebruiken.

Kant-en-klare API-implementatievoorbeelden om te downloaden:

API-voorbeelden voor de oudere versie: Java Python 

Maakt u gebruik van de oudere versie van Newsletter2Go (registratie vóór 04/06/2016)? Bekijk dan de voorbeeld API-documentatie hier.

Nieuwsbrief API eenvoudig implementeren

Met de uitgebreide voorbeelden van de API-implementatie van Newsletter2Go kunt u professionele e-mails over een krachtig verzendsysteem sturen. De functionaliteit van de integratie wordt door ons team voortdurend uitgebreid en geactualiseerd. U vindt de documentatie altijd volgens de laatste stand online, zodat u de nieuwsbrief API eenvoudig kunt implementeren en op elk moment geoptimaliseerd kunt gebruiken.

Vrijwel alle functies van de nieuwsbrief software van Newsletter2Go kunnen via de nieuwsbrief API-implementatie direct gebruikt worden:

 • Adresboeken: Maak verschillende adresboeken aan, waarin u uw ontvangers volledig zelfstandig kunt beheren. Nieuwsbrief ontvangers kunnen zich voor afzonderlijke adresboeken aan- en afmelden, zonder dat andere adresboeken daardoor beïnvloed worden. Ook het opvragen en verwijderen van adresboeken is via de nieuwsbrief API beschikbaar.
 • Ontvangersbeheer: Importeer nieuwe ontvangers uit uw systeem direct in Newsletter2Go of vraag nieuwe contacten handmatig op. Bekijk welke ontvangers zich in uw lijsten bevinden of verwijder individuele contacten.
 • Groepsbeheer: Maak nieuwe groepen met ontvangers aan, bijvoorbeeld aan de hand van interesses of kenmerken. Sorteer de ontvangers in deze groepen om gepersonaliseerde e-mails te kunnen verzenden. Ontdek ook welke groepen in uw adresboeken aanwezig zijn.
 • Nieuwsbrief rapporten: Meet het succes van uw mailings en bekijk in één oogopslag hoe goed uw nieuwsbrief presteert. De e-mailtracking is ook beschikbaar voor API-mailings en kan direct bekeken worden.
 • Nieuwsbrieven maken: Maak eenvoudig HTML-nieuwsbrieven en stuur deze direct via de API.
 • Nieuwsbrieven verzenden: Maak nieuwsbrieven en transactionele e-mails (bijvoorbeeld het aanmeldbevestigingen, facturen en betalingsherinneringen) en verstuur de mails aan de hand van vooraf ingestelde voorwaarden. De verzending kan zowel worden ingesteld voor volledige adresboeken evenals individuele groepen of ontvangers met bepaalde kenmerken.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord