Home » Functies » Nieuwsbrieven maken » Automatische webversie

Automatische nieuwsbrief webversie

Geniet van één van de vele handige functies van Newsletter2Go. Met de automatische nieuwsbrief webversie wordt de inhoud van uw nieuwsbrief altijd correct weergeven.

  • Weergave onafhankelijk van het e-mailprogramma
  • Responsive design voor mobiele eindapparaten
  • Automatisch voor elke nieuwsbrief gegenereerd
  • Links verzenden of delen
Nieuwsbrief maken automatische webversie

Nieuwsbrief webversie genereren voor universele weergave

Een automatische nieuwsbrief webversie of browserversie genereren is de beste garantie tegen eventuele problemen met het weergeven van nieuwsbrieven. U kunt het beste, in het geval van problemen bij de presentatie of het laden van uw nieuwsbrief, uw ontvangers altijd de gelegenheid geven om uw nieuwsbrief in hun browser te bekijken. In de nieuwsbrief webversie ziet de e-mail er precies zo uit, zoals deze eruit hoort te zien. Dit is zelfs het geval wanneer een e-mailcliënt afbeeldingen onderdrukt of niet correct kan weergegeven. De automatische nieuwsbrief webversie is belangrijk, omdat veel e-mailcliënten de afbeeldingen na de opening niet standaard laden.

Voor elk van uw nieuwsbrieven zal onze nieuwsbrief tool automatisch een webversie van uw nieuwsbrief genereren. Het aanmaken van de nieuwsbrief webversie is zeer eenvoudig en gebeurt automatisch tijdens het maken van uw nieuwsbrief in de editor. U kunt de gegeneerde webversie link op een locatie naar keuze in de nieuwsbrief template plaatsen. Normalerwijze is de meest bekende plek direct bovenaan de e-mail, boven de header. De instructies en link zijn tevens geformatteerd in een kleiner lettertype. In de editor van Newsletter2Go kunt u, wanneer u een link wilt invoegen, kiezen uit de optie webversie link. Wanneer u van deze optie gebruik maakt, wordt de link automatisch bij de verzending gegenereerd en geplaatst op de door u gekozen plek. Eenvoudig en snel!

U kunt de tekst van de link voor de automatische nieuwsbrief webversie zelf kiezen. Populaire teksten zijn onder meer:

  • Toon deze e-mail in uw browser.
  • Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de webversie.
  • Open deze e-mail bij weergaveproblemen in uw browser.

U kunt niet alleen eenvoudig een nieuwsbrief webversie aanmaken met Newsletter2Go, ook de hosting is tot een bepaalde grootte gratis voor u. U kunt zonder problemen de link voor de nieuwsbrief webversie doorsturen. Plaats deze link bijvoorbeeld op uw website of link ernaar in de sociale media berichten op uw Facebook of Twitter. Zo kunt u uw bericht ook afgezien van uw e-mailmarketingkanaal verspreiden en hierdoor het bereik verhogen. We bieden u daarnaast ook een nieuwsbriefarchief voor op uw website, waarin de webversies van reeds verzonden nieuwsbrieven worden gearchiveerd. Dit archief wordt automatisch bijgewerkt wanneer u een nieuwe nieuwsbrief heeft verzonden.

Wanneer u personaliseringen in uw nieuwsbrief gebruikt, dan worden deze aanpassingen direct voor elke ontvanger correct in de webversie geïmplementeerd. Hierdoor worden uw ontvangers ook in de browserversie persoonlijk aangesproken. Dit geldt ook voor alle andere specifieke inhoud. Net als de nieuwsbrief weergeven in het e-mailprogramma, is ook de webversie responsive en kan deze leesbaar weergeven worden op smartphones en tablets. Bovendien wordt de prestatie van de nieuwsbrief webversie opgenomen in de realtime rapporten. Kliks, opens en conversies, die afkomstig zijn van de webversie van uw nieuwsbrief, worden afzonderlijk gemeten.

Naast de automatische nieuwsbrief webversie, wordt voor elke verzonden e-mail door Newsletter2Go ook automatisch een tekstversie gegenereerd. Dit formaat bevat alleen de pure tekst en links van uw nieuwsbrief. Hierdoor kan de inhoud van de e-mail toch gelezen worden, bijvoorbeeld wanneer de ontvanger een lange internetverbinding heeft of HTML-emails heeft uitgeschakeld.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.