Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Central Station CRM integratie

Central Station CRM integratie

Maak gebruik van de voordelen van de Newsletter2Go Central Station CRM e-mailmarketing integratie:

  • Eenvoudige Central Station CRM integratie
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Goede aflevercijfers dankzij gewhiteliste servers
  • Professionele nieuwsbriefverzending
Central Station CRM nieuwsbrief integratie

Nieuwsbrieven rechtstreeks vanuit uw CRM integratie van Newsletter2Go sturen

De Central Station e-mailmarketing integratie in detail

Central Station is de CRM software voor kleine en middelgrote bedrijven. U kunt met het systeem al uw contacten en relaties met bedrijven op een centrale plaats organiseren en onderhouden.

Het CRM systeem stelt u ook in staat om handig aan to-do’s te werken. Uw contacten kunnen worden voorzien van zogenaamde tags, zoals bijvoorbeeld “loyale klant” of “PR-contactpersoon”, zodat u altijd snel en eenvoudig de juiste persoon kunt vinden.

Gebruikt u Central Station? De CRM integratie laat zich eenvoudig met Newsletter2Go integreren, zodat u uw ontvangersgegevens voor uw e-mailmarketing kunt gebruiken. Synchroniseer al uw contacten of slechts bepaalde groepen, die zijn aangemaakt via de tags in Central Station. Door de automatische integratie, die u slechts eenmalig hoeft op te zetten en daarna vanzelf wordt onderhouden, bespaart u aanzienlijk veel tijd op de ontvangerssynchronisatie.

Het opzetten van de Central Station CRM integratie

Wanneer u de CRM integratie voor Newsletter2Go eenmaal heeft opgezet kunt u van alle functies van onze nieuwsbrief software gebruiken. De koppeling gebeurt aan de hand van een programming interface, een zogenaamde API. Hiervoor heeft u een API-sleutel nodig, een code met nummers en letters. Deze vindt u in uw CentralStationCRM account onder ‘Instellingen > Beheer externe applicaties (API)’. In dit veld voert u de API-sleutel van Newsletter2Go in, welke u in uw account onder ‘Instellingen’ vindt. Hierna kunt u de contacten overzetten. Alle geïmporteerde contacten worden dan ook in het adresboek van uw Newsletter2Go account getoond. Zo eenvoudig werkt de CentralStationCRM integratie.

Uw nieuwsbrieven worden met Newsletter2Go veilig en betrouwbaar verzonden. Onze server is gewhitelistet. Concreet betekent dat, dat e-mails verstuurd naar mailboxen van bijvoorbeeld Hotmail of Yahoo geen spamcontrole ondergaan, maar meteen worden afgeleverd. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw e-mails daadwerkelijk bezorgd worden.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord