Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Cobra CRM integratie

Cobra CRM integratie

Uw voordelen bij het gebruik van de Newsletter2Go Cobra CRM integratie.

  • Professionele Cobra CRM integratie
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssynchronisatie
  • Professionele nieuwsbrief tool
  • Gebruiksvriendelijke drag & drop editor met bouwstenen
  • Zeer hoge afleverratio door whitelisting
CobraCRM nieuwsbrief integratie

Met de Cobra CRM integratie professionele nieuwsbrieven verzenden

De Cobra CRM integratie is een plug-in voor uw Newsletter2Go account. De Cobra CRM software is efficiënt, eenvoudig en succesvol. Dankzij de SQL gegevensoverdracht kunt u eenvoudig online uw contacten opslaan, ontvangersgroepen maken, documenten uploaden, campagnes maken en workflows optimaliseren. Cobra biedt voldoende flexibiliteit om individuele doelen te bereiken en uw ROI te verhogen. Beschikt u over de Cobra CRM software? Koppel uw account dan binnen enkele stappen met de Newsletter2Go Cobra CRM nieuwsbrief integratie.

Gebruik vervolgens de Cobra CRM e-mailmarketing integratie om uw ontvangers te beheren en rechtstreeks vanuit onze professionele nieuwsbrief software te contacteren. Alle klantgegevens, ontvangersgroepen en ontvangerscriteria worden naar uw Newsletter2Go overgebracht wanneer u de gegevens met uw Cobra account synchroniseert. Wanneer de koppeling eenmaal is opgesteld worden de status en de gegevens van de ontvangers automatisch dagelijks onderhouden en geactualiseerd. Handmatige inspanning wordt hierdoor overbodig gemaakt.

U kunt de Cobra CRM integratie voor alle versies, dus de Pro, Plus en PR, gebruiken.

Wanneer u gebruik maakt van de Cobra CRM e-mailmarketing integratie kunt u rekenen op dee whitelisted server van Newsletter2Go. Hiermee worden uw e-mails rechtstreeks in de inbox van uw ontvangers afgeleverd, zonder dat deze onderweg een spamcontrole ondergaan. Hierdoor vermindert u de werklast, versnelt u het verkoopproces en brengt u de opbrengst naar een hoger niveau. De toegewijde, beveiligde verzendserver kan door deze maatregelen en diverse whitelisting certificaties een afleverratio van meer dan 99% garanderen. Dit is bij de verzending via een standaard mailbox vrijwel niet mogelijk.

Meer over de automatische ontvangerssynchronisatie

Maak automatisch dynamische ontvangersgroepen aan, gebruik een persoonlijke aanhef en maak geïndividualiseerde inhoud op basis van de gegevens van de ontvangers. Het handmatig onderhouden van Excel-spreadsheets en handgeschakelde transmissie behoort met de automatische ontvangerssynchronisatie tot het verleden. Uw lijst met ontvangers wordt dagelijks gesynchroniseerd en geactualiseerd door de Newsletter2Go Cobra CRM nieuwsbrief integratie.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord