Home » Functies » E-commerce integraties » commerce:seo nieuwsbriefmodule

Commerce:seo nieuwsbrief module

Optmaliseer uw e-mailmarketing en geniet van nog betere prestaties met de handige en eenvoudig te installeren commerce:seo nieuwsbriefmodule:

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Op aanvraag: individueel design template
  • Realtime rapporten
SeoCommerce nieuwsbrief integratie

E-mailmarketing optimaliseren met de commerce:seo nieuwsbriefmodule van Newsletter2Go

De snelle, sterke commerce:seo nieuwsbriefmodule

De commerce:seo nieuwsbriefmodule is een zeer omvangrijke en betrouwbare software. De online shop software beschikt over een hoge mate van bescherming en anti-spam filter, zodat uw online shop altijd schoon en vrij van virussen blijft. De commerce:seo e-mailmarketing module is een van de snelste en veiligste e-commerce software programma’s aller tijden. Alle templates zijn standaard uitgerust in responsive design en op bootstrap basis. Een sitemap en meta-tags worden automatisch gegenereerd en door de hoge shop prestaties is de commerce:seo nieuwsbriefmodule ook bij grote gegevensaantallen gebruiksvriendelijk en compatibel.

Met de commerce:seo e-mailmarketing module maakt u dus een goede keuze. U kunt aan Newsletter2Go de commerce:seo nieuwsbriefmodule handig koppelen. Dit doet u in slechts enkele stappen. Wanneer de integratie eenmaal is opgezet geniet u van een automatische synchronisatie tussen contacten en het gebruik van de unieke Newsletter2Go functies, zoals de 1-klik-productovername en de 1-klik-inhoudovername.

Naast moeiteloze verzending biedt
de software van Newsletter2Go ook uitgebreide trackingopties aan, waarmee u uw e-mailmarketing effectief kunt optimaliseren. Enkele voorbeelden van deze onmisbare functies zijn onder andere de geotracking, clickmaps, multivariabele clustering en de verbinding met Google Analytics. Aan de hand van visuele grafieken en realtime gegevens kunt u zo op ieder moment uw nieuwsbrief evalueren en uw strategie verbeteren.

Dankzij A/B-tests met tot 9 nieuwsbriefvarianten komt u gemakkelijk
te weten, welke e-mails uw ontvangers het beste bereiken en de hoogste conversieratio behalen. De software van Newsletter2Go volgt het proces op en verstuurt automatisch de versie van uw nieuwsbrief die het meeste succes had. Om zelf ook effectieve nieuwsbrieven te verzenden moet u zich enkel bij Newsletter2Go aanmelden en de commerse:seo nieuwsbriefmodule installeren.

Ontvangerssynchronisatie

Elke 24 uur worden de ontvangersgegevens gesynchroniseerd. U kunt er hierdoor zeker van zijn dat de gegevens uit uw webshop en de ontvangersgegevens uit uw commerce:seo shop altijd overeenkomen. Segmenteer uw ontvangers en verzendt uw nieuwsbrieven in het vervolg altijd naar een actuele adresbestand.

Productovername

Bij Newsletter2Go kunt u bijzonder doeltreffend e-mails verzenden, helemaal wanneer uw template in dezelfde stijl als uw online shop is uitgerust. Dit zorgt voor herkenning bij uw ontvangers en daardoor een verbeterde klantenrelatie. Een premium template kunt u bij Newsletter2Go eenvoudig bestellen. Met deze template en de commerce:seo nieuwsbriefmodule heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de praktische 1-klik-productovername. Met deze functie voor de commerce:seo nieuwsbriefmodule kunt u eenvoudig met één klik producten in uw nieuwsbrief overnemen. U hoeft hiervoor enkel het productnummer in te voeren, waarna automatisch de aanvullende gegevens zoals de naam, prijs en omschrijving van het product uit uw shop over te nemen. Ontdek deze functie voor uw commerce:seo nieuwsbriefmodule zelf!

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de commerce:seo nieuwsbriefmodule geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de ontvangerssynchronisatie moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559310g2ret1534559310telsw1534559310en@se1534559310las1534559310. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord