Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Contao nieuwsbrief module

Contao nieuwsbrief module

Beschikbaar in het Standard en Pro pakket

Meer gemak, hogere omzet en een betere klantenbindingen met de Contao nieuwsbrief plug-in.
1. Installeer de Contao plug-in en begin direct
2. Maak een betrouwbaar double opt-in aanmeldformulier
3. Gebruik de handige 1-klik-inhoudovername

Magento nieuwsbrief module

Krachtige e-mailmarketing voor je Contao systeem

Verzend met de Contao nieuwsbrief plugin effectieve e-mails naar je Contao contacten. Gebruik hiervoor de unieke functies van de Newsletter2Go nieuwsbrief tool, zoals de automatische ontvangerssynchronisatie, de praktische 1-klik-inhoudovername en de veelzijdige functies voor e-mail automation. De Contao plug-in voor Newsletter2Go is binnen enkele minuten opgezet, waarna je direct kunt beginnen met het opzetten van je nieuwsbrief.

Gebruik een veilig en wettelijk overeenstemmend double opt-in aanmeldformulier op je website, waarmee klanten zich kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief. Bij een double opt-in proces moet de klant een bevestigingslink aanklikken voordat deze daadwerkelijk je nieuwsbrief zal ontvangen. Zo weet je zeker dat je je nieuwsbrieven alleen aan echt geïnteresseerde ontvangers stuurt.

Je genereert de code om het formulier op je website te implementeren in enkele stappen en zonder voorkennis van HTML. Nadat je het formulier hebt voorzien van alle in te vullen velden, wordt de HTML-code automatisch aangemaakt en hoef je deze alleen nog te kopiëren. Alle ontvangers die zich aanmelden via je aanmeldformulier worden automatisch in je Newsletter2Go account aan het juiste adresboek of ontvangersgroep toegevoegd.

Na het versturen van nieuwsbrieven met de Contao plug-in van Newsletter2Go worden automatisch inzichtelijke rapporten gegenereerd. In deze realtime rapporten wordt precies getoond hoe goed de prestaties van je nieuwsbrief waren. Alle belangrijke indicatoren, zoals de openratio, CTR en het succespercentage worden geanalyseerd en overzichtelijk gepresenteerd. De rapporten kun je downloaden en vervolgens uitprinten of met collega’s delen.

Let op: De Contao nieuwsbrief module kan alleen worden gebruikt wanneer je een premium template of het Standard of Pro pakket gebruikt. In de template gallerij vind je kant-en-klare nieuwsbrief templates terug die de 1-klik-inhoudovername bouwstenen al bevatten. Selecteer het template, pas deze naar wens aan en sla de lay-out vervolgens op als eigen template om de structuur voor toekomstige nieuwsbrieven te gebruiken.

Het ontvangersbeheer

Met de Contao nieuwsbrief plug-in kunnen ontvangers automatisch met je Newsletter2Go account gesynchroniseerd worden. Dit zorgt ervoor dat je ontvangerslijst altijd volledig en up-to-date is. De handmatige import en export van ontvangers wordt zo overbodig gemaakt, evenals de moeizame actualisering van de ontvangers in beide systemen. Kenmerken, groepen en nieuwsbriefmappen uit Contao kunnen handig overgenomen worden en voor de gedetailleerde segmentatie van je contacten worden gebruikt.

De ontvangerssynchronisatie

De Contao nieuwsbrief plug-in voor Newsletter2Go ondersteunt ook de oprichting van succesvolle content nieuwsbrieven. Hiervoor maak je gebruik van de 1-klik-inhoudovername, waarmee de overdracht van inhoud ontzettend simpel wordt gemaakt. Je hoeft alleen de content-ID in te voeren om vervolgens de inhoud in je nieuwsbrief via een speciale nieuwsbrief integratie te integreren. Tekst, afbeeldingen, links en andere informatie kan zo snel in de nieuwsbrief worden geplaatst. De nieuwsbriefcreatie duurt hierdoor slechts enkele minuten!

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.