Home » Functies » E-mailmarketing plug-ins » Contao nieuwsbrief plug-in

Contao nieuwsbrief plug-in

De Contao e-mailmarketing integratie voor effectieve en doeltreffende e-mailmarketing.

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-inhoudovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Betrouwbaar double opt-in aanmeldformulier
  • Eenvoudige ontvangerssegmentatie naar kenmerken
Contao nieuwsbrief plugin

Krachtige e-mailmarketing voor uw Contao systeem

Verzend met de Contao nieuwsbrief plugin effectieve e-mails naar uw Contao contacten. Gebruik hiervoor de unieke functies van de Newsletter2Go nieuwsbrief tool, zoals de automatische ontvangerssynchronisatie, de praktische 1-klik-inhoudovername en de veelzijdige functies voor e-mail automation. De Contao plug-in voor Newsletter2Go is binnen enkele minuten opgezet, waarna u direct kunt beginnen met het opzetten van uw nieuwsbrief.

Gebruik een veilig en wettelijk overeenstemmend double opt-in aanmeldformulieren op uw website, waarmee klanten zich kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief. Bij een double opt-in proces moet de klant een bevestigingslink aanklikken voordat deze daadwerkelijk uw nieuwsbrief kan ontvangen. Zo weet u zeker dat u uw nieuwsbrieven alleen aan echt geïnteresseerde ontvangers stuurt.

U genereert de code om het formulier op uw website te implementeren in enkele stappen en zonder voorkennis van HTML. Nadat u het formulier heeft voorzien van alle in te vullen velden, wordt de HTML-code automatisch aangemaakt en hoeft u deze enkel te kopiëren. Alle ontvangers die zich aanmelden via aanmeldformulier worden automatisch in uw Newsletter2Go account aan het juiste adresboek toegevoegd.

Na het versturen van nieuwsbrieven met de Contao plug-in van Newsletter2Go worden automatisch inzichtelijke rapporten gegenereerd. In deze realtime rapporten wordt precies getoond hoe goed de prestaties van uw nieuwsbrief waren. Alle belangrijke indicatoren, zoals de openratio, CTR en het succespercentage worden geanalyseerd en overzichtelijk gepresenteerd. De rapporten kunt u downloaden en vervolgens uitprinten of met collega’s delen.

Het ontvangersbeheer

Met de Contao nieuwsbrief plug-in kunnen ontvangers automatisch met uw Newsletter2Go account gesynchroniseerd worden. Dit zorgt ervoor dat uw ontvangerslijst altijd volledig en up-to-date is. De handmatige import en export van ontvangers wordt zo overbodig gemaakt, evenals de moeizame actualisering van de ontvangers in beide systemen. Kenmerken, groepen en nieuwsbriefmappen uit Contao kunnen handig overgenomen worden en voor de gedetailleerde segmentatie van uw contacten worden gebruikt.

De ontvangerssynchronisatie

De Contao nieuwsbrief plug-in voor Newsletter2Go ondersteunt ook de oprichting van succesvolle content nieuwsbrieven. Hiervoor maakt u gebruik van de 1-klik-inhoudovername, waarmee de overdracht van inhoud ontzettend simpel wordt gemaakt. U hoeft alleen de content-ID in te voeren om vervolgens de inhoud in uw nieuwsbrief via een speciale nieuwsbrief integratie te integreren. Tekst, afbeeldingen, links en andere informatie kan zo snel in de nieuwsbrief worden geplaatst. De nieuwsbriefcreatie duurt hierdoor slechts enkele minuten!

Tip: De 1-klik-inhoudovername kunt u met de Contao e-mailmarketing integratie geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-inhoudovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559357g2ret1534559357telsw1534559357en@se1534559357las1534559357. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord