Home » Functies » Nieuwsbrieven verzenden » Credit payback

Credit payback

Geniet van een wereldprimeur. Newsletter2Go is wereldwijd de eerste e-mailmarketing software die goede e-mailmarketing beloont met credit payback.

  • Unieke credit payback functie bij bovengemiddelde prestaties
  • Na de verzending wordt een deel van de e-mailcredits aan u terugbetaald
  • Hoe hoger de open- en klikratio’s, hoe meer credits u ontvangt
Credit Payback Newsletter2Go

Credit payback is de beloning voor goede e-mailmarketing

Goede openratio en klikratio? Wij belonen u met gratis credits!

Bij Newsletter2Go hechten we veel waarde aan het constant verbeteren van de relevantie van e-mailmarketing. Ons doel is om de performance van uw nieuwsbrief campagne zo doelgericht en duurzaam mogelijk te maken. Dit is de reden waarom we unieke functies aanbieden waarmee u uw ontvangers nog persoonlijker aan kunt spreken. Denk bijvoorbeeld aan de ontvangerssegmentatie en omvangrijke personalisatiemogelijkheden. Met handige, tijdbesparende functies zoals de 1-klik-productovername en de intuïtieve drag & drop nieuwsbrief editor, stelt u binnen no time een nieuwsbrief campagne met uitstekende performance samen.

Mogelijkheden om een goede nieuwsbrief campagne te maken zijn er dus genoeg bij Newsletter2Go. Om u te motiveren om het meeste uit uw nieuwsbrief te halen, beschikt Newsletter2Go over een wereldprimeur: de credit payback functie.

Newsletter2Go beloont u voor goede e-mailmarketing. Hoe succesvoller de performance van uw nieuwsbrief campagnes, hoe voordeliger het verzenden van e-mails voor u wordt. U krijgt namelijk met de credit payback functie een deel van de e-mailcredits na verzending terugbetaald, wanneer de openratio en klikratio van uw nieuwsbrieven bovengemiddeld presteren. Deze credits kunt u gebruiken voor het verzenden van nieuwsbrieven voor uw volgende nieuwsbrief campagne.

Hoe werkt de credit payback functie precies?

De credit payback functioneert volgens een eenvoudig principe:

  • Hoe beter uw openratio en klikratio, hoe meer credits u terug verdient.
  • De formule wordt automatisch berekent en is gebaseerd op uw openratio en klikratio
  • Wanneer deze bovengemiddeld is ten opzichte van vergelijkbare branches, verdient u automatisch payback credits
  • U krijgt direct een bericht in uw dashboard wanneer dit het geval is!
  • U heeft bij elke nieuwe mailing wederom de kans om de nieuwsbrief campagne performance te optimaliseren, het succes te verbeteren en nog meer credits terug te krijgen.
  • De unieke Newsletter2Go credit payback is bij geen enkele andere e-mailmarketing software provider beschikbaar!

De credit payback is slechts één van de redenen waarom u voor Newsletter2Go kiest. Bij ons is uw e-mailmarketing in vertrouwde handen. Verzend e-mails via onze beveiligde servers naar precies de juiste ontvangers.

Door de uitgebreide marketing automation tools worden uw e-mails op precies het juiste moment verzonden, bijvoorbeeld na een nieuwsbrief aanmelding om de klant te verwelkomen of op de verjaardag van de klant. Doordat de timing van deze e-mails perfect is, is de kans op een hogere openratio aanzienlijk veel groter. Dit soort automation mailings worden compleet automatisch verzonden, waardoor u nog meer tijd heeft om uw mailings te optimaliseren. Met Newsletter2Go en de unieke credit payback verzendt u in de toekomst uw e-mails nog gunstiger en doeltreffender.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord