Gratis aanmelden Log in
Home » Functies » Nieuwsbrieven verzenden » Credit payback

Credit payback

Geniet van een wereldprimeur. Newsletter2Go is wereldwijd de eerste e-mailmarketing software die goede e-mailmarketing beloont met credit payback.

  • Unieke credit payback functie bij bovengemiddelde prestaties
  • Na de verzending wordt een deel van de e-mailcredits aan u terugbetaald
  • Hoe hoger de open- en klikratio’s, hoe meer credits u ontvangt
Credit Payback Newsletter2Go

Credit payback is de beloning voor goede e-mailmarketing

Bij Newsletter2Go hechten we veel waarde aan het constant verbeteren van de relevantie van e-mailmarketing. Ons doel is om e-mailmarketing zo doelgericht en duurzaam mogelijk te maken. Dit is de reden waarom we unieke functies aanbieden waarmee u uw ontvangers nog persoonlijker aan kunt spreken. Denk bijvoorbeeld aan de ontvangerssegmentatie en omvangrijke personalisatiemogelijkheden. Met handige, tijdbesparende functies zoals de 1-klik-productovername en de intuïtieve drag & drop nieuwsbrief editor, stelt u binnen no time een doeltreffende nieuwsbrief samen.

Mogelijkheden om een goede nieuwsbrief te maken zijn er dus genoeg bij Newsletter2Go. Om u te motiveren om het meeste uit uw nieuwsbrief te halen, beschikt Newsletter2Go over een wereldprimeur: de credit payback functie.

Newsletter2Go beloont u voor goede e-mailmarketing. Hoe succesvoller uw e-mailcampagnes, hoe voordeliger het verzenden van e-mails voor u wordt. U krijgt namelijk met de credit payback functie een deel van de e-mailcredits na verzending terugbetaald, wanneer uw nieuwsbrieven bovengemiddeld goed presteren. Deze credits kunt u gebruiken voor het verzenden van nieuwsbrieven voor uw volgende campagne.

De credit payback functioneert volgens een eenvoudig principe: hoe beter uw open- en klikratio’s, hoe meer credits u krijgt. Zo heeft u bij elke nieuwe mailing wederom de kans om uw nieuwsbrief te optimaliseren, het succes te verbeteren en dus nog meer credits terug te krijgen. De unieke Newsletter2Go credit payback is bij geen enkele andere e-mailmarketing software provider beschikbaar!

De credit payback is slechts één van de redenen waarom u voor Newsletter2Go kiest. Bij ons is uw e-mailmarketing in vertrouwde handen. Verzend e-mails via onze beveiligde servers naar precies de juiste ontvangers.

Door de uitgebreide marketing automation tools worden uw e-mails op precies het juiste moment verzonden, bijvoorbeeld na een nieuwsbrief aanmelding om de klant te verwelkomen of op de verjaardag van de klant. Doordat de timing van deze e-mails perfect is, is de kans op een hogere openratio aanzienlijk veel groter. Dit soort automation mailings worden compleet automatisch verzonden, waardoor u nog meer tijd heeft om uw mailings te optimaliseren. Met Newsletter2Go en de unieke credit payback verzendt u in de toekomst uw e-mails nog gunstiger en doeltreffender.

Gerelateerde hulpartikelen

Gerelateerde kennisartikelen