Home » Functies » Nieuwsbrieven verzenden » Credit payback

Credit payback

Ken jij onze wereldprimeur? Als een van de weinigen op de markt belonen wij bij Newsletter2Go de moeite die je in je e-mailmarketing succes steekt.

  • Verdien credits terug wanneer je mailing bovengemiddeld presteert
  • Na de verzending wordt een deel van de e-mailcredits terugbetaald
  • Hoe hoger de open- en klikratio’s, hoe meer credits je ontvangt
Credit Payback Newsletter2Go

Credit payback is de beloning voor goede e-mailmarketing

Goede openratio en klikratio? Wij belonen je met gratis credits!

Bij Newsletter2Go hechten we veel waarde aan het constant verbeteren van de relevantie van e-mailmarketing. Ons doel is om de performance van je nieuwsbrief campagne zo doelgericht en duurzaam mogelijk te maken. Vandaar dat we dachten, hoe zorgen we ervoor dat onze klanten zo effectief mogelijke nieuwsbrieven versturen? Wat is een goede manier om ze te motiveren?

En zo werd het idee voor onze credit payback functie geboren.

De credit payback stimuleert je om onze talrijke functies te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de ontvangerssegmentatie en omvangrijke personalisatiemogelijkheden. Met handige, tijdbesparende functies zoals de 1-klik-productovername en de intuïtieve drag & drop nieuwsbrief editor, stel je binnen no time een nieuwsbrief campagne met veel potentieel op een uitstekende performance samen.

Wij geven je de tools om een goede nieuwsbrief campagne te maken en motiverenje tegelijkertijd om het meeste uit je nieuwsbrief te halen. Voor dit laatste zorgt de credit payback functie.

Newsletter2Go beloont je dus voor goede e-mailmarketing. Hoe succesvoller de performance van je nieuwsbrief campagnes, hoe voordeliger het verzenden van e-mails voor je wordt. Met de credit payback functie krijg je een deel van de e-mailcredits na de verzending terugbetaald, mits de openratio en klikratio van je nieuwsbrieven bovengemiddeld presteren vergeleken met andere verzenders in je branche. Deze credits gebruik je vervolgens weer voor een nieuwe nieuwsbrief verzending (waarmee je hopelijk weer credits terugverdient).

Hoe werkt de credit payback functie precies?

De credit payback wrkt volgens een eenvoudig principe:

  • Hoe beter je nieuwsbrief prestaties, hoe meer credits je terug verdient.
  • De formule wordt automatisch berekent en is gebaseerd op je openratio en klikratio
  • Wanneer de prestaties bovengemiddeld zijn ten opzichte van je branche concurrenten, verdien je automatisch payback credits
  • Je krijgt een bericht in je dashboard wanneer dit het geval is!
  • Je hebt bij elke nieuwe mailing wederom de kans om de nieuwsbrief campagne performance te optimaliseren, het succes te verbeteren en nog meer credits terug te verdienen.
  • De unieke Newsletter2Go credit payback is bij geen andere e-mailmarketing software provider beschikbaar!

De credit payback is slechts één van de redenen waarom je voor Newsletter2Go kiest. Wij denken met je mee en proberen samen met jou zoveel mogelijk uit je e-mailmarketing te halen. Wij leveren de tools, jij zorgt voor de beste nieuwsbrief voor je doelgroep.

Veel tijd kosten het maken van je e-mails niet. Door de uitgebreide marketing automation tools worden je e-mails op precies het juiste moment verzonden, bijvoorbeeld na een nieuwsbrief aanmelding om de klant te verwelkomen of op de verjaardag van de klant. Doordat de timing van deze e-mails perfect is, is de kans op een hogere openratio veel groter. Dit soort automation mailings worden compleet automatisch verzonden, waardoor je nog meer tijd over hebt om je mailings te optimaliseren. Met Newsletter2Go en de unieke credit payback verzendt je in de toekomst je e-mails nog gunstiger en doeltreffender.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.