Home » Functies » Whitelisting » Certified Senders Alliance whitelisting

Certified Senders Alliance whitelisting

Voordelen van de Newsletter2Go Whitelisting:

 • Hoge afleverratio van meer dan 99%
 • Gewhiteliste inboxen bij onder andere GMX, Yahoo en Freenet
 • Nieuwsbrieven direct bezorgd zonder spamcontrole
 • Gratis te gebruiken bij Newsletter2Go
Certified-Senders-Alliance

CSA whitelisting: uw nieuwsbrieven rechtstreeks in de inbox van de ontvanger

Newsletter2Go is zeer krachtige e-mailmarketing software. Om deze reden nemen we deel aan het certificeringsprogramma voor e-mailverzenders van de Certified Senders Alliance (CSA). De Certified Senders Alliance whitelisting is een initiatief van de vereniging eco en is het centrale punt voor nieuwsbrief whitelisting in Duitsland.

Dankzij de CSA whitelisting wordt Newsletter2Go opgenomen op een positieve lijst (whitelist) voor commerciële e-mail afzenders. Deze maatregel is noodzakelijk wanneer u grote aantallen e-mails verzendt. Wanneer u geen Certified Senders Alliance whitelisting gebruikt bij het verzenden van nieuwsbrieven is de kans groot dat een aanzienlijk deel van de e-mails wordt onderschept door spamfilters. Wanneer u ooit een nieuwsbrief handmatig heeft verzonden via een eigen e-mailadres, dan kan het u zijn opgevallen dat een groot deel van uw e-mails niet aankomen. Dit komt doordat grote ontvangerlijsten vaak een sterke mate aan spam vertegenwoordigen. Een nieuwsbrief, die eenmaal is gevangen door een spamfilter, bereikt de ontvanger hoogstwaarschijnlijk niet meer.

Door de CSA whitelisting worden uw e-mails zeer betrouwbaar afgeleverd. De verzendservers van Newsletter2Go zijn door het CSA certificaat bij diverse internet service providers als betrouwbaar geregistreerd. Dit betekent dat de door Newsletter2Go verzonden e-mails zowel bij Duitse als bij veel internationale providers (ISP’s), zoals Yahoo, GMX, Freenet, web.de en AOL, niet gecontroleerd worden op spam.

U kunt er daardoor verzekerd van zijn dat uw e-mails direct in de mailbox van de ontvanger worden geleverd. U verzendt uw nieuwsbrief vrijwel direct naar de inbox van de ontvangers. Door het Certified Senders Alliance certificaat wordt een afleverratio van meer dan 99% mogelijk, wat meer dan twee keer zo hoog is als bij het handmatig verzenden van nieuwsbrieven.

Voor alle gebruikers van Newsletter2Go is de CSA whitelisting al ingeschakeld. Voor bijzonder hoge leveringsbetrouwbaarheid bij de internationale levering wordt als extra in onze nieuwsbrief software gebruikt gemaakt van ISIPP whitelisting. Optioneel is ook een whitelisting bij Return Path, een certificaat dat wereldwijd voor meer dan 2,4 miljard mailboxen van toepassing is, mogelijk. Uw e-mails komen altijd betrouwbaar bij uw ontvangers aan wanneer u gebruik maakt van Newsletter2Go.

Tot de partners en gebruikers van de Certified Senders Alliance whitelisting gehoren onder andere:

 • AOL
 • Arcor
 • Freenet
 • GMX
 • Kabel Deutschland
 • Vodafone
 • Web.de
 • Yahoo
 • Yandex
 • 1&1

Aan alle e-mailadressen van deze providers kunt u zonder zorgen uw e-mails verzenden. Vooral wanneer u veel Duitse klanten in uw adresbestand biedt de CSA whitelisting een groot voordeel, omdat veel ontvangers bij grote webmail aanbieders zoals GMX en web.de zijn aangesloten.

Voor het verkrijgen van de Certified Senders Alliance whitelisting is een lidmaatschap nodig dat gepaard gaat met strenge regels voor alle deelnemers. Natuurlijk voldoet Newsletter2Go aan deze regels. De desbetreffende regels richten zich op de wettelijke overeenkomsten in e-mailmarketing. Een voorbeeld hiervan is dat e-mails alleen kunnen worden geleverd aan de ontvanger wanneer deze hier expliciet toestemming voor heeft gegeven. Doordat alle deelnemers met het CSA certificaat zich aan deze regels moeten houden, kan de zeer hoge afleverratio worden gegarandeerd.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.