Home »  Functies »  Veilige e-mailmarketing » Dagelijkse back-ups

Dagelijkse back-ups

Waarom Newsletter2Go dagelijkse back-ups uitvoert.

  • Maximale gegevensbescherming
  • Volautomatische back-ups
  • Dagelijks uitgevoerd
Dagelijkse update

De hoogste veiligheid en beschikbaarheid van uw gegevens door back-ups

Wanneer u zich aanmeldt voor een nieuwsbrief tool is het zeer belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en belastbaarheid van het verzendsysteem. U voert echter al uw gegevens in de software in en verzend vaak meermaals per week e-mails naar een groot aantal ontvangers. U moet er dus zeker van kunnen zijn dat uw gegevens in vertrouwen worden behandeld en op een veilige plek zijn opgeslagen.

Newsletter2Go heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zo zijn wij onder andere aangesloten bij diverse whitelisting services, welke zorgen voor een directe aflevering in de inbox van de ontvanger zonder daarbij door spamfilters te worden onderschept. Onze certificaten bij onder andere Return Path en CSA zorgen ervoor dat u zeker weet dat wij ons aan de strengste regels omtrent gegevensbescherming houden.

Naast de certificaten en jaarlijkse checks door een externe partij, moeten ook alle medewerkers die bij Newsletter2Go werken een contract ondertekenen waarin staat dat de gegevens van onze klanten altijd vertrouwelijk behandeld moeten worden en de verkoop of doorspeling aan derden absoluut verboden is. Dit doen wij om u als klant te kunnen garanderen dat u zich over de gegevensbescherming geen zorgen hoeft te maken en u met een gerust hart gebruik kunt maken van onze nieuwsbrief software.

Een andere maatregel die we continue handhaven is de dagelijkse back-up van uw gegevens. Door een dagelijkse back-up weet u zeker dat er geen gegevens verloren gaan. De back-up garandeert de hoogste gegevensveiligheid en server bereikbaarheid. Gegevensverlies en downtime van de server komt bij het gebruik van de e-mailmarketing software van Newsletter2Go niet ter sprake.

Onze back-ups omvatten volledige Newsletter2Go bestanden, dit betekent dat van alles van uw ontvangersgegevens tot nieuwsbriefontwerpen en verzendstatistieken dagelijks een back-up wordt gemaakt. Wanneer u Newsletter2Go gebruikt kunt u vertrouwen op een effectief, krachtig verzendsysteem dat altijd voor u bereikbaar is.

De dagelijkse back-up van onder andere uw nieuwsbrieven is slechts een van de vele functies die Newsletter2Go aanbiedt. Onze nieuwsbrief software bevat meer dan 95 functies, waaronder automatische ontvangerssynchronisatie, flexibele en doeltreffende personalisatiemogelijkheden en afzonderlijke adresboeken. Met Newsletter2Go geniet u van unieke functies. Het enige wat u hoeft te doen is een gratis en vrijblijvende account aanmaken. Bij Newsletter2Go hoeft u geen set-up kosten te betalen. Probeer het zelf!

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord