Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Drupal nieuwsbrief plug-in

Drupal nieuwsbrief plug-in

Professionele e-mailmarketing voor uw website met de Drupal nieuwsbrief plug-in.

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-inhoudovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Nieuwsbrief in uw huisstijl
  • Uitgebreide statistieken
Drupal nieuwsbrief integratie

Inhoud eenvoudig met de Drupal nieuwsbrief plug-in in uw nieuwsbrief overnemen

Onze nieuwsbrief plug-in download pagina beschikt over zeer veel handige plug-ins, waarmee u binnen enkele klikken uw shopsysteem aan onze nieuwsbrief software koppelt. Één hiervan is de Drupal nieuwsbrief plug-in. U kunt deze binnen enkele stappen aan uw Newsletter2Go account koppelen, om vervolgens gebruik te maken van alle functionele opties en extra’s. Naast de Drupal nieuwsbrief extensie, hebben we ook voor shop- en CRM-systemen plug-ins beschikbaar in ons download centrum.

Met de Newsletter2Go Drupal plug-in en de 1-klik-inhoudovername van Newsletter2Go kunt u de inhoud van uw Drupal website eenvoudig en rechtstreeks in uw nieuwsbrief overnemen. Naast deze handige functie, kunt u ook het handmatig aan- en afmelden van contacten besparen door de automatische ontvangerssynchronisatie te gebruiken.

Automatisch ontvangers synchroniseren

De ontvangersgegevens van uw Drupal systeem worden dagelijks met die van Newsletter2Go vergeleken en bijgewerkt. Nieuw aangemelde ontvangers worden automatisch toegevoegd en verwijderde ontvangers worden als inactief gemarkeerd. Wanneer een ontvanger zich via het aanmeldformulier of de Newsletter2Go link zich voor uw nieuwsbref aanmeldt, dan wordt deze informatie ook automatisch door de Drupal nieuwsbrief module in uw Drop systeem opgeslagen. Zo is uw ontvangersdatabank altijd up-to-date.

Met één klik inhoud overnemen

Verzendt u vaak nieuwsbrieven met daarin bijvoorbeeld de laatste blogartikelen? Wanneer u veel content deelt in uw nieuwsbrief, kan het enorm handig zijn om deze informatie automatisch toe te voegen. Het alternatief is namelijk dat u informatie zoals de naam van de auteur en de samenvatting van het artikel handmatig moet overnemen. Dit kan erg veel tijd in beslag nemen.

Bij Newsletter2Go kunt u daarom bij gebruik van de Drupal nieuwsbrief extensie ook onze handige 1-klik-inhoudovername gebruiken. Hiervoor heeft u een premium template nodig.

Bestel een persoonlijke template van Newsletter2Go eenvoudig in uw account om de inhoud van uw Drupal website over te kunnen nemen. Met behulp van de 1-klik-inhoudovername kunt u daarna zoveel dynamische bouwstenen invoegen als u wilt. Aan de hand van de pagina-ID kunt u met deze bouwstenen inhoud zoals de titel, auteur, datum, afbeeldingen en beschrijvingen van het artikel overnemen en in uw nieuwsbrief integreren.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de Newsletter2Go Drupal plug-in geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559341g2ret1534559341telsw1534559341en@se1534559341las1534559341. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord