Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Drupal nieuwsbrief plug-in

Drupal nieuwsbrief plug-in

Professionele e-mailmarketing voor je website met de Drupal nieuwsbrief plug-in.

  • Gebruik de handige 1-klik-inhoudovername
  • Geniet van utomatische ontvangerssychronisatie
  • Maak A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Nieuwsbrief in je huisstijl
  • Uitgebreide statistieken
Drupal nieuwsbrief integratie

Inhoud eenvoudig met de Drupal nieuwsbrief plug-in in je nieuwsbrief overnemen

Onze nieuwsbrief plug-in download pagina beschikt over zeer veel handige plug-ins, waarmee je binnen enkele klikken je shopsysteem aan onze nieuwsbrief software koppelt. Één hiervan is de Drupal nieuwsbrief plug-in. Je kunt deze binnen enkele stappen aan je Newsletter2Go account koppelen, om vervolgens gebruik te maken van alle functionele opties en extra’s. Naast de Drupal nieuwsbrief extensie, hebben we ook voor shop- en CRM-systemen plug-ins beschikbaar in ons download centrum.

Met de Newsletter2Go Drupal plug-in en de 1-klik-inhoudovername van Newsletter2Go kun je de inhoud van je Drupal website eenvoudig en rechtstreeks in je nieuwsbrief overnemen. Naast deze handige functie, kun je ook het handmatig aan- en afmelden van contacten besparen door de automatische ontvangerssynchronisatie te gebruiken.

Automatisch ontvangers synchroniseren

De ontvangersgegevens van je Drupal systeem worden dagelijks met die van Newsletter2Go vergeleken en bijgewerkt. Nieuw aangemelde ontvangers worden automatisch toegevoegd en verwijderde ontvangers worden als inactief gemarkeerd. Wanneer een ontvanger zich via het aanmeldformulier of de Newsletter2Go link zich voor je nieuwsbref aanmeldt, dan wordt deze informatie ook automatisch door de Drupal nieuwsbrief module in je Drop systeem opgeslagen. Zo is je ontvangersdatabank altijd up-to-date.

Met één klik inhoud overnemen

Verzendt je vaak nieuwsbrieven met daarin bijvoorbeeld de laatste blogartikelen? Wanneer je veel content deelt in je nieuwsbrief, kan het enorm handig zijn om deze informatie automatisch toe te voegen. Het alternatief is namelijk dat je informatie zoals de naam van de auteur en de samenvatting van het artikel handmatig moet overnemen. Dit kan erg veel tijd in beslag nemen.

Bij Newsletter2Go kun je daarom bij gebruik van de Drupal nieuwsbrief extensie ook onze handige 1-klik-inhoudovername gebruiken. Hiervoor heeft je een premium template nodig.

Bestel een persoonlijke template van Newsletter2Go eenvoudig in je account om de inhoud van je Drupal website over te kunnen nemen. Met behulp van de 1-klik-inhoudovername kun je daarna zoveel dynamische bouwstenen invoegen als je wilt. Aan de hand van de pagina-ID kun je met deze bouwstenen inhoud zoals de titel, auteur, datum, afbeeldingen en beschrijvingen van het artikel overnemen en in je nieuwsbrief integreren.

Meer over de automatische ontvangerssynchronisatie

Maak automatisch dynamische ontvangersgroepen aan, gebruik een persoonlijke aanhef en maak geïndividualiseerde inhoud op basis van de gegevens van de ontvangers. Het handmatig onderhouden van Excel-spreadsheets en handgeschakelde transmissie behoort met de automatische ontvangerssynchronisatie tot het verleden. Je lijst met ontvangers wordt dagelijks gesynchroniseerd en geactualiseerd door de Newsletter2Go Drupal nieuwsbrief integratie.

Bonus: Wanneer je gebruik maakt van het Standard pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.