E-mailmarketing extra

1000 gratis advertentievrije e-mails per maand

Gratis e-mailmarketing software

Het gebruik van de nieuwsbrief software van Newsletter2Go is gratis tot 1000 e-mails. Voor de opzet van de software brengen wij geen kosten in rekening. Je kunt direct van de software gebruik maken. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding onderscheidt ons van andere nieuwsbrief software aanbieders. Geniet van unieke e-commerce functies, naadloze CRM- en CMS-koppelingen, gratis support via e-mail en vele andere e-mailmarketing extra’s.

nieuwsbrief verzenden functie-overzicht

Altijd advertentievrije e-mails verzenden

Het maakt niet uit hoeveel e-mails je verzendt, per maand krijg je van ons 1000 e-mails cadeau. Deze kun je naar wens zonder Newsletter2Go vermelding verzenden. Onze software biedt niet alleen deze unieke service, maar ook veel andere extra functies. Zo stuur je e-mails naar een onbeperkt aantal ontvangers en stel je naar wens zoveel ontvangerskenmerken in als je wenst. Met Newsletter2Go heeft je een compleet e-mailmarketing pakket in handen, plus net wat meer.

Eersteklas nieuwsbrief template in je huisstijl

Passende aan- en afmeldpagina’s in je ontwerp

Naast de nieuwsbrieftemplates kunnen ook alle met je nieuwsbrief verbonden websites aan je design aangepast worden. Met aan- en afmeldpagina’s in je huisstijl kun je effectief je naamsbekendheid verhogen. Ontwerp de landingspagina met een passend logo, lettertype, kleurenschema en tekst zodat deze naadloos opgaat in de huisstijl van je website. Met deze service zijn je nieuwsbrieven een passende toevoeging aan de bestaande marketingkanalen, één waar je veel succes mee zult hebben.

Individuele aan- en afmeldpagina

Individueel nieuwsbrieftemplate ontwerp

Hoewel je met onze nieuwsbrief software veel extra functies voor personalisatie tot je beschikking hebt, kun je er uiteraard ook voor kiezen om een aangepaste premium template te laten programmeren en/of ontwerpen en programmeren. In overleg maakt ons team een nieuwsbrief template geheel volgens je wensen. Deze wordt gemaakt in HTML en is geheel responsive. Je kun je persoonlijke, definitieve nieuwsbrieftemplate eenvoudig in de editor importeren. Voor e-commerce handelaars en bloggers zijn onze unieke functies als de 1-klik-productovername en 1-klik-onderhoudovername een uitkomst om onnodig handmatig werk te vermijden en aanzienlijk veel tijd te besparen.

Unieke functie: 1-klik-overname

Gebruik onze meest geliefde e-mailmarketing extra’s: de 1-klik-productovername en 1-klik-inhoudovername. Met deze unieke functies die je in het Standard en Pro pakket vindt kun je binnen enkele minuten een professionele, omzetgenererende nieuwsbrief ontwerpen. Met de 1-klik-productovername integreer je met één klik aan de hand van het productnummer alle belangrijke productinformatie. De 1-klik-inhoudovername is gekoppeld aan je CMS-systeem en kopieert na ingaven van de Post-ID of Entity-ID automatisch de titel, auteur, datum, afbeeldingen en andere attributen en plaats deze in de nieuwsbrief. Producten en inhoud in de nieuwsbrief toevoegen is met deze exclusieve e-mailmarketing extra functie binnen no-time gedaan.

Agentuur mogelijkheden en whitelabeling

E-mailmarketing manager voor agenturen

Beheren onze e-mailmarketing software zelf en creëer sub-accounts met specifieke gebruikersrechten voor je klanten. Newsletter2Go is uitstekend geschikt als oplossing voor agenturen. Je kunt de rekeningen van je klanten zelf opstellen, beheren en de 1000 gratis advertentievrije e-mails flexibel over de diverse accounts verdelen en zelfs deactiveren. Ook support aanbieden aan je klanten wordt met onze software makkelijk gemaakt, je logt daarvoor in in de interface van de desbetreffende klantaccount.

Nieuwsbrief software voor agenturen

Newsletter2Go als whitelabel oplossing

Wanneer je vanuit je eigen naam onze effectieve nieuwsbrief aan je klanten wilt aanbieden, kun je gebruik maken van de whitelabel oplossing. Met deze service worden alle referenties naar ons ontvangen door je merknaam. Het dashboard wordt voorzien van je eigen logo en ook de afmeldpagina, het impressum en het kleurenschema kunnen geheel aan je huisstijl worden aangepast.

Gebruikersbeheer met individuele rechten

Newsletter2Go biedt in het Standard pakket de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal sub-gebruikers in je account aan te maken. Voor deze gebruikers kun je zelf verschillende rechten en rollen toewijzen. Stel bijvoorbeeld individuele rechten in voor rollen als een accountant, auteur, analyst en manager. Dit is vooral handig voor de marketingbureaus die rekeningen van klanten beheren.

Client testing in meer dan 36 e-mailProgramma’s

Uw nieuwsbrieven altijd correct weergeven

Voor de perfecte presentatie van je e-mails in alle e-mailcliënten, bieden wij optioneel de extra functie client testing. Met deze Pro functie kun je testen hoe je nieuwsbrief wordt weergeven in meer dan 36 grote e-mailcliënten, waaronder Gmail, Outlook en Yahoo. Dit is vooral handig wanneer je je eigen aangepaste nieuwsbrief templates gebruikt. Alle door Newsletter2Go premium templates zijn standaard van tevoren getest en dienovereenkomstig geoptimaliseerd.

Nieuwsbrief client testing

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.