E-mailmarketing extra

1000 gratis advertentievrije e-mails per maand

Gratis e-mailmarketing software

Het gebruik van de nieuwsbrief software van Newsletter2Go is gratis tot 1000 e-mails. Voor de opzet van de software brengen wij geen kosten in rekening. U kunt direct van de software gebruik maken. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding onderscheidt ons van andere nieuwsbrief software aanbieders. Geniet van unieke e-commerce functies, naadloze CRM- en CMS-koppelingen, gratis support via e-mail en vele andere e-mailmarketing extra’s.

nieuwsbrief verzenden functie-overzicht

Altijd advertentievrije e-mails verzenden

Het maakt niet uit hoeveel e-mails u verzendt, per maand krijgt u van ons 1000 e-mails cadeau. Deze kunt u naar wens zonder Newsletter2Go vermelding verzenden. Onze software biedt niet alleen deze unieke service, maar ook veel andere extra functies. Zo stuurt u e-mails naar een onbeperkt aantal ontvangers en stelt u naar wens zoveel ontvangerskenmerken in als u wenst. Met Newsletter2Go heeft u een compleet e-mailmarketing pakket in handen, plus net wat meer.

Eersteklas nieuwsbrief template in uw huisstijl

Passende aan- en afmeldpagina’s in uw ontwerp

Naast de nieuwsbrieftemplates kunnen ook alle met uw nieuwsbrief verbonden websites aan uw design aangepast worden. Met aan- en afmeldpagina’s in uw huisstijl kunt u effectief uw naamsbekendheid verhogen. Ontwerp de landingspagina met een passend logo, lettertype, kleurenschema en tekst zodat deze naadloos opgaat in de huisstijl van uw website. Met deze service zijn uw nieuwsbrieven een passende toevoeging aan de bestaande marketingkanalen, één waar u veel succes mee zult hebben.

Individuele aan- en afmeldpagina

Individueel nieuwsbrieftemplate ontwerp

Hoewel u met onze nieuwsbrief software veel extra functies voor personalisatie tot uw beschikking heeft, kunt er uiteraard ook voor kiezen om een aangepaste premium template te laten programmeren en/of ontwerpen en programmeren. In overleg maakt ons team een nieuwsbrief template geheel volgens uw wensen. Deze wordt gemaakt in HTML en is geheel responsive. U kunt uw persoonlijke, definitieve nieuwsbrieftemplate eenvoudig in de editor importeren. Voor e-commerce handelaars en bloggers zijn onze unieke functies als de 1-klik-productovername en 1-klik-onderhoudovername een uitkomst om onnodig handmatig werk te vermijden en aanzienlijk veel tijd te besparen.

Unieke functie: 1-klik-overname

Gebruik onze meest geliefde e-mailmarketing extra’s: de 1-klik-productovername en 1-klik-inhoudovername. Met deze unieke functies die u in het STANDARD en PRO pakket vindt kunt u binnen enkele minuten een professionele, omzetgenererende nieuwsbrief ontwerpen. Met de 1-klik-productovername integreert u met één klik aan de hand van het productnummer alle belangrijke productinformatie. De 1-klik-inhoudovername is gekoppeld aan uw CMS-systeem en kopieert na ingaven van de Post-ID of Entity-ID automatisch de titel, auteur, datum, afbeeldingen en andere attributen en plaats deze in de nieuwsbrief. Producten en inhoud in de nieuwsbrief toevoegen is met deze exclusieve e-mailmarketing extra functie binnen no-time gedaan.

Agentuur mogelijkheden en whitelabeling

E-mailmarketing manager voor agenturen

Beheren onze e-mailmarketing software zelf en creëer sub-accounts met specifieke gebruikersrechten voor uw klanten. Newsletter2Go is uitstekend geschikt als oplossing voor agenturen. U kunt de rekeningen van uw klanten zelf opstellen, beheren en de 1000 gratis advertentievrije e-mails flexibel over de diverse accounts verdelen en zelfs deactiveren. Ook support aanbieden aan uw klanten wordt met onze software makkelijk gemaakt, u logt daarvoor in in de interface van de desbetreffende klantaccount.

Nieuwsbrief software voor agenturen

Newsletter2Go als whitelabel oplossing

Wanneer u vanuit uw eigen naam onze effectieve nieuwsbrief aan uw klanten wilt aanbieden, kunt u gebruik maken van de whitelabel oplossing. Met deze service worden alle referenties naar ons ontvangen door uw merknaam. Het dashboard wordt voorzien van uw eigen logo en ook de afmeldpagina, het impressum en het kleurenschema kunnen geheel aan uw huisstijl worden aangepast.

Gebruikersbeheer met individuele rechten

Newsletter2Go biedt in het STANDARD pakket de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal sub-gebruikers in uw account aan te maken. Voor deze gebruikers kunt u zelf verschillende rechten en rollen toewijzen. Stel bijvoorbeeld individuele rechten in voor rollen als een accountant, auteur, analyst en manager. Dit is vooral handig voor de marketingbureaus die rekeningen van klanten beheren.

Client testing in meer dan 36 e-mailprogramma’s

Uw nieuwsbrieven altijd correct weergeven

Voor de perfecte presentatie van uw e-mails in alle e-mailcliënten, bieden wij optioneel de extra functie client testing. Met deze PRO functie kunt u testen hoe uw nieuwsbrief wordt weergeven in meer dan 36 grote e-mailcliënten, waaronder Gmail, Outlook en Yahoo. Dit is vooral handig wanneer u uw eigen aangepaste nieuwsbrief templates gebruikt. Alle door Newsletter2Go premium templates zijn standaard van tevoren getest en dienovereenkomstig geoptimaliseerd.

Nieuwsbrief client testing

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord