Home » Functies » Nieuwsbrief tracking » Econda integratie

Econda nieuwsbrief integratie

Koppel econda integratie aan uw e-mailmarketing.

  • Eenvoudige integratie en activatie
  • Klantengedrag en interesses ontdekken
  • Nieuwsbriefcampagnes optimaliseren
  • Conversies handig traceren
functies econda

Met de Newsletter2Go econda integratie uw e-mailmarketingcampagne analyseren

De econda nieuwsbrief integratie is een zeer handige functie waar u eenvoudig de verdiende nieuwsbrief omzet kunt traceren. Econda is een gerenommeerde leverancier van web analytics en biedt een precieze en betrouwbare tool om uw nieuwsbrief succes mee te meten. Door de econda integratie voor e-mailmarketing aan onze performante nieuwsbrief tool te koppelen kunt u veel eenvoudiger uw nieuwsbrief optimaliseren. U verzamelt namelijk automatisch alle relevantie gegevens die nodig zijn om meer te leren over uw ontvangers en wat wel en niet werkt.

Met de econda nieuwsbrief integratie kunt u de aankopen, het aantal bekeken producten en de geannuleerde winkelwagentjes traceren. Hierbij kunt u vertrouwen op relevante resultaten door de nauwkeurige data. De tracking gebeurt geheel automatisch voor iedere verzonden nieuwsbrief, nadat u de econda nieuwsbrief integratie met enkele muisklikken heeft opgezet. U vindt de econda e-mailmarketing integratie terug in uw Newsletter2Go account, in het profielmenu onder “E-mail instellingen” en dan “Tracking”.

Hier kunt in uw account tevens aanvinken of u de opens, kliks en conversies wilt tracken. Daarnaast kunt u hier ook een eigen trackingdomein instellen en uw Google Analytics gegevens koppelen met de daarvoor bestemde integratie. Tenslotte heeft u ook de mogelijkheid om IP-adressen uit te sluiten. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld uw eigen opens en kliks niet mee wilt laten tellen in de resultaten. U kunt met deze optie dan het IP-adres van uw eigen bedrijf uitsluiten. Enkele van deze opties zijn enkel in het STANDARD pakket beschikbaar.

Wanneer de econda nieuwsbrief integratie eenmalig is gekoppeld, kunt u vanaf dat moment op elke moment de tracking statistieken terugzien in uw econda dashboard. Dit zorgt ervoor dat u in de toekomst nauwkeurig het succes van uw verzonden e-mails kunt meten en deze nog beter op uw ontvangers kunt aanspassen. De mogelijkheden met Newsletter2Go zijn zoals u ziet eindeloos. Probeer de Newsletter2Go econda integratie nu zelf uit.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.