Home » Functies » Nieuwsbrief tracking » Eigen trackingdomein

Eigen trackingdomein

Maak met Newsletter2Go gebruik van link tracking met een eigen trackingdomein.

  • Eenvoudige integratie
  • Whitelabel trackingdomeinen
  • 100% controle over de domeinnaam
functies eigen tracking domein

Zo werken individuele trackingdomeinen

Wat e-mailmarketing zo relevant maakt, is dat ontvangers direct kunnen worden aangesproken. De ontvanger opent de e-mail en biedt volledige aandacht aan uw boodschap. Om deze reden kan e-mailmarketing zeer goed gebruikt worden om de ontvanger persoonlijke aanbiedingen aan te bieden en uitverkoopperiodes of kortingen te communiceren. Alle links die u in de nieuwsbief vermeldt, worden automatisch getrackt. Hierdoor heeft u later de mogelijkheid om precies te zien waar in de nieuwsbrief geklikt is, welke links voor de ontvangers het meest interessant waren en welke links uiteindelijk tot een conversie hebben geleidt. De links worden over een ongemerkt over neutrale website van Newsletter2Go geleid. U heeft echter ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen trackingdomein. Wanneer u een eigen trackingdomein bestelt, worden de links via uw gekozen website geleid, en niet over de neutrale Newsletter2Go website.

Waarom zou u echter een eigen trackingdomein over onze domein kiezen? Een individuele trackingdomein brengt vele voordelen met zich mee. Één hiervan is dat u minder kans heeft op spam. Voorzie uw eigen tracking domein van SPF en DKIM verificatie en zorg voor een complete whitelabeling. Hiermee is de kans om in de spamfolder terecht te komen aanzienlijk lager.

Een ander voordeel van een individueel trackingdomein, is dat er geen spoor van Newsletter2Go te zien is. Hierdoor is deze functie in de nieuwsbrief software voor agenturen erg aantrekkelijk. Samen met uw aangepaste dashboard kunt u Newsletter2Go geheel onder uw eigen naam aan uw klanten aanbieden.

Een ander voordeel van eigen trackingdomeinen is dat u een eigen verzendreputatie kunt opbouwen. Doordat u de enige bent die het tracking domein gebruikt, heeft u zelf de controle over de reputatie. Houdt de bounceratio en de afleverratio hoog, en u geniet van een verbeterde reputatie. Uw reputatie is met een eigen trackingdomein niet afhankelijk van andere bedrijven die dezelfde trackingdomein gebruiken.

Tenslotte draagt een individueel trackingdomein van Newsletter2Go ook bij aan een betere brand image. Nergens is namelijk een spoor van Newsletter2Go te herkennen, de ontvanger ziet overal u naam vermeldt. Hierdoor is uw bedrijf niet alleen meer zichtbaar, maar komt u ook professioneler en betrouwbaarder bij uw klanten over.

U kunt een eigen trackingdomein handig in uw account bestellen. U heeft de mogelijkheid om zelf uw trackingdomein te kiezen, bijvoorbeeld tracking.bedrijfsnaam.nl. Wanneer u vragen heeft over deze service, kunt u doordeweeks van negen tot zes uur contact opnemen met ons support team.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord