Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » ePages nieuwsbrief integratie

ePages nieuwsbrief integratie

Vereenvoudig nieuwsbrieven versturen met ePages en installeer de ePages e-commerce integratie.

  • STANDARD/PRO pakket – unieke 1-klik-productovername functie
  • STANDARD/PRO pakket – automatisch uw ontvangers synchroniseren
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-testen op onderwerp, afzender en inhoud
  • Belangrijke statistieken bekijken en evalueren
  • Gebruiksvriendelijke nieuwsbrief editor met bouwsteenprincipe
  • Uitstekende afleverratio dankzij whitelisted servers
ePages nieuwsbrief integratie

Binnen enkele stappen een professionele nieuwsbrief versturen met ePages

Kies voor meer performance voor uw ePages online shop

De verscheidenheid aan krachtige e-commerce ePages integraties zorgen voor nog meer e-mailmarketing succes. Verhoog uw inkomsten bij bestaande klanten, ontdek en win nieuwe klanten en verbeter de klantenbinding.

Met de ePages nieuwsbrief integratie bespaart u een hoop moeite en tijd. Synchroniseer met een enkele klik uw nieuwsbrief ontvangers in de ePages online shop met uw Newsletter2Go account. Bestaande ontvangersgroepen en kenmerken worden als standaardinstelling overgenomen. U kunt door middel van ontvangerssegmenten handig uw ontvangers opdelen en zo doelgericht e-mailen. Dit helpt u om de juiste inhoud naar de juiste ontvanger te versturen en verhoogt de relevantie van uw nieuwsbrief en de ROI.

Plaats producten vanuit uw shop rechtstreeks met de ePages e-commerce integratie in uw nieuwsbrief. Het handmatig kopiëren en plakken van afbeeldingen, tekst en prijzen behoren met de ePages integratie definitief tot het verleden. De unieke 1-klik-productovername van Newsletter2Go stelt u in staat om snel en betrouwbaar producten in de nieuwsbrief te integreren, handig vanuit uw ePages shop. Hiermee verhoogt u effectief de verkoop van producten.

Met deze e-mailmarketing webshop integratie zijn uw mailings voorbereid op echt succes. Na het maken en versturen van uw nieuwsbrief ziet u in één oogopslag in de realtime rapporten welke ontvangers uw nieuwsbrief openden en waar ze hebben geklikt. Dit helpt u om uw e-commerce tracking beter te volgen. Met de visuele clickmap ziet u precies welke links werden aangeklikt in de nieuwsbrief. Deze plaatsbepalende functie geeft u een beter idee van hoe u het beste uw nieuwsbrief kunt indelen met behulp van de ePages nieuwsbrief integratie.

Met de ePages nieuwsbrief integratie handig uw succes meten

U heeft met de realtime rapporten ook de mogelijkheid om patronen te ontdekken en ontvangers te segmenteren. Maak bijvoorbeeld diverse ontvangersgroepen op basis van activiteiten of koopgedrag. Pas daarna uw nieuwsbrieven aan en verstuur verschillende nieuwsbrieven op basis van de unieke kenmerken van de ontvangersgroep.

Wanneer u nieuwsbrieven verstuurt met de ePages integratie heeft u de keuze uit een ruim scala aan nieuwsbrief templates. Zo vindt u bijvoorbeeld seizoensgebonden templates en speciale ontwerpen voor verjaardagen, Kerstmis of Halloween. Deze templates kunt u met uw eigen afbeeldingen en tekst aanpassen. Voeg bijvoorbeeld uw eigen logo toe en herstructureer de bouwstenen naar wens.

De Newsletter2Go integratie van ePages is eenvoudig te gebruiken. Koppel de ePages integratie in enkele minuten, bestel een premium template en geniet in de toekomst van een zeer sneller proces om uw nieuwsbrieven samen te stellen. Wist u overigens dat u maandelijks gratis tot 1000 e-mails advertentievrij verzendt?

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de ePages nieuwsbrief integratie geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559370g2ret1534559370telsw1534559370en@se1534559370las1534559370. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord