Home » Functies » Whitelisting » Exclusieve toegewijde IP’s

Exclusieve toegewijde IP’s

Heeft u speciale wensen? Per klant met meer dan 100.000 e-mails bieden wij exclusieve toegewijde IP’s aan.

  • Exclusieve toegewijde IP’s die alleen u gebruikt
  • Voorzien van DMARC-protocol
  • Automatische e-mailmarketing IP-reputatie
  • Gronding opgewarmde IP’s
Toegewijde IPs

Haal meer uit uw e-mailmarketing met toegewijde IP-adressen

Bij Newsletter2Go heeft u naast de standaard verzendmethode welke plaatsvindt over gedeelde IP-adressen, ook de mogelijkheid om uw nieuwsbrieven over exclusieve toegewijde IP-adressen te verzenden. Een exclusief toegewijd IP-adres wordt alleen gebruikt door één bedrijf of persoon, terwijl gedeelde IP’s voor de e-mailcampagnes van verschillende ondernemingen gebruikt worden.

Het voordeel van toegewijde IP’s in e-mailmarketing bij het verzenden van nieuwsbrieven, is dat de IP-reputatie en hierdoor ook de afleverratio alleen afhangt van de inhoud van uw nieuwsbrief en niet van die van andere ondernemingen.

Waarom dit belangrijk is? De afleverratio en reputatie van het IP-adres staat direct in verbinding met de kwaliteit van de nieuwsbrieven en de ontvangerslijst. Een hoge bounceratio of een hoog percentage afmeldingen bij iedere nieuwsbrief hebben een negatieve invloed. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een exclusieve toegewijde IP, die enkel voor u gebruik wordt. Zo heeft u zelf volledige controle over de reputatie van het IP-adres.

De toegewijde IP wordt uiteraard van tevoren goed opgewarmd. Het opwarmen van een IP-adres is belangrijk, omdat dit zorgt voor een positieve reputatie. Een nieuw IP-adres dat nog niet bekend is bij de ISP’s, moet geleidelijk worden opgebouwd met regelmatige e-mails aan een steeds groter wordende groep ontvangers. Wanneer u direct met dit IP-adres massamails verstuurd, is de kans groot dat u als spammer wordt gekenmerkt. Het aantal maandelijks verzonden e-mails, de bounceratio, openingen en de spambezwaren hebben allemaal invloed op de reputatie van een IP-adres. Wanneer u een exclusieve toegewijde IP bij Newsletter2Go bestelt, zorgen wij ervoor dat uw IP-adres voldoende is opgewarmd zodat u direct van start kunt.

Bovendien, kunt u bij het gebruik van een exclusieve toegewijde IP beroep doen op de DMARC-protocol (naast SPF en DKIM). Met dit protocol wordt u als nieuwsbrief verzender geïdentificeerd en geniet u van een verhoogde afleverratio.

Heeft u interesse in het gebruik van exclusieve, toegewijde IP-adressen? Neem dan contact op met ons salesteam via moc.o1709552996g2ret1709552996telsw1709552996en@se1709552996las1709552996 en laat u informeren over de mogelijkheden van het IP-adres en hoe de IP-reputatie op uw e-mailmarketing succes invloed heeft.

Ontdek nog meer exclusieve premium functies voor individuele e-mailmarketing:

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.