Home » Functies » Geautomatiseerde nieuwsbrieven

Geautomatiseerde nieuwsbrieven

Geautomatiseerde nieuwsbrieven

Met Newsletter2Go kun je niet alleen succesvol nieuwsbrieven verzenden, maar ook eenvoudig geautomatiseerde nieuwsbrieven opzetten en verzenden. De e-mailmarketing automation software stelt je in staat om geautomatiseerde e-mails naar aanleiding van gebeurtenissen of op basis van het gedrag van de ontvanger te verzenden. De lifecycle en triggercampagnes kunnen geheel worden afgestemd op je wensen en de kenmerken van de ontvangers. Zodra je eenmaal de geautomatiseerde e-mails hebt opgesteld, worden deze automatisch op het juiste moment verzonden.

Beschikbaar in het Standard pakket

Dankzij de unieke geautomatiseerde nieuwsbrieven en de dagelijkse ontvangerssynchronisatie bespaar je aanzienlijk veel tijd. De gedetailleerde realtime rapporten vertellen je op ieder moment hoe succesvol je e-mailcampagne is. Je kunt precies zien hoe individuele mailings bij verschillende doelgroepen presteren en aan de hand daarvan je campagnes optimaliseren. De marketing automation functies zijn inbegrepen in het pro software pakket. Met meer dan 100 functies is Newsletter2Go een van de nieuwsbrief software aanbieders met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek het zelf!

Aangepaste lifecycle campagnes

Geautomatiseerde e-mails voor elke gelegenheid

Verzend vanaf nu geautomatiseerde lifecycle mailings, gebaseerd op de levenscyclus van de klant. Onder andere verjaardags- en reactiveringmails worden — eenmaal opgezet — voortaan automatisch op het juiste moment verzonden. Door de perfecte timing zijn deze geautomatiseerde e-mails zeer relevant. Met de uitgebreide personalisatiemogelijkheden van Newsletter2Go verzend je altijd een unieke, doeltreffende e-mail. Feliciteer de jarige persoonlijk bij naam of stel een individuele productaanbeveling op, gebaseerd op bijvoorbeeld het geslacht of de woonplaats. Je ontvangers zullen zich voortaan verheugen om je e-mails te openen!

Lifecycle Mailings Newsletter2Go

Regelmatig in contact met je klanten

Het is bewezen dat wanneer je geautomatiseerde nieuwsbrieven beschikken over persoonlijke inhoud en een pakkend onderwerp, je kans op succes aanzienlijk veel hoger is. Met onze nieuwsbrief software is het ontzettend eenvoudig om persoonlijke referenties aan de e-mail toe te voegen. Dit doe je niet alleen in het onderwerp en de inhoud, maar ook met behulp van unieke afbeeldingen passend bij de ontvangersgroep. Om moeiteloos in contact te blijven met je klanten biedt onze software automatische verzending van diverse lifecycle campagnes. De onderstaande, eenvoudig op te zetten voorbeelden van dit soort campagnes zijn het antwoord voor verbeterd klantencontact en meer klantenloyaliteit.

… en nog veel meer!

Kant-en-klare triggermails

Op gedrag gebaseerde mailings voor realtime communicatie

Speciaal voor online shops kan het waardevol zijn om de customer lifetime value te verhogen. Daarom biedt Newsletter2Go ook geautomatiseerde verzending van triggermails met dit doel voor ogen. Gebruik onze 1-klik-productovername om gepersonaliseerde productaanbevelingen te verzenden en verbeter hiermee niet alleen de klantenloyaliteit, maar ook de verkoopcijfers. Aan de hand van een REST API kunnen transactionele e-mails worden opgezet die feilloos samenwerken met je huidige systeem. Met de geautomatiseerde e-mailmarketing van Newsletter2Go zorg je ervoor dat bij je klanten je merknaam top of mind is.

Nieuwsbrieven verzenden autoresponder follow-ups

Direct inspelen op de situatie van de ontvanger

De op gedrag gebaseerde triggermails zorgen ervoor dat je rechtstreeks inspeelt op de huidige situatie van de ontvanger, wat zorgt voor een verhoogde open- en klikratio. Je bespaart tijd en moeite doordat je de geautomatiseerde e-mailmarketing slechts één keer voor hoeft te bereiden en tegelijkertijd verhoog je het klantencontact door de regelmatige communicatie. Je vindt in onze software onder andere de volgende kant-en-klare triggermails:

  • Welkomstmailing
  • Winkelwagen herinnering
  • Productaanbevelingen

… en nog veel meer!

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.