Home » Functies » Geautomatiseerde nieuwsbrieven

Geautomatiseerde nieuwsbrieven

Geautomatiseerde nieuwsbrieven

Met Newsletter2Go kunt u niet alleen succesvol nieuwsbrieven verzenden, maar ook eenvoudig geautomatiseerde nieuwsbrieven opzetten en verzenden. De e-mailmarketing automation software stelt u in staat om geautomatiseerde e-mails naar aanleiding van gebeurtenissen of op basis van het gedrag van de ontvanger te verzenden. De lifecycle en triggercampagnes kunnen geheel worden afgestemd op uw wensen en de kenmerken van de ontvangers. Zodra u eenmaal de geautomatiseerde e-mails hebt opgesteld, worden deze automatisch op het juiste moment verzonden.

Beschikbaar in het STANDARD pakket

Dankzij de unieke geautomatiseerde nieuwsbrieven en de dagelijkse ontvangerssynchronisatie bespaart u aanzienlijk veel tijd. De gedetailleerde realtime rapporten vertellen u op ieder moment hoe succesvol uw e-mailcampagne is. U kunt precies zien hoe individuele mailings bij verschillende doelgroepen presteren en aan de hand daarvan uw campagnes optimaliseren. De marketing automation functies zijn inbegrepen in het pro software pakket. Met meer dan 95 functies is Newsletter2Go een van de nieuwsbrief software aanbieders met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek het zelf!

Aangepaste lifecycle campagnes

Geautomatiseerde e-mails voor elke gelegenheid

Verzend vanaf nu geautomatiseerde lifecycle mailings, gebaseerd op de levenscyclus van de klant. Onder andere verjaardags- en reactiveringmails worden, eenmaal opgezet, voortaan automatisch op het juiste moment verzonden. Door de perfecte timing zijn deze geautomatiseerde e-mails zeer relevant. Met de uitgebreide personalisatiemogelijkheden van Newsletter2Go verzendt u altijd een unieke, doeltreffende e-mail. Feliciteer de jarige persoonlijk bij naam of stel een individuele productaanbeveling op gebaseerd op bijvoorbeeld het geslacht of de woonplaats. Uw ontvanger zal zich verheugen om voortaan uw e-mails te openen!

Lifecycle Mailings Newsletter2Go

Regelmatig in contact met uw klanten

Het is bewezen dat wanneer uw geautomatiseerde nieuwsbrieven beschikken over persoonlijke inhoud en een pakkend onderwerp, uw kans op succes aanzienlijk veel hoger is. Met onze nieuwsbrief software is het ontzettend eenvoudig om persoonlijke referenties aan de e-mail toe te voegen. Dit doet u niet alleen in het onderwerp en de inhoud, maar ook met behulp van unieke afbeeldingen passend bij de ontvangersgroep. Om moeiteloos in contact te blijven met uw klanten biedt onze software automatische verzending van diverse lifecycle campagnes. De onderstaande, eenvoudig op te zetten voorbeelden van dit soort campagnes zijn het antwoord voor verbeterd klantencontact en meer klantenloyaliteit.

… en nog veel meer!

Kant-en-klare triggermails

Op gedrag gebaseerde mailings voor realtime communicatie

Speciaal voor online shops kan het waardevol zijn om de customer lifetime value te verhogen. Daarom biedt Newsletter2Go ook geautomatiseerde verzending van triggermails met dit doel voor ogen. Gebruik onze 1-klik-productovername om gepersonaliseerde productaanbevelingen te verzenden en verbeter hiermee niet alleen de klantenloyaliteit, maar ook de verkoopcijfers. Aan de hand van een REST API kunnen transactionele e-mails worden opgezet die feilloos samenwerken met uw huidige systeem. Met de geautomatiseerde e-mailmarketing van Newsletter2Go zorgt u ervoor dat uw klanten uw merknaam altijd in hun achterhoofd hebben.

Nieuwsbrieven verzenden autoresponder follow-ups

Direct inspelen op de situatie van de ontvanger

De op gedrag gebaseerde triggermails zorgen ervoor dat u rechtstreeks inspeelt op de huidige situatie van de ontvanger, wat zorgt voor een verhoogde open- en klikratio. U bespaart tijd en moeite doordat u de geautomatiseerde e-mailmarketing slechts één keer voor hoeft te bereiden en tegelijkertijd verhoogt u het klantencontact door de regelmatige communicatie. U vindt in onze software onder andere de volgende kant-en-klare triggermails:

  • Welkomstmailing
  • Winkelwagen herinnering
  • Productaanbevelingen

… en nog veel meer!

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord