Home »  Functies »  Veilige e-mailmarketing » Gecertificeerde gegevensbescherming

Gecertificeerde gegevensbescherming

Bij ons zijn je gegevens altijd waterdicht opgeslagen.

  • Data protectie volgens de AVG
  • Server in Duitsland
  • Je gegevens verlaten Duitsland of Europa nooit
  • Jaarlijkse externe controle
  • Online contract voor gegevensverwerking afsluiten
Gecertificeerde gegevensbescherming

Gegarandeerde gegevensbescherming

Bij Newsletter2Go zijn je gegevens in goede handen

Newsletter2Go richt zich naar de hoogste normen van veiligheid van gegevens in e-mailmarketing. We begrijpen dat de gegevens van je ontvangers op een uiterst betrouwbare manier moeten worden behandeld. Daarom zijn we trots op het feit dat onze gegevensbescherming voldoet aan de strenge Duitse richtlijnen (hier staan namelijk onze servers).

Hoe serieus we hiermee omgaan? We werken samen met een Duitse externe partij die onze maatregelen controleert en met het zogenaamde TÜV Rheinland certificaat beloond wanneer alles in orde is. In de test worden we onder andere gecontroleerd op de regels die in de AVG, TÜV Rheinland, Wet Bescherming Persoonsgegevens (het Duitse BDSG), de Telecommunicatiewet (TKG) en de Telemediawet (TMG) vermeldt staan. Dit certificaat laat zien dat wij de juiste partner zijn voor waterdichte gegevensbescherming.


De TÜV-certificatie controleert…

  • Vertrouwelijkheid en integriteit van de verwerkte gegevens
  • Effectieve uitvoering van het privacybeleid
  • Effectieve bescherming van persoonsgegevens volgens de Duitse wet voor gegevensbescherming
  • Effectieve bescherming tegen extern toegankelijke technische systemen tegen ongeoorloofd gebruik
💡 Heb jij de gegevensverwerking overeenkomst al ondertekent? Dit kun je eenvoudig online in je account doen. De overeenkomst regelt de bekendmaking van persoonsgegevens. Onze standaard ADV is in overeenkomst met de AVG en bespreekt alle belangrijke punten met betrekking tot het overdragen van de persoonsgegevens van je ontvangers aan ons.

De gecertificeerde gegevensbescherming met TÜV-certificatie waarborgt dat Newsletter2Go de technische en organisatorische maatregelen correct naleeft. De TÜV Rheinland leeft zelf als onafhankelijke derde partij deze maatregelen eveneens na. Daarom beschouwen wij de TÜV-certificatie als voldoende bewijs om volledig op onze nieuwsbrief software te kunnen vertrouwen. Plus, doordat we de deze externe partij gebruiken hoef je niet een keer per jaar naar ons kantoor te komen om de gegevensbescherming te controleren. Dit doen zij voor je!


Verdere maatregelen voor gegevensbescherming bij Newsletter2Go:

  • Server standplaats in Duitsland: Alle ontvanger- en klantgegevens worden opgeslagen en verwerkt op servers in Duitsland. Uitwisseling van gegevens in het buitenland vindt hierdoor nooit plaats. Alle verzendservers gebruiken toegewijde, exclusieve IP’s. Om gegevensverlies te voorkomen worden dagelijks back-ups gemaakt.

 

  • Het doorgeven of veranderen van gegevens is uitgesloten. De openbaarmaking, verkoop en ander gebruik van gegevens is absoluut verboden. De gegevens van je ontvangers en jouw eigen gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en extra beschermd tegen ongeoorloofde toegang door derden. Je hebt enkel toegang tot je gegevens via je Newsletter2Go account. Zo kun je er zeker van zijn dat geen ongeautoriseerde partij toegang tot je gegevens heeft.

 

  • Veilige gegevensoverdracht: De overdracht van gegevens bij Newsletter2Go is beveiligd met een 256-bit SSL-encryptie. Deze encryptie komt overeen met hetzelfde niveau van beveiliging als bij online bankieren. Je kunt een actieve encryptie herkennen aan een groene adresbalk. Versleutelde datatransmissie vindt plaats in zowel de Newsletter2Go software alsook wanneer je gebruik maakt van onze software via de REST API.

 

  • Interne gegevensbescherming: Al onze medewerkers zijn verplicht om te voldoen aan de geheimhouding van gegevens volgens de Duitse §5 BDSG wet. Bovendien krijgen de medewerkers regelmatig training op het gebied van gegevensbeveiliging .

 

  • Privacyvoorkeuren zelf instellen: Om een eventueel probleem op te lossen kun je gebruik maken van de Newsletter2Go support. Hiervoor moet je echter wel toestemming geven aan ons supportteam om zich in je account in te kunnen loggen. Je wijzigt deze instelling in je account onder gegevensbescherming.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.