Home » Functies » Nieuwsbrieven verzenden » Gepersonaliseerde kortingscodes

Gepersonaliseerde kortingscodes

Beschikbaar in het STANDARD pakket

Verstuur aan elke ontvanger een individuele kortingscode:

  • Snel en gemakkelijk kortingsgroepen aanmaken
  • Overzicht van alle gebruikte codes
  • Automatisch gebruik van individuele kortingscodes
  • Verhoogde e-mailacceptatie
  • Verhoogde klikratio
Nieuwsbrieven-verzenden-gepersonaliseerde-kortingscodes

Gepersonaliseerde kortingscodes verzenden en uw ontvangers verrassen

De gepersonaliseerde kortingscode van Newsletter2Go maakt het mogelijk een eigen ‘kortingsgroep’ aan te maken in uw Newsletter2Go account. Wanneer deze gemaakt is en de te coupons geselecteerd zijn, bent u in staat om een individuele kortingscode te sturen naar iedere ontvanger in uw volgende nieuwsbrieven.

De codes kunnen in uw systeem worden gebouwd. Bovendien verloopt de toewijzing en toevoeging van de gepersonaliseerde kortingscodes volledig automatisch, wat u zeer veel tijd spaart, zeker met grote ontvangersgroepen.

Naast de reguliere opties voor personalisatie, zoals een gepersonaliseerde aanhef, tekst en afbeeldingen, biedt deze functie een geweldige gelegenheid om u klanten op een persoonlijke manier aan te spreken. Haal het beste uit de gepersonaliseerde kortingscodes door ze in te zetten om klantenrelaties op te bouwen, de verkoop te stimuleren en de loyaliteit van uw klanten te verhogen. Coupons versturen in uw nieuwsbrief doet u bijvoorbeeld voor de feestdagen of wanneer u iets te vieren heeft. U kunt ook via marketing automation automatisch coupons versturen, bijvoorbeeld wanneer uw klant zijn of haar verjaardag viert of in de welkomstmailing na de registratie over het aanmeldformulier.

Heeft u nog vragen over het automatisch gepersonaliseerde kortingscodes verzenden? Stuur dan een e-mail naar ln.og15345594332rett1534559433elswe1534559433n@tro1534559433ppus1534559433 of neem een kijkje op onze contactpagina voor de overige contactmogelijkheden. Wij kijken ernaar uit van u te horen!

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord