Home » Functies » Nieuwsbrieven verzenden » Gepersonaliseerde kortingscodes

Gepersonaliseerde kortingscodes

Beschikbaar vanaf het Standard pakket

Stuur ieder van je ontvangers een persoonlijke kortingscode.

  • Snel en gemakkelijk kortingsgroepen aanmaken
  • Helder overzicht van alle gebruikte codes
  • Automatisch gebruik van individuele kortingscodes
  • Verhoogde e-mailacceptatie
  • Verhoogde klikratio
Nieuwsbrieven-verzenden-gepersonaliseerde-kortingscodes

Verras je ontvangers met gepersonaliseerde kortingscodes

Natuurlijk kun je al je nieuwsbrief ontvangers een algemene kortingscode toesturen. Het probleem hiermee is alleen dat deze veel sneller gedeeld kunnen worden. Wil je je nieuwsbrief persoonlijker maken (en de kans verminderen dat je code op een kortingsportaal terecht komt), gebruik dan onze persoonlijke kortingscode functie.

De gepersonaliseerde kortingscodes van Newsletter2Go maken het mogelijk een eigen kortingsgroep aan te maken in je Newsletter2Go account. Wanneer deze groep is aangemaakt en de coupons geselecteerd zijn, kun je met één klik naar iedere ontvanger een individuele kortingscode. Klinkt dit niet aantrekkelijk voor je volgende nieuwsbrief?

De codes kunnen in je systeem worden gebouwd. Bovendien verloopt de toewijzing en toevoeging van de gepersonaliseerde kortingscodes volledig automatisch, wat je veel tijd bespaard, zeker met grote ontvangersgroepen.

Naast de reguliere opties voor personalisatie, zoals een gepersonaliseerde aanhef, tekst en afbeeldingen, biedt deze functie ook een geweldige gelegenheid om je klanten op een persoonlijke manier aan te spreken. Haal het beste uit de gepersonaliseerde kortingscodes door bijvoorbeeld:

  • Klantenrelaties op te bouwen
  • De verkoop te stimuleren
  • De loyaliteit van je klanten te verhogen

Kortingscoupons versturen in je nieuwsbrief doe je bijvoorbeeld voor de feestdagen of wanneer je iets te vieren heeft.

Je kunt ook via marketing automation automatisch coupons versturen, bijvoorbeeld wanneer je klant zijn of haar verjaardag viert. Of stuur een voucher in de welkomstmailing na de registratie via het aanmeldformulier.

Heb je vragen over het verzenden van automatisch gepersonaliseerde kortingscodes? Stuur dan een e-mail naar ln.og17117059332rett1711705933elswe1711705933n@tro1711705933ppus1711705933 of neem een kijkje op onze contactpagina voor de overige contactmogelijkheden. Wij kijken ernaar uit van je te horen!

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.