Home »  Functies » Ontvangers beheren » Groepsbeheer nieuwsbrief ontvangers

Groepsbeheer nieuwsbrief ontvangers

Maak gebruik van de voordelen van de uitgebreide groepsbeheer voor nieuwsbrief ontvangers van Newsletter2Go.

  • Dynamische ontvangersgroepen maken
  • Snelle en eenvoudige indeling
  • Overzichtelijk ontvangersgroepen beheren
  • Automatische updates
  • Vermindert de handmatige invoer
Ontvangersbeheer groepsbeheer

Met het groepsbeheer in enkele stappen ontvangersgroepen maken

Het beheer van groepen en adressenlijsten is met Newsletter2Go eenvoudig en intuïtief. Uw lijst met ontvangers is altijd up-to-date, omdat een groot deel van het groepsbeheer van nieuwsbrief ontvanges volledig automatisch verloopt. Bij Newsletter2Go worden onder andere de nieuwsbrief aanmeldingen dagelijks gesynchroniseerd. Annuleringen en bounces worden onmiddellijk opgenomen in uw lijst en niet meer gecontacteerd. Zo verzendt u voortaan altijd uw nieuwsbrieven aan de meest actuele versie van uw lijst. Dit maakt het beheer van groepen en adressenlijsten uiterst eenvoudig.

Maak in een mum van tijd een eigen ontvangerslijst voor uw nieuwsbrieven. Bij het ontvangersgroepen beheren met Newsletter2Go zijn zowel de grootte van de lijst en het aantal ontvangende groepen onbeperkt. U kunt met het nieuwsbrief ontvanger groepsbeheer zoveel ontvangers importeren en ontvangersgroepen beheren als u wilt. Voor alle bestaande ontvangers kunt u tevens kenmerken gebruiken. Filter na het aanleggen van de kenmerken met slechts één klik alle ontvangers aan de hand van bepaalde criteria.

Op basis van kenmerken, zoals de geboortedatum, het geslacht en de locatie, kunt u nieuwe nieuwsbrief contacten groeperen en ontvangersgroepen beheren. Zelfs gedragscriteria zoals koopgedrag, klantenstatus of nieuwsbrieftype kan worden gebruikt voor het groeperen van nieuwsbrief contacten. Hierdoor kunt u beter de ontvangers segmenteren en gerichter nieuwsbrieven verzenden naar uw publiek. Dit zorgt voor een meer relevante en succesvolle e-mailmarketing, dankzij de meer nauwkeurige wijze waarop de ontvanger wordt aangesproken.

Voor het nieuwsbrief ontvanger groepsbeheer en onderhoud van uw ontvangerslijsten zijn twee opties beschikbaar. U kunt uw ontvangers ofwel in statische of in auto-update groepen onderdelen. Statische groepen beschikken over een standaard optie. Ze worden één keer gemaakt en veranderen daarna niet meer. Auto-update groepen worden daarentegen automatisch bijgewerkt. Passende nieuwe ontvangers worden direct na het voltooien van het double opt-in proces aan de ontvangersgroep toegevoegd.

Hoe werken auto-update groepen?

Met de auto-update groepen Newsletter2Go kunt u groepen die automatisch en onafhankelijk worden onderhouden creëren. Deze groepen kunt u voorzien van diverse kenmerken, bijvoorbeeld dat het geslacht van de groep vrouwelijk moet zijn. Voldoet een van uw ontvangers uit uw adresbestand aan deze voorwaarde, dan wordt deze automatisch toegewezen aan de auto-update groep. Dit vermindert het handmatige groepsbeheer tot een minimum. Speciaal voor professionele gebruikers met een steeds groeiend aantal ontvangers is dit een belangrijke functie. U kunt door het effectieve groepsbeheer zo veel duurzamer en efficiënter uw e-mailmarketing onderhouden.

De auto-update groepen zijn ook goed geschikt om verschillende nieuwsbrief ontvangersgroepen te onderhouden. Geeft de nieuw aangemelde nieuwsbriefabonnee al bij de aanmelding bepaalde kenmerken of belangen op, dan kunnen deze automatisch aan de juiste groep toegevoegd worden. U verzendt uw nieuwsbrief met de groepsbeheer functie altijd aan de correcte ontvanger.

Bij het importeren van nieuwe ontvangers, kunt u beslissen of u deze in een bestaande of een nieuwe groep wilt importeren. U kunt er daardoor bijvoorbeeld voor beslissen om direct een nieuwe auto-update groep aan te maken, wanneer u weet dat de groep in de toekomst zal groeien. Dit maakt het groepsbeheer stukken eenvoudiger op lange termijn.

Een ander speciaal kenmerk van het groepsbeheer van Newsletter2Go zijn de afzonderlijke adresboeken. Met ons pro pakket heeft u de mogelijkheid om meerdere adresboeken per account aan te maken. Binnen deze adresboeken kan het groepsbeheer volledig onafhankelijk worden uitgevoerd. Dit betekent dat wanneer een ontvanger zich afmeldt van één adresboek, deze nog wel geactiveerd is een alle andere adresboeken waarvoor de ontvanger is aangemeld.

Auto-update groepen

Statische groepen

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord