Home » Functies » Nieuwsbrieven maken » Ongelimiteerde image hosting

Nieuwsbrief image hosting

Voordelen van de image hosting van Newsletter2Go:

  • LITE pakket – tot 50 MB image hosting
  • STANDARD pakket – tot 1 GB image hosting
  • PRO pakket – ongelimiteerde nieuwsbrief image hosting
  • Geen kilobyte-limiet voor nieuwsbrief verzending
  • Geen eigen server nodig
  • File hosting
Nieuwsbrief image hosting

Nieuwsbrief software met image hosting

Om er voor te zorgen dat uw afbeeldingen bij het verzenden van uw nieuwsbrief correct worden weergegeven, moeten deze vrij toegankelijk zijn op een server op het internet. Door uw afbeeldingen op een server up to loaden genereert u een URL die voor iedereen zichtbaar is. Image hosting websites werden populair in de 21ste eeuw, toen veel mensen nog niet over een eigen server beschikten. In deze tijd werden de servers vooral gebruikt voor het uploaden van persoonlijke foto’s van bijvoorbeeld familie, om deze vervolgens met vrienden te kunnen delen. Tegenwoordig bieden veel websites de mogelijkheid om afbeeldingen up te loaden. Dit is ook het geval bij de nieuwsbrief software van Newsletter2Go, met de onbeperkte image hosting server upload u zoveel afbeeldingen als u wenst.

Heeft u dus geen eigen server ter beschikking? Upload uw afbeeldingen dan eenvoudig op de server van Newsletter2Go. Wij hosten al uw afbeeldingen, ongeacht de grootte en zonder beperkingen in de hoeveelheid. Upload afbeeldingen snel en zonder uw eigen server te belasten.

In de mediabibliotheek in uw account vindt u een overzicht van al uw afbeeldingen. Hier kunt u tevens uw afbeeldingen organiseren en eventueel verwijderen. Met de image hosting van Newsletter2Go heeft u al uw afbeeldingen overzichtelijk op een centrale plek opgeslagen.

Aan de nieuwsbrief image hosting is geen kilobyte limiet gekoppeld. U kunt zonder problemen e-mails met diverse afbeeldingen en een variërend aantal megabyte verzenden. Afbeeldingen upload u zonder beperkingen en zoveel als u wilt.

Met de drag & drop editor voegt u ze makkelijk op de juiste plaats in de nieuwsbrief toe. Wanneer u wilt, kunt u zelfs personalisatiemogelijkheden aan de afbeeldingen toevoegen. Zo kunt u verschillende afbeeldingen aan verschillende doelgroepen in één nieuwsbrief tonen. Wanneer u veel afbeeldingen in uw nieuwsbrief toevoegt, moet u voldoende witte ruimte tussen de elementen invoegen. Hierdoor oogt de nieuwsbrief rustig en overzichtelijk, wat het fijner maakt voor de ontvanger om te lezen.

De file hosting behoort tot de vele functies van onze nieuwsbrief software. Newsletter2Go biedt meer dan 95 functies, waaronder automatische ontvangerssynchronisatie, tal van personalisatiemogelijkheden en onafhankelijke adresboeken. Met Newsletter2Go geniet u van unieke functies die volledig tot uw beschikking staan. Het enige wat u hoeft te doen is een vrijblijvende account aanmaken. U betaalt bij Newsletter2Go geen set-up of maandelijkse kosten.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.