Home » Functies » Nieuwsbrieven maken » Nieuwsbrieven in team maken

Nieuwsbrieven in team maken

Beschikbaar in het STANDARD pakket

Met de teamworkfunctie van Newsletter2Go kunt u nu efficient en snel samen met collega’s collectief een nieuwsbrief opstellen.

  • Collectief nieuwsbrieven opstellen
  • Minder overleg en vergaderingen
  • Verzendingstoestemming voor de verantwoordelijke
  • Nieuwsbrieven samen maken, aanpassen en becommentariëren
Nieuwsbrief maken teamworkfunctie

Effectief en collectief nieuwsbrieven opstellen

Met de teamworkfunctie van Newsletter2Go kunt u samen met teamgenoten effectief een nieuwsbrief samenstellen. De Newsletter2Go teamworkfunctie is eenvoudig en aangenaam. Door de verschillende gebruikersrollen kunnen diverse teamleden samen effectief aan de samenstelling van een mailing werken. Iedere gebruikersrol beschikt tevens over verschillende rechten, die u zelf kunt instellen. Hoe het nieuwsbrieven in een team maken precies werkt leest u hieronder.

Zo kunt u bijvoorbeeld een teamlid aanwijzen die het eerste ontwerp van de nieuwsbrief samenstelt. Door de kant-en-klare responsive templates en de handige drag & drop editor kan iedereen, met of zonder programmeerkennis, snel een nieuwsbrief samenstellen. Afbeeldingen kunnen eenvoudig in de mediabibliotheek worden upgeload, waar ze door ons gehost worden. Tekst kan naar wens worden aangepast en geformatteerd.

Daarna kan de nieuwsbrief bijvoorbeeld door het salesteam worden bewerkt. Een salespersoon weet precies welke producten populair zijn en kan deze met één klik door middel van de 1-klik-productovername in de nieuwsbrief integreren. Hetzelfde is mogelijk met content. Blogartikelen uit CMS-systemen, zoals WordPress, kunnen in Newsletter2Go moeiteloos worden overgenomen.

Wanneer alle teamleden hun steentje hebben bijgedragen, kan er tenslotte commentaar worden toegevoegd. De individuele bouwstenen kunnen worden aangeklikt, waarna er aan
de rechterkant van het scherm een kadertje verschijnt. Hier kan de kritiek of suggestie voor verbetering worden toegevoegd. Teamleden kunnen de feedback bekijken en antwoorden.

Tenslotte kan er naar diverse teamleden een testnieuwsbrief worden verstuurd. In deze testversie ziet u precies hoe de nieuwsbrief of mailing er in uw e-mailprogramma uitziet. Ook de personalisatiemogelijkheden worden hier weergeven. De personalisatie kan bijvoorbeeld in de aanhef plaatsvinden, maar ook in de tekst zelf. Met Newsletter2Go zijn de mogelijkheden eindeloos. In de editor is het zelfs mogelijk om afzonderlijke bouwstenen te personaliseren en voor verschillende ontvangers wel of niet te laten zien. Teamleden kunnen na de controle de feedback behandelen en vervolgens nogmaals een testnieuwsbrief sturen.

Wanneer de nieuwsbrief klaar voor verzending is, kan de eindverantwoordelijke uiteindelijk de nieuwsbrief goedkeuren. U kunt dan de gesegmenteerde ontvangersgroep uitkiezen en uw nieuwsbrief direct verzenden of inplannen. Nieuwsbrieven in een team maken is bij Newsletter2Go een fluitje van een cent.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.