Home » Functies » Whitelisting » ISIPP-whitelisting

ISIPP-whitelisting

Ontdek alle voordelen van de Newsletter2Go ISIPP-whitelisting.

  • Whitelisting voor AOL, Yahoo, Hotmail en vele andere e-mailproviders
  • Extra bonus voor spamfilters zoals SpamAssassin, SpamCop en meer
  • Gratis geïntegreerd in Newsletter2Go
  • Gebruik van het ISIPP SuretyMail certificaat
ISIPP-Whitelisting

Met ISIPP-whitelisting rechtstreeks e-mails in de inbox bezorgen

ISIPP is een service die ervoor zorgt dat ISP’s (Internet Service Providers) en spam filters uw e-mails niet als verdacht zien. Dit wordt gedaan door bij de verzending de e-mails te voorzien van een label dat zegt dat het oké is om de e-mail te accepteren en af te leveren. Een reden wordt tevens voorzien. Zo weten e-mailproviders dat ze de e-mail in de inbox kunnen plaatsen. Dit is voor bedrijven zeer belangrijk, omdat bij het verzenden van massa mails de kans bestaat dat de e-mail in de spamfolder terecht komt.

SuretyMail van ISIPP is een van de twee gerenommeerde organisaties omtrent whitelisting. Sinds 2003 zorgen ze ervoor dat e-mails correct worden afgeleverd. ISIPP is zowel geschikt voor grote als kleine bedrijven en werkt met tal van e-mailproviders. De ISIPP-whitelisting biedt ook assistentie met SPF, DKIM en rDNS en werkt met alle ISP’s. Wanneer u met Newsletter2Go e-mails verzendt, is deze functie geheel gratis voor u. We betalen voor het ISIPP SuretyMail certificaat en zorgen hiermee voor een afleverratio van 99%, terwijl u vrijblijvend van deze service gebruik kunt maken. Dit doen we, omdat het voor ons belangrijk is dat uw e-mails daadwerkelijk worden afgeleverd.

Het ISIPP SuretyMail certificaat zorgt voor een rechtstreekse en gewhiteliste verzending voor een groot aantal internetproviders, zoals AOL, Yahoo, Hotmail, GoDaddy en meer. De betrouwbaarheid van de verzending wordt hierdoor sterk verhoogd. Wanneer u momenteel nog geen gewhitelisted verzendsysteem gebruikt, kunt u zich verheugen op een toenemende afleverratio. Dit betekent een groter bereik voor uw e-mails.

Naast de e-mailmarketing ISIPP-whitelisting geniet u bij Newsletter2Go van nog veel meer voordelen omtrent een veilige verzending. De nieuwsbrief tool is aangesloten bij meer dan 59 anti spamfilter diensten en internetproviders. Zo hebben we ook een certificatie bij whitelisting bedrijf ReturnPath en zijn we aangesloten bij anti spamfilter services zoals SpamAssassin, SpamCop en SURBL. Op Newsletter2Go kunt u vertrouwen!

Maak vandaag nog een gratis account aan en test ons snelle en krachtige verzendsysteem en hoge afleverratio zelf. U kunt geheel vrijblijvend gebruik maken van de ISIPP-whitelisting en stuurt maandelijks tot 1000 gratis e-mails. Deze e-mails worden zonder reclame naar een onbeperkt aantal ontvangers gestuurd. Waar wacht u nog op?

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord